lambros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Poio GPS na paro??? pou na brisko free xartes,to 8elo gia mixani,kai na exei handfree i bluetooth akoustiko
Dr.Strangelove Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δωρεάν χάρτες δεν έχει κανένα. Αν το θέλεις για Ελλάδα, αναγκαστικά θα πρέπει να έχει (ή να βάλεις) Destinator γιατί είναι το μαναδικό που έχει αξιοπρεπή χάρτη.
lambros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 an ksereis apantise se mou pm pio proteineis.
zatara Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 εγω εχω ενα το οποιο μου εχει βγει σε καλο.Δεν εχω προβλημμα πανω σε συτο ...
zatara Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 α επισης εχει και εντολες στα ελληνικα σου λεει εκει που θες να πας με εντολες
yorgosd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 paidia poia einai i apopsi sas gia to mio 520?? mou fainete arketa kalo..kai malista ipologizei kai tin taxitita pou pigaineis kai vriskei se posi ora akrivos tha eisai ston proorismo sou.
kanenas_allos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή και εγώ το ψάχνω σε διάφορα φόρουμ (adslgr.com κ.α.) όπως και στο εξειδικευμένο http://www.ngi.gr/forum/ έχω καταλήξει στα εξής: - Όντως το destinator έχει τους καλύτερους χάρτες της Ελλάδας - Από τις τρείς κατηγορίες που φέρουν GPS (PDA, PNA, κινητά), η λύση του PDA είναι η καλύτερη από άποψη ανανέωσης χαρτών - Τελικά, εξαρτάται από τι θέλεις: ευκολία (PNA), ποικιλία εφαρμογών (PDA/κινητό), χαμηλό κόστος (PNA) Καλή επιλογή (και δική μου...)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.