Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για το laser του ps2

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια προχθες πηρα το ps2 μετα απο αλλαγη lazer 70 ευροπουλα φυγανε για πλακα. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν ειναι δυνατο ενα game να χαλαει το laser του ps2 τις τελευταιες μερες παρατηρησα το εξης μετα απο το παιξιμο του winning eleven j league χαλαει το ps2 και το δικο μου και ενος γνωστου που του το ειχα δανειστει και τα δυο πηγαν για αλλαγη laser τωρα το δικο μου ξαναχαλασε μπορω να παω στον τεχνικο να μου ξαναλλαξει το laser ? βεβαια δεν θα του πω για το game

Δημοσ.

file mou ta idia eixa pa8ei prin apo 3 xronia.ta winning eleven einai zorika gia to ps2 kai eidika gia to fat(to xontro to mixanima) kai genikotera ola ta jap games.

kai safos paizei kai to diskaki rolo kai to software kai i taxitita eggrafis.

exo allaksei 2 fores laser kai epeidi den eixa alla lefta gia petama,katefiga stin lisi tou sklirou diskou.ektote den anisixo ka8olou gia to laser tou ps2.

kalitera na psakseis kai aftin tin lisi eidika an to mixanima sou einai apo ta palia.

Δημοσ.

Αν se ένα dvd rip δεν έχουν αρχειοθετηθεί σωστά τα αρχεία και δεν έχουν patchαριστεί η νέες διαδρομές των αρχείων τότε το laser κουράζεται και στο τέλος φθείρεται.Το winning eleven είναι κλασσική περίπτωση από κάποιους noobades που περνάνε τα patchakia για ελληνικές ομάδες κτλπ και το καίνε το cd όπως να ναι.

Δημοσ.

παιδες μολις φτιαξω το ps2 θα το ανταλαξω με τον ξαδερφο μου και θα παρω το δικο του που ειναι πιο καινουργιο αυτος αλλωστε παιζει μονο προ.

Δημοσ.

gia na to sinexiso kai ego mporeite na psaksete kai na diavasete gia to pos ginetai to rebuilding ton iso.etsi anadomontai ta arxeia sosta kai to laser den kaneis polles kiniseis pano-kato opos aneferan kai ta paidia.

kai panta na xrisimopoieis poiotika diskakia me tin golden(i dark) dye epifaneia.

tetoia sini8os einai ta ridisk(i ritek),traxdata kai kapoia maxwell.ostoso kai ta tdx(ta mple) kanoun kali douleia.

apo ekei kai pera xamili taxitita(oxi pano apo 4x) kai dvddecrypter(mode-iso-read,,,mode-iso-write).

Δημοσ.
gia na to sinexiso kai ego mporeite na psaksete kai na diavasete gia to pos ginetai to rebuilding ton iso.etsi anadomontai ta arxeia sosta kai to laser den kaneis polles kiniseis pano-kato opos aneferan kai ta paidia.

kai panta na xrisimopoieis poiotika diskakia me tin golden(i dark) dye epifaneia.

tetoia sini8os einai ta ridisk(i ritek),traxdata kai kapoia maxwell.ostoso kai ta tdx(ta mple) kanoun kali douleia.

apo ekei kai pera xamili taxitita(oxi pano apo 4x) kai dvddecrypter(mode-iso-read,,,mode-iso-write).

εγω χρησιμοποιω dvd της benq και νοιμιζω ειναι καλα ποιοτικως και πως κανουμε rebuild ενα iso?

Δημοσ.

Δεν φτάνει μόνο το iso rebuild,πρέπει να βρείς το File Allocation Table(FAT) και να διορθώσεις τα offsets.Όλα τα παιχνίδια έχουν FAT,λίγα όμως το χρησιμοποιούν δηλαδή σε ένα παιχνίδι όπως το Winning Eleven όταν κάνεις rebuild το ISO και δεν διορθώσεις τα offsets το παιχνίδι όταν ψάχνει τα αρχεία θα πάει να ψάξει πρώτα στα αρχικά offsets που του έχουν δηλωθεί και αν δεν βρεί το αρχείο που ψάχνει αρχίζει να το ψάχνει με το όνομα του στο δισκάκι.Έτσι το laser ζορίζεται και ακούγεται ένας εκνευριστικός θόρυβος από την κίνησή του.Σε άλλα παιχνίδια όπως το Ape Escape 2,Playboy The Mansion(αυτά μου ήρθαν στο μυαλό :P)αν το παιχνίδι ψάξει για τα αρχεία στα αρχικά offsets που είχαν δηλωθεί μέσα στο FAT και δεν τα βρεί ΜΠΑΜ μαύρη οθόνη!Το παιχνίδι αρνείται να προχωρήσει.

Δημοσ.
Δεν φτάνει μόνο το iso rebuild,πρέπει να βρείς το File Allocation Table(FAT) και να διορθώσεις τα offsets.Όλα τα παιχνίδια έχουν FAT,λίγα όμως το χρησιμοποιούν δηλαδή σε ένα παιχνίδι όπως το Winning Eleven όταν κάνεις rebuild το ISO και δεν διορθώσεις τα offsets το παιχνίδι όταν ψάχνει τα αρχεία θα πάει να ψάξει πρώτα στα αρχικά offsets που του έχουν δηλωθεί και αν δεν βρεί το αρχείο που ψάχνει αρχίζει να το ψάχνει με το όνομα του στο δισκάκι.Έτσι το laser ζορίζεται και ακούγεται ένας εκνευριστικός θόρυβος από την κίνησή του.Σε άλλα παιχνίδια όπως το Ape Escape 2,Playboy The Mansion(αυτά μου ήρθαν στο μυαλό :P)αν το παιχνίδι ψάξει για τα αρχεία στα αρχικά offsets που είχαν δηλωθεί μέσα στο FAT και δεν τα βρεί ΜΠΑΜ μαύρη οθόνη!Το παιχνίδι αρνείται να προχωρήσει.
Εγω κατεβαζω απο torrentαδικα καθε φορα θα

πρεπει να κανω ολα αυτα που λες εγω αυτο το προβλημα το εχω μονο με το j league . Kαι πως τα κανω ολα αυτα?:confused::confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...