takissas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας.... Παιδιά μήπως υπάρχει καλώδιο ethernet το οποίο στην μία ακρη να είναι το κανονικό και στην άλλη άκρη να καταλήγει σε απλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας....
titikos46 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Τι εννοεις απλο και για πια χρηση το θες?Περιεγραψε τι θες να κανης για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε απο εδω οπιος ξερει.
kpartsi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Εννοείς απλό τηλεφωνικό καλώδιο (κλιπάκι);;;; Αν είναι αυτό, δεν νομίζω να υπάρχει. Άλλωστε δεν θα είχε καμμία έννοια, αφού άλλο το δίκτυο και άλλο το τηλέφωνο (μόντεμ). Υποψιάζομαι ότι θέλεις να συνδέσεις την τηλεφωνική έξοδο του μόντεμ σου με ρούτερ!!!! Δεν γίνεται.
21century Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Καλυτερα απευθειας συνδεση της τηλεφωνικης γραμμης με το ρουτερ και μετα κανεις το οικιακο δικτυο σου.
takissas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις γιατί κάποιες ήταν και δικές μου απορίες.... Λεω δικές μου γιατί το πρόβλημα το έχει ένας φίλος τo pc(desktop) του οποίου δεν έχει κάρτα ethernet και μόλις πήρε το motem/router(adsl) και δεν μπορεί να συνδεθεί....προτείνετε κάποια λύση
disqualified Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 μια pci καρτα δικτυου αγοραζει και καθαρισε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτη ειναι ο,τι πρεπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.