tolis_01 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον, εχω εναν 250αρη seagate USB. Τον εστειλα σε εναν φιλο μου για "φουλαρισμα". Με το που τον εβαλα σημερα μου ανοιξε το avg και μου ειπε οτι εχω ιο. Τον μετεφερα στο vault. Απο τοτε δεν δουλευει το autoplay στον δισκο. Αμα πατησω διπλο κλικ δεν ανοιγει, βγαζει αυτο: Αν πατησω δεξι κλικ και autoplay, μου βγαζει τις επιλογες του autoplay, παταω ανοιγμα φακελου και ανοιγει κανονικα: Το προβλημα που βρηκε ο avg ηταν αυτο: Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη
tolis_01 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικα δεν βρηκα κατι. Εκανα φορματ στον συγκεκριμενο σκληρο και λυθηκε το προβλημα (επιπονη η διαδικασια βεβαια της μεταφορας 107GB δεδομενων σε αλλο σκληρο και μετα ξανα πισω).
marios1957 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=210320 Εδώ είσαι! Υ.Γ.A,να είσαι σίγουρος ότι μαζί με τη μεταφορά των αρχείων σου,κουβάλησες και τον ιό...
tolis_01 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Thanks, αλλα τωρα το εκανα το φορματ. Το προβλημα φαινεται να λυθηκε. Τον ιο τον ειχα σβησει πιο πριν με το avg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.