anchelo Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δεν έχω δει το 3 αλλά έχω ακούσει οτι δεν είναι καλό...Προσωπικά το 2 ήταν το καλύτερο και το 4 εμένα μου φάνηκε αρκετά καλό...
BadBoy Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Εντάξει, σίγουρα η σειρά δεν διεκδικεί βραβείο αληθοφάνειας, αλλά αυτή η ταινία το παράκανε. Ειδικά εκεί που πηδά από ένα αμάξι στο άλλο εν κινήσει και μάλιστα περνώντας μέσα από το παράθυρο του συνοδηγού προσγειώνεται στη θέση του οδηγού τραβούσα τα μαλλιά μου.
nick#18 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ταινία για αυτοκίνητα που δεν είχε καμία σχέση με αυτοκίνητα.. Παντελώς αδιάφορη...πεεεες τα ακριβος ετσι...ξεφευγει εντελος απο τα προηγουμενα... γενικα τραβας τα μαλια σου και λες τα λεφτα μου πισω...ηθελε κιαλα αμαξακια. Και κατι που δεν μου αρεσε ειναι οτι οοοολα ηταν muscles..δλδ πιο παλια 2-3 με τα civicακια τις evoυμπες...τι καλα που ηταν...
jtsc21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 εμενα μου αρεσε πολυ το tokyo drift. το 4 το βρηκα αδιαφορο χωρις καλη υποθεση ακομη ηταν σπαστικο το γεγονος οτι τα αυτοκινητα ηταν και καλα πολυ ηλεκτρονικα και ετσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.