Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ

triad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδιά κ καλώς σας βρηκα.

Είδα μια διαφήμιση για LGFS-2A32HS στα 600€ και CPU INTEL T5300, CPU INTEL T 2450 γύρω στα 800-850. Το θέλω για εργασία στο σπιτι κ για να κατεβάζω τραγούδια κ ταινίες. Τι λέτε? ( Από το carrefour το ειδα - δε θελω γελια)

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Πρώτον, καλωσήρθες στο forum.

Δεύτερον, η λέξη ΒΟΗΘΕΙΑ με κεφαλαία δεν είναι και πολύ περιγραφική για το περιεχόμενο του post σου. Μην "φωνάζεις", θα το δούμε το post σου έτσι κι αλλιώς.

Και τρίτον, σχετικά με το post σου, πες μας τι εννοείς "εργασία" στο σπίτι (ποια προγράμματα χρησιμοποιείς κοινώς) και περισσότερες λεπτομέρειες για τα laptops που ρωτάς για να σου πούμε τι προτείνουμε.

:-)

Δημοσ.
Πρώτον, καλωσήρθες στο forum.

Δεύτερον, η λέξη ΒΟΗΘΕΙΑ με κεφαλαία δεν είναι και πολύ περιγραφική για το περιεχόμενο του post σου. Μην "φωνάζεις", θα το δούμε το post σου έτσι κι αλλιώς.

Και τρίτον, σχετικά με το post σου, πες μας τι εννοείς "εργασία" στο σπίτι (ποια προγράμματα χρησιμοποιείς κοινώς) και περισσότερες λεπτομέρειες για τα laptops που ρωτάς για να σου πούμε τι προτείνουμε.

:-)

καλα ντε, μη βαρατε.

Μεχρι αυριο ειναι κ βιαζομουν γιαυτο εγραψα κεφαλαια, να φαινεται. Εργασια απλα πραγματακια word, excel, θέλω να βλεπω κ να κατεβαζω ταινιες κ τραγουδια.Παιχνιδια χλωμό γιατι τα βαριέμαι, αλλα μην παρω κ κατι που να κανει μόνο για γραφομηχανή. Κ αν αξίζει τιμή σε σχέση με αυτά που σου προσφέρει, αν χαλάει εύκολα η κρατάει, αν εχει καλό σερβις.η οτιδήποτε άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ εγώ κ κρίνεις καλό να μου το επισημάνεις

Δημοσ.

η γνωμη μου ειναι να μη αγοραζεις υπολογιστες απο μαγαζια σαν το carrefour αλλα απο αλλα εξιδεικευμενα σαν το πλαισιο... οσο για τα χαρακτηριστικα σου κανω ενα copy-paste που αυτα που εχω γραψει σε αλλο τοπικ:

1.οχι acer,fujitsusiemens,innovator,multirama

2.ναι toshiba,hp,dell(αν εχεις τα χρηματα)

3.αν θες ελληνικης κατασκευης προτιμησε turbo-x απο πλαισιο

4.τα πιο αξιοπιστα καταστηματα ειναι το πλαισιο και το e-shop

5.να προτιμας το λαπτοπ σου να ειναι intel core 2 duo ''santa rosa''δηλ να εχουν επεξεργαστη Τ7100,Τ7300,Τ7500,Τ7700

6.ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!!!να προτιμας να ειναι 2 χρονια και η αν μπορεις(δηλ αν εχεις τα χρηματα)να αγορασεις επεκταση εγγυησης

7.να προσεχεις το λαπτοπ που θα παρεις να εχει 2GB ραμ για να τρεχουν καλα τα vista

8.να προσεχεις ο σκληρος δισκος να ειναι 5400rpm και ΟΧΙ 4200rpm

9.αν δεν εχεις τα χρηματα για να παρεις καποιες απο αυτες τις εταιρειες(toshiba,hp) που σου προτεινω(ειναι αληθεια οτι ειναι λιγακι ακριβες),θα σου προτεινα να κρατησεις τα χρηματα σου, και οταν θα εχεις περισσοτερα τοτε να κανεις την αγορα σου(το εχω κανει και εγω και δεν βγηκα χαμενος!!!).εκτος βεβαια και αν το βιαζεσαι τοσο πολυ...

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως είναι μια καλή προσφορά. Συμφωνώ με το άμα έχεις τα λεφτά να πάρεις κάποιο καλύτερο laptop από εξειδικευμένο κατάστημα. Αμα τα χρήματά σου είναι περιορισμένα για αγορά υπολογιστή και καλύπτει τις απαιτήσεις σου, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...