aGka8l Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια χαρα , εληγε η adsl συνδεση μου (ειχα adsl in a box) λοιπων με περνει ενας κυριος αμεσως και μου λεει τι θα κανετε?λεω ειμαι ασχετος και εχω παρει πακετο καινουριο απλα περιμενω ενα φιλο μου να το περασουμε :twisted::twisted: οκ μου λεει και μ το κληνει!μετα απο καμια 10μερες κοπηκε το username/pass μου αλλα ειχα κανονικα adsl γραμμη!ετσι πηρα μια netkarta και εμπενα με adsl !!αμεσως αμεσως η καρτα τελιωνει παιρνω λοιπων και δευτερη!ε τι να κανουμε βαρεθηκα , λεω δεν ειναι δουλεια αυτη θα παρω ενα demo!παιρνω στη φορ8νετ και μ στελνουν ενα demo username kai pass οκ περνανε 3 μερες τελιωνει!παιρνω και 2ο τελιωνει!ξαναπαιρνω τηλεφωνο και ηταν ενας και ειδε πως το τηλεφωνο μου εχει εκει τα στοιχεια μ και μ λεει κυριε σας βαζω 3 μερες στο λογαριασμο σας!αυτες οι 3 μερες εχουν γινει 3 μηνες και ακομα τπτ!τι επιπτωσεις θα εχω?;P
MesmerizingGirl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Gia na poume kai tipota sxetiko me to thema, apla i forthnet de sou exei kanei diakopi perimenontas na zitiseis eite ananewsi eite oristiki diakopi.Kapoia stigmi an de zitiseis ananewsi amesa tha sou ti diakopsoun kai de tha mpaineis oute me karta oute me demo giati tha diakopsoun kai ti grammi adsl apo ton OTE.
kage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 καλα εννοειτε δεν το καναν εξεπειτιδες...γνωμη μ μιας κ ειχα κ γω γραμμη adsl κοντα χρονο απο οτε κρατησε το οσο μπορεις.δεν σ κανουν τιποτα γιατι ηταν ντεμο,δεν εχετε κανενα συμβολαιο.μην ανησυχεις κατα 99% ειναι bug στο συστημα τους αλλιως θα το ειχαν βρει τοσο καιρο. το θεμα ειναι πως γινεται κ εχεις γραμμη adsl ενεργοποιημενη...αν καταλαβα καλα εκοψες το adsl in box κ εστειλες αιτησεις για ενεργοποιηση τ αλλου πακετου π αγορασες?κ περιμενεις 3 μηνες για να ενεργοποιηθει?
kostasSTi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Χααα!!! Φίλε αγκάθι, ούτε γύφτος είσαι ούτε τίποτα παρόμοιο. Είσαι κ@λ@φ@ρδ@ς!!! Κάτσε λοιπόν να χαρείς το internet sponsored by forthnet και είσαι αρχηγός! Όπως λέει κι ο kage, τα μικρά καλά (στην περίπτωσή σου) ζωύφια του συστήματος, κάνανε καλά τη δουλειά τους και για πρώτη φορά είναι υπέρ σου!!! ;-) ;-) ;-)
MesmerizingGirl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Na loipon pou kai mia fora i Forthnet ekane lathos pros ofelos tou pelati! Tetoia lathi malista! :P
aGka8l Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 καλα εννοειτε δεν το καναν εξεπειτιδες...γνωμη μ μιας κ ειχα κ γω γραμμη adsl κοντα χρονο απο οτε κρατησε το οσο μπορεις.δεν σ κανουν τιποτα γιατι ηταν ντεμο,δεν εχετε κανενα συμβολαιο.μην ανησυχεις κατα 99% ειναι bug στο συστημα τους αλλιως θα το ειχαν βρει τοσο καιρο.το θεμα ειναι πως γινεται κ εχεις γραμμη adsl ενεργοποιημενη...αν καταλαβα καλα εκοψες το adsl in box κ εστειλες αιτησεις για ενεργοποιηση τ αλλου πακετου π αγορασες?κ περιμενεις 3 μηνες για να ενεργοποιηθει? να σου πω εσυ εχεις VW? οχι απλα τους ειπα πως θα κανω αλλη αιτηση για να τους τραιναρω και να εχω για λιγο καιρο ακομα adsl
Dr.Strangelove Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Αν το τρενάρεις πολύ, μπορεί να σου το κόψουν και μετά να μείνεις πολύ καιρό χωρίς DSL μέχρι να σου το ενεργοποιήσουν ξανά (εκτός βέβαια αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, οπότε κράτα το demo μέχρι να σου το κόψουν).
basilis5 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 επισης πολυ πιθανο ειναι καποια μερα να σου ερθει σπιτι ενας ωραιοτατος λογαριασμος εξαμηνου, γιατι μπορει η 4νετ να νομιζει πως ανανεωσες υποψην, ώντας συνδρομητης μπορεις να ανανεωσεις μεσω τηλ. (χωρις υπολοιπες διαδικασιες με ενα απλο τηλ-βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αυτο,αλλα εγω το χω κανει αρκετες φορες) οποτε να σαι προετοιμασμενος γι αυτο το σεναριο εγω την προτελευταια φορα που ανανεωσα 6μηνο, αφου ζητησα παραλληλα και αναβαθμηση γραμμης σε 1 μβιτ, μου ειπαν θα σας δωσουμε ντεμο μεχρι να γινει η γραμμη 1μβιτ, ντεμο των 12 ημερων το οποιο και μου ανανεωναν για 3 συνεχομενα 12μερα και τελικα μου αναβαθμησαν τη γραμμη, δεν με ενημερωσαν αλλα το καταλαβα και τελικα ο λογαριασμος ηρθε σπιτι 1 μηνα πριν ληξει η 6μηνη να σαι σιγουρος οτι καταλαβαν τι εννοουσες
kage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 να σου πω εσυ εχεις VW? yes,apo vwclub me eides? απ οσο ξερω εφοσον τους ειπες δεν κανω ανανεωση αυτοι εχουν ζητησει ηδη απο οτε με αιτηση να κοπει η γραμμη... ρωτα στο 121 κ ρωτα αν τους δειχνει στο συστημα τους οτι εχεις γραμμη ή οχι κ το ιδιο ενημερωτικα κ στην forthnet κ αν αυτοι εχουν στειλει αιτημα διακοπης στον οτε. αν στο 121 φαινεται κομμενη τοτε ετοιμασου για τσαμπε γραμμη οποτε αμα ληξει ποτε το ντεμο θα βαλεις μονο isp
aGka8l Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 nai απο Vwclub σε ξερω!! καλως θα δω απο αυριο!
titikos46 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω την γνωμη οτι θα σου ερθει χρεωση ενεργεργοποιημενης adsl γραμμης εστω και χωρις σερβερ και θα τα πλη ρωσης μαζεμενα.
aGka8l Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω την γνωμη οτι θα σου ερθει χρεωση ενεργεργοποιημενης adsl γραμμης εστω και χωρις σερβερ και θα τα πλη ρωσης μαζεμενα. εσυ γιατί είσαι κακος και με ξενερώνεις?:mrgreen::twisted::twisted::twisted: ' edit μολις πηρα 121 βλεπουν κανονικα οτι εχω γραμμη απο τη forthnet
aGka8l Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 λοιπων παιδια η γραμμη adsl παιζει ακομα!!το demo μου το εκοψαν αλλα μπαινω κανονικα με νετκαρτα!!λολ
kallair Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 λογικά πλέον δεν θα σου μείνει για πολύ ενεργοποιημένη και η γραμμή adsl. ο οτε λογικά θα σου κόψει την adsl λίαν συντόμως.
aGka8l Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 λογικά πλέον δεν θα σου μείνει για πολύ ενεργοποιημένη και η γραμμή adsl. ο οτε λογικά θα σου κόψει την adsl λίαν συντόμως. αυτο εχει γινει εδω και 2 μηνες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.