dotapliktos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 κατι τετοιο ειχα διαβασει-ακουσει καπου οτι αν συνδεσεις 1 flashaki απο 2 GB και πανω και κανεις κατι ρυθμισεις τρεχουν πιο γρηγορα τα Vista! Ισχυει κατι τετοιο?
telegamesvg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ισχυει ...2 ή 4 gb Ειναι το λεγομενο ready boost ... Εγω εχω ενα φλασακι 4gb και οντως εχει μειωθει το access των Vista στον σκληρο δισκο κατα πολυ ...
andreapaog328 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ το έκανα με 1gb sd card. πάλι δούλευε.
kallair Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 milame gia megales diafores i oxi? px gia peite endeiktika xronous prin to stickaki kai xronous ~ meta.
dotapliktos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 βασικα εγω εχω 2 του 1GB το κα8ενα!αλλα ειναι φθηνα τα flashakia οποτε μπορεις να παρεις 1 για γενικη χρηση και οταν δεν το χρειαζεσαι να το χρησιμοποιεις για τα Vista σου! αλλα αξιζει τον κοπο? και πως ακριβως boostarei τα Windows?
omen34 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Οδηγίες για να κάνετε οποιαδήποτε συσκευή USB Flash Ready boost. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ Κάντε το με δική σας ευθύνη και πολύ προσοχή στα βήματα. Σε μένα δούλεψε άψογα με usb flash 2GB Και τα Vista πάνε σφαίρα!!! Προσοχή! Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε βεβαιωθήτε ότι έχετε ενεργοποιημένο το Superfetch, αν δεν το έχετε ενεργοποιήστε το κάντε επανεκκίνηση και μετά τα ύπολοιπα βήματα του Link. Δοκιμασμένο σε Vista Ultimate x64 GR. Δίνω και αυτό το LINK από την Microsoft για γενικές πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.