Προς το περιεχόμενο

port forward metaksy 2 pc dyndemena me ethernet xoris router???

panagath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ..εχω ενα pc που συνδέεται σε αδσλ με μοντεμ, όχι ρουτερ.Πάνω σε αυτο θα συνδεσω ένα άλλο pc με ethernet.Πως μπορώ να κάνω port forward στο 2ο pc? θέλω να ανοίξω την 21 κ 23 κ μερικεσ άλλες πορτσ στο 2ο pc ώστε απο άλλού να μπαίνω με telnet ktl ktl στο 2ο pc...αν ξέρετε plz βηθείστε...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω αφού δεν είναι router πώς θα συνδέσεις και το δεύτερο PC στο Modem;;Για πες τι modem εχείς για να σε βοηθήσουμε περισσότερο.

Δημοσ.

de tha syndeso to 2o pc sto modem, tha to syndeso apeutheias sthn ehthernet port tou 1ou PC to opoio syndeetai me modem [auto tou ote pou dinei] k tha balo koinoxrhsth syndesh internet metaksy ton 2 pc.to problima mou einai pos tha kano port forward gia to 2o Pc.

Δημοσ.

Με ένα γρήγορο googling βρήκα αυτό από το Wiki του Azureus:

Port Forwarding through Windows XP Internet Connection Sharing

Με κάποιες τροποποιήσεις (π.χ. δε χρειάζεσαι forwarding και για τα UDP πακέτα), πρέπει να είσαι εντάξει. Πάντως, θέλω να πιστεύω ότι έχεις το ICS των Windows ως προσωρινή λύση. Τα πλεονεκτήματα ενός router είναι σημαντικά, με βασικότερο το ότι δε χρειάζεται να είναι ανοικτό το PC1 για να έχεις internet στο PC2...

Δημοσ.
Με ένα γρήγορο googling βρήκα αυτό από το Wiki του Azureus:

Port Forwarding through Windows XP Internet Connection Sharing

Με κάποιες τροποποιήσεις (π.χ. δε χρειάζεσαι forwarding και για τα UDP πακέτα), πρέπει να είσαι εντάξει. Πάντως, θέλω να πιστεύω ότι έχεις το ICS των Windows ως προσωρινή λύση. Τα πλεονεκτήματα ενός router είναι σημαντικά, με βασικότερο το ότι δε χρειάζεται να είναι ανοικτό το PC1 για να έχεις internet στο PC2...

euxaristo polu file...makari na doulepsei etsi...to ksero gia to router...sto basiko pc mou exo to usr 9108 k kanei ta panta...alla edo tora einai prosorinos server gia kana 2 mhnes k de thelo na dino alla lefta...meta tha baloume k edo router...thanks...tha enhmeroso an doulepsei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...