phanispal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Kαλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει κάποιο site ή κάποιο πρόγραμμα (αν υπάρχει) με το οποίο να μπορώ να υπολογίσω την κατανάλωση φορτίου των περιφερειακών ενός PC. Εγώ π.χ. έχω: AMD Athlon 64 X2 4200+ s939 1 Gecube X1950 Pro 256 mb pci express 4 dimms OCZ 512 το καθένα 3 σκληρούς δίσκους 2 drives 4 ανεμιστήρες Όλα αυτά τα έχω πάνω σε ένα Thermaltake TR2 550W. Και ερωτώ διότι το σύστημα είναι κάπως <<ασταθές>>. Αλλά δε νομίζω ότι δεν επαρκεί το τροφοδοτικό. Κάτι μου λέει ότι φταίει ο 80άρης που μάλλον τα έχει παίξει απ τα πολλά φορμαρίσματα. Ας πούμε χθες έκανα πάλι format μετά από κανά μήνα και παρόλο που δεν αργεί μου πετάει συνεχώς error o explorer.
alexzzz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
timekeeper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp Φοβερή σελίδα. Τελικά καίμε πολύ...
@topos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Kαλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει κάποιο site ή κάποιο πρόγραμμα (αν υπάρχει) με το οποίο να μπορώ να υπολογίσω την κατανάλωση φορτίου των περιφερειακών ενός PC. Εγώ π.χ. έχω: AMD Athlon 64 X2 4200+ s939 1 Gecube X1950 Pro 256 mb pci express 4 dimms OCZ 512 το καθένα 3 σκληρούς δίσκους 2 drives 4 ανεμιστήρες Όλα αυτά τα έχω πάνω σε ένα Thermaltake TR2 550W. Και ερωτώ διότι το σύστημα είναι κάπως <<ασταθές>>. Αλλά δε νομίζω ότι δεν επαρκεί το τροφοδοτικό. Κάτι μου λέει ότι φταίει ο 80άρης που μάλλον τα έχει παίξει απ τα πολλά φορμαρίσματα. Ας πούμε χθες έκανα πάλι format μετά από κανά μήνα και παρόλο που δεν αργεί μου πετάει συνεχώς error o explorer. Αλλο το ποσο καις και αλλο το ονομαστικα watt που αναγραφοντε πανω στο psu σου...Κατα 87,5% θα ελεγα πως πρεπει να ψαξεις το προβλημα στο thermaltake.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.