Προς το περιεχόμενο

Νοκια διλήμματα

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψιλοπαλιά ρε πασχαλιά..Γιατί πρέπει οπωσδήποτε ένα από αυτά??Άλλη εταιρία...δεν??

Αν παρόλα αυτά θες ντε και καλά από τα παραπάνω:

6151->χοντροκομμένο για γυναίκες

6111->όμορφο,αλλά χωρίς επέκταση μνήμης και με 1mpx κάμερα

Άρα τα αποκλείω.Τα άλλα 2 τώρα είναι ίδια σε δυνατότητες,απλά :

->το 5300 έχει κάρτα μνήμης μέσα 256 και καλώδιο σύνδεσης με pc,αλλά έχω δει στην πράξη να ξεβάφει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα

->το 6131,είναι πιο κομψό αλλά μπορεί να γ@μηθεί το κουμπάκι που έχει στο πλάι για αυτόματο άνοιγμα.

Προτείνω 6131,αν παρόλα αυτά είσαι ανοιχτή και σε άλλες εταιρίες,πες χρήματα που διαθέτεις και βλέπουμε.

Δημοσ.

Κουνουποπριγκίπισσα επέλεξα καταρχήν Νοκια μιας κ είμαι Νοκιαμανιακ .

Κατόπιν μου έγινε προσφορά απο φίλο που έχει κάψει το κινητό του απο τα τηλ κ του ήρθε χαρτί απο την Κοσμοτε για καινούρια συσκευή αλλά δεν θέλει νέο κινητό .

Κ σκέφτηκε αυτή την λύση .

Επειδή από αυτές τις τιμές θα μου κόψει το ένα τρίτο τους πάνω κάτω κ επειδή ψάχνω για συσκευή , σκέφτηκα οτι θα είναι καλή ευκαιρία κάτι τέτοιο .

Επίσης η διακύμανση των τιμών είναι πάνω κάτω μεταξύ αυτών - δλδ από 160+-/190-+

Δημοσ.

το 5300 red το εχει ενας φιλος μου και ειναι αρκετα καλο...αλλωστε ειναι και πιο ωραιο(για εμενα) σε σχεση με το 6131.Γενικως ομως εγω δεν παω ολα τα κινητα με πορτακι.μου τι σπανε αφανταστα

Δημοσ.

Εγω καθαρα λογω εμφανισης θα επελεγα 5300 (ειναι πιο νεανικο) αλλα αν ηθελα μια καλη συσκευη μαλλον θα προσανατολιζομουν σε 6131.

Δημοσ.

Οι συσκευές 5300 και 6131 είναι οι μόνες που αξίζουν από αυτές που έχεις επιλέξει...

Τα χαρακτηριστικά τους είναι σχεδόν τα ίδια απλώς κατ εμέ η συσκευή που αξίζει και δεν έχει παρουσιάσει πολλά προβληματα ... είναι η 6131 και δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή σε σχέση με την 5300.

Απλώς η δεύτερη έχει πιο ωραίο design....

Ουσιαστικά συμφωνώ με ότι ανέφεραν και τα παιδιά πιο πάνω....

Δημοσ.

6131. To έχω δουλέψει κιόλας. Είμαι κάτοχος Ν73,και Ν95 αλλά το 6131 με ενθουσίασε με την απίστευτη οθόνη του. Προσωπικά πιστεύω οτι έχει την καλύτερη οθόνη σε αυτά τα λεφτά,πολύ ωραίο σχέδιο αλλά έχω μια επιφύλαξη όσον αφορά την αντοχή του στο χρόνο.Επίσης έχει οτι χρειάζεται ένα κινητό και παραπάνω, ήτοι ραδιόφωνο,μπ3,μπλεδοντι,επέκταση μνήμης μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη,καλή μπαταρία και το γνωστό φιλικότατο μενου της νοκια. Προτείνω 6131

Δημοσ.
6131. ... έχω μια επιφύλαξη όσον αφορά την αντοχή του στο χρόνο. ...

Σου έχει παρουσιάσει κάποιο προβλημα ή το αντίθετο και σε κάνει καχύποπτο;

Δημοσ.

Νοκια μέχρι 150 ευρα , ποιό θα προτείνατε ?

(Θέλει η αδερφή μου κ ψάχνει μέχρι τόσα χρήματα .

Προσανατολίζεται προς Νοκια αλλά είναι ανοιχτή κ σε άλλες μάρκες .)

Δημοσ.

Έτσι εγκυκλοπαιδικά θα ήθελα να αναφέρω ότι 6 στα 10 κινητά τηλέφωνα που πάνε για service/check/firmware reload κτλ, είναι NOKIA. Μήπως να ρίζεις καμία ματια και σε καμία άλλη εταιρία??? Και δεν θέλω δικαιολογίες του τύπου "Έχω συνηθίσει το εύκολο μενού". Τι είσαι???? Κανένα νιάνιαρο????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...