Tempora Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Καλα αμα σας χτυπήσει την πορτα κανάς εισαγγελέας μετά..
thanocaster Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 :mrgreen: χαχα χαδεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να γραφτεί τόσο αστείο ποστ, από ένα macbook Ακόμα να το πάρεις το μάκμπουκ ρε πάνκη και σε πονάει;; :mrgreen::mrgreen:
punky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά εναντίον του paredwse, και να πάρω το δικό του. Μαζί με τη βίλα. Αλλιώς μιας και έχω ήδη laptop, μάλλον αγοράσω ένα iMac με δικά μου λεφτά, μόλις βγει σε λεοπαρδαλέ, που είναι και της μοδός.
thanocaster Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά εναντίον του paredwse, και να πάρω το δικό του. Μαζί με τη βίλα. Αλλιώς μιας και έχω ήδη laptop, μάλλον αγοράσω ένα iMac με δικά μου λεφτά, μόλις βγει σε λεοπαρδαλέ, που είναι και της μοδός. lol! Θα σε υποστηρίξω σαν μάρτυρας για να του φάω τη θέση! Και η βίλα μισή μισή!
copypasteit Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον ανηλίκου που βγάζει προσωπικά στοιχεία μου και με βρίζει στην δημόσια συζήτηση μεγάλου forum??:?:? πρώτη κίνηση. αν δεν θες να σου βγάζουν προσωπικα στοιχεία, όταν γίνεσαι μέλος σε forum να μπάινεις με άλλο mail....
Vanity Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μα καλά, σε ενοχλεί το κάθε ανήλικο? :-? Απλά κάντον ένα ignore και προχώρα. BTW, πρώτο μου post!
DIMITRISG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μα καλά, σε ενοχλεί το κάθε ανήλικο? :-? Απλά κάντον ένα ignore και προχώρα. BTW, πρώτο μου post! ετσι απο περιεργεια στο avatar σου ειναι ο Ρασπούτιν;
Vanity Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 ετσι απο περιεργειαστο avatar σου ειναι ο Ρασπούτιν; Ναι. Άσχετο: WTF, είναι υποχρεωτικό το Post να έχει >10 χαρακτήρες μήκος? :-?
george_o/c Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Κάτω από κάθε μήνυμα που σε βρίζει να γράφεις "καθρεφτάκι σε όλο μου το σώμα!" και "+ όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει το Χριστούλη". Moυ έφτιαξες την ημέρα μου φίλε ... Μου θύμισες καφρίλες του δημοτικού ... :-| :mrgreen: χαχα χαδεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να γραφτεί τόσο αστείο ποστ, από ένα macbook Δύο απανωτά ... Guys όχι και τρίτο δεν θα το αντέξω ... :grin: EDIT: Sorry για το ΟΤ guys, αλλά πώς γίνεται ο insomniac vanity να έχει δύο posts και να βλέπω αυτό ?
tolis_01 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 : EDIT: Sorry για το ΟΤ guys, αλλά πώς γίνεται ο insomniac vanity να έχει δύο posts και να βλέπω αυτό ? [offtopic]Τα posts στο Μπλα Μπλα δεν μετρανε στο post count [/offtopic]
george_o/c Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 [offtopic]Τα posts στο Μπλα Μπλα δεν μετρανε στο post count [/offtopic] Thanks Τόλη :wink: ... Ομολογώ ότι δεν το ήξερα ... :oops:
pixies451 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 LOOOOOL τρελο LOOOOL :mrgreen: γελας,εεε? και που ξερουμε οτι δεν εισαι εσυ αυτος ο ανηλικος που κοροιδευει τον κομπιουτερμαν?
ANHLIKOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 γελας,εεε?και που ξερουμε οτι δεν εισαι εσυ αυτος ο ανηλικος που κοροιδευει τον κομπιουτερμαν? Στον ιστοτοπο δεν μπορούμε να είμαστε για τπτ σίγουροι !!!:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.