sam sam Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 έχεις δίκιο ξέχασα να το αναφέρω, στην αρχή έλεγα για μέχρι 200 ευρώ τώρα λέω για 250 ,αλλα αν βρεθεί οθόνη η οποία εγγυημένα δεν θα με κουράζει ίσως να φτάσω τα 300. για την ώρα μέχρι 250 ευρώ...
sam sam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, οι viewsonic τι λένε; μπα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... η lg or eizo προτεινω (εγω τουλαχιστον μια απο τις δυο θα παρω)
REALZEUS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 μπα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... η lg or eizo προτεινω (εγω τουλαχιστον μια απο τις δυο θα παρω) Xoris na thelo na gino eiron, einai san na les oti tha parei i Ford (LG), i Jaguar (Eizo)... den symvadizoun...
andreaseto Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τι κακό έχουν οι Wide? Κατά τι γνώμη μου είναι η καλύτερη αναλογία. Άλλωστε το μάτι σε τέτοια αναλογία βλέπει.
kostasSTi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Σε φθηνή οθόνη, Samsung. Αν έχεις σκοπό να δώσεις παραπάνω, ΕΙΖΟ με τα μάτια κλειστά. Δεν υπάρχει καλύτερη... Από κει και πέρα, είναι μικρές οι 19 ίντσες για wide. Ακόμα και οι 20 μου φαίνονται λίγες. Από 22 και πάνω είναι καλα...
sam sam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Σε φθηνή οθόνη, Samsung. Αν έχεις σκοπό να δώσεις παραπάνω, ΕΙΖΟ με τα μάτια κλειστά. Δεν υπάρχει καλύτερη... τελικά χθες αυτή παραγγείλα...ελπίζω να μην το μετανιώσω! μόλις την πάρω στα χέρια μου θα σας πω εντυπώσεις
Commentator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, οι viewsonic τι λένε; lg καλύτερα,αξιόπιστες με καλές τιμές επίσης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 kala auto to a3iopistes me sygklonizei ti tis ekane a3iopistes apenanti se alles markes? to kales times to dexomai...alla oti plhrwneis pairneis
Commentator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 kala auto to a3iopistes me sygklonizei ti tis ekane a3iopistes apenanti se alles markes? to kales times to dexomai...alla oti plhrwneis pairneis Είναι λίγα 260 ? για LG wide στις 19" με Tv tuner:rolleyes:.Λογικότατη τιμή πιστεύω
Commentator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Τι κακό έχουν οι Wide? Κατά τι γνώμη μου είναι η καλύτερη αναλογία. Άλλωστε το μάτι σε τέτοια αναλογία βλέπει. Οι wide ειναι καλές για ταινίες,σε 16:9 πχ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Είναι λίγα 260 ? για LG wide στις 19" με Tv tuner:rolleyes:.Λογικότατη τιμή πιστεύω TN Panel no thank you alla opws eipa oti plhrwneis pairneis
Commentator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 TN Panel no thank you alla opws eipa oti plhrwneis pairneis που ξέρεις οτι είναι tn panel;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.