Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να κινηθώ νομικά??

COMPUTER-MAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: χαχα χα

δεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να γραφτεί τόσο αστείο ποστ, από ένα macbook :P

Ακόμα να το πάρεις το μάκμπουκ ρε πάνκη και σε πονάει;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά εναντίον του paredwse, και να πάρω το δικό του. Μαζί με τη βίλα.

Αλλιώς μιας και έχω ήδη laptop, μάλλον αγοράσω ένα iMac με δικά μου λεφτά, μόλις βγει σε λεοπαρδαλέ, που είναι και της μοδός.

Δημοσ.
Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά εναντίον του paredwse, και να πάρω το δικό του. Μαζί με τη βίλα.

Αλλιώς μιας και έχω ήδη laptop, μάλλον αγοράσω ένα iMac με δικά μου λεφτά, μόλις βγει σε λεοπαρδαλέ, που είναι και της μοδός.

lol! Θα σε υποστηρίξω σαν μάρτυρας για να του φάω τη θέση! Και η βίλα μισή μισή!

Δημοσ.
Μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον ανηλίκου που βγάζει προσωπικά στοιχεία μου και με βρίζει στην δημόσια συζήτηση μεγάλου forum??:?:?

πρώτη κίνηση. αν δεν θες να σου βγάζουν προσωπικα στοιχεία, όταν γίνεσαι μέλος σε forum να μπάινεις με άλλο mail....

Δημοσ.
Μα καλά, σε ενοχλεί το κάθε ανήλικο? :-? Απλά κάντον ένα ignore και προχώρα.

BTW, πρώτο μου post!

ετσι απο περιεργεια

στο avatar σου ειναι ο Ρασπούτιν;

Δημοσ.
ετσι απο περιεργεια

στο avatar σου ειναι ο Ρασπούτιν;

Ναι.

Άσχετο: WTF, είναι υποχρεωτικό το Post να έχει >10 χαρακτήρες μήκος? :-?

Δημοσ.
Κάτω από κάθε μήνυμα που σε βρίζει να γράφεις "καθρεφτάκι σε όλο μου το σώμα!" και "+ όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει το Χριστούλη".

Moυ έφτιαξες την ημέρα μου φίλε ... :mrgreen: Μου θύμισες καφρίλες του δημοτικού ... :-|

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: χαχα χα

δεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να γραφτεί τόσο αστείο ποστ, από ένα macbook :P

Δύο απανωτά ... :mrgreen:

Guys όχι και τρίτο δεν θα το αντέξω ... :grin:

EDIT: Sorry για το ΟΤ guys, αλλά πώς γίνεται ο insomniac vanity να έχει δύο posts και να βλέπω αυτό ?

86621483jw9.png

Δημοσ.
:

EDIT: Sorry για το ΟΤ guys, αλλά πώς γίνεται ο insomniac vanity να έχει δύο posts και να βλέπω αυτό ?

[offtopic]Τα posts στο Μπλα Μπλα δεν μετρανε στο post count ;)[/offtopic]

Δημοσ.
γελας,εεε?

και που ξερουμε οτι δεν εισαι εσυ αυτος ο ανηλικος που κοροιδευει τον κομπιουτερμαν?

Στον ιστοτοπο δεν μπορούμε να είμαστε για τπτ σίγουροι !!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...