Uberalles_gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα παιδιά... Έχω το εξής πρόβλημα όταν με παίρνουν τηλέφωνο στο σπίτι ή παίρνω εγώ χάνεται η σύνδεση στο Internet για 3-5 secs και μετά ξανά έρχεται...Το ίδιο συμβαίνει και όταν το κλείνω το τηλέφωνο... Έχω Microcom ADSL router AD 2636... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? Καλή σας μέρα....
dali13gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλτρο έχεις βάλει πριν την τηλεφωνική συσκευή;
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι και δεν ξέρω τι είναι αυτό... Spliter έχω..εάν το λέω και σωστά... Δεν ξέρω εάν λέμε το ίδιο...
dali13gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Άλλο splitter, άλλο φίλτρο. Μήπως έχεις και σε άλλη πρίζα τηλεφωνική συσκευή ή μόνο πάνω στο splitter? Αν έχεις και σε άλλη πρίζα, χρειάζεσαι κάτι σαν κι αυτό.
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν έχω αυτό που λες... Έχω και σε άλλη πρίζα τηλέφωνο.. Επομένως πρέπει να πάω να πάρω ένα τέτοιο και να το βάλω σε ποιο τηλέφωνο από τα 2 ή και στα δύο??
dali13gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικά στην πρίζα που έχεις το splitter δεν χρειάζεται γιατί το splitter κάνει ακριβώς ό,τι λέει το όνομα του. Διαχωρίζει τη συχνότητα που χρησιμοποιεί η DSL από τη συχνότητα "φωνής". Χρειάζεται να βάλεις σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχεις στο σπίτι.
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ΟΚ....thx φίλε θα το δοκιμάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.