planetman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά, έκανα τη μετάβαση από sony ericsson Z600 στο z550i αλλά δεν βλέπω τα αποθηκευμένα SMS, ξαναβάζω την κάρτα SIM στο παλιό και ούτε εκεί τα βλέπει. Τί γίνεται; Τα έχασα;;
VKostas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον τα αποθηκεύει στη μνήμη της συσκευής αντί για τη sim. Δοκίμασε να τα μεταφέρεις μέσω υπολογιστή με καλώδιο usb και το pc software που δίνει η ericsson. Βέβαια το γεγονός ότι δεν τα βλέπεις ούτε στην παλιά συσκευή είναι κάπως περίεργο...
planetman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν έχω καλώδιο USB. Εντωμεταξύ γιατί δεν τα βλέπει η παλιά συσκευή;
Nomikaria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Προφανως αποθηκευτηκαν στο τηλεφωνο κι οχι στη SIM(κι εγω το εχω παθει αυτο).Το κακο ειναι οτι στο SonyEricsson PC suite δεν υπαρχει προγραμμα οπως στα ΝΟKIA για μεταφορα των μηνυματων μεσω υπολογιστη. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν φαινονται ουτε στην παλια συσκευη...
ApSiMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά εγώ παλιά που είχα το SE T610 όταν έβγαζα μπαταρία και sim σε ποσοστό 95% των φορών που το έκανα μου έχανε τα μνμ που ήταν αποθηκευμένα στην συσκευή.Έχασα έτσι πολλά μνμ. Και δεν κατάλαβα και ποτέ πως και με ποια λογική τα έχανε. Είχα και ολόκληρα 2 mb μνήμη(!!!!).
ana_mas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ερώτηση: Κοιταξες στα αποθηκευμένα γιατί καμία φορά στις δικές μου συσκευές μόλις έκανα την κίνηση και έβγαζα την μπαταρία τα έβρισκα εκεί. Βέβαια όχι όλες τις φορές .... Αλλά αν δεν το έχεις ελέγξει για δες το δεν ξέρεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.