wgibson Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 εχω βρει ενα βιβλιο στο play και σκεφτομαι να το παραγγειλω εχω ομως τις εξης αποριες εχω eurobank debit αρκει?εχω τιποτα εξτρα χρεωσεις απο την τραπεζα? σιγουρα θα πληρωσω οτι λεει μονο το σαιτ και καθολου μεταφορικα?(μου φαινεται πολυ φθηνο....) περιπου ποσο χρονο κανει να ρθει???? ευχαριστω υ.γ. μια προταση στον μοδερατορ , καλο θα ηταν να συμπυκνωσουμε τα τοπικ για καθε ηλεκτρονικο καταστημα ωστε καθε απορια που εχουμε να μαζευεται εκει και να μην ρωταμε και ξαναρωταμε
yv4k Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Το κατάστημα δε χρεώνει τιποτε παραπάνω. Η τιμή που αναγράφεται στη σελίδα τους είναι η τελική τιμή. Όσο για το αν μπορείς να χρεώσεις την κάρτα σου είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσεις. Από την πίσω πλευρά πρέπει να έχει ένα αριθμό. Αν υπάρχει αυτός ο αριθμός μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις, αν όχι... πρέπει να αλλάξεις κάρτα.
vagpap Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος, οι παλαιότερες κάρτες της Eurobank δεν ήταν full Electron. Έλεγξε από πίσω για το τριψήφιο νουμεράκι που λέει και ο/η yv4k...
Godfath3r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Eμένα πάντως η δική μου κάρτα (Visa electron) απο την alpha bank ενώ λειτουργεί κανονικά με το Paypal, στο Play.com έχει κάποιον κόλλημα και δεν λειτουργεί...Ενώ κάνει κανονικά τον έλεγχο με το 1 ? χρέωση (το διαπίστωσα καλλόντας στην alpha)... Τελικά το πρόβλημα δεν λύθηκε ακόμη και μετά απο τηλεφώνημά μου στην Αγγλία στο Play.com...
Finn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Κι εγώ με το που άλλαξα visa electron (εληξε η παλιά και μου στείλανε καινούρια) δεν κατάφερα να πληρώσω για κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.