COMPUTER-MAN Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον ανηλίκου που βγάζει προσωπικά στοιχεία μου και με βρίζει στην δημόσια συζήτηση μεγάλου forum??:?:?
aspirin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Που να μπλέκεις με δικαστήρια κ τα σχετικά. Ξέχνα το θέμα, άλλαξε νικ κ προχώρα. Δε θα μας τα φάνε οι δικηγόροι ούτε οι γιατροί τα λεφτάκια μας.
χάπι Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Που να μπλέκεις με δικαστήρια κ τα σχετικά. Ξέχνα το θέμα, άλλαξε νικ κ προχώρα. Δε θα μας τα φάνε οι δικηγόροι ούτε οι γιατροί τα λεφτάκια μας. ...βρε σαν ποια μοιάζει ? Σαν ποια μοιάζει ?
ANHLIKOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ανήλικου ??? Αχμμμ:mrgreen: όπως είπε και η/ο aspirin , πoυ να μπλέκεις τώρα , εξάλου είναι πoλύ δύσκολο να κάνεις μήνυση σε κάποιον μέσα από ένα Forum .
fantomas3004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον ανηλίκου που βγάζει προσωπικά στοιχεία μου και με βρίζει στην δημόσια συζήτηση μεγάλου forum??? Όχι μόνο εναντίον του ανήλικου αλλά και εναντίον του forum μπορείς να κινηθείς αφού τον δέχεται και δέν διαγράφει τα μυνήματα του.
AFANIS_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 γνωρίζω σχετικό θέμα...αναφέρω τις κινήσεις απο φόρουμ οπαδών ομάδας πρίν κανένα χρόνο οι οποίοι δημοσιοποίησαν φωτογραφίες ανηλίκων οπαδών αντίπαλης ομάδας μονταρισμένες με πρόστυχες εικόνες...και μετά την παρέμβαση (και εξωδίκως) των γονέων των παιδιών βγάλαν τις εικόνες απο το φόρουμ...μια καλή πάντως λύση είναι να κάνεις μια κρούση στους εκεί mod.
TonyMontana Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 κρίνοντας απτο νικνέιμ (ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ-ΜΑΝ), την περιοχή "θα σου πω μετά", την υπογραφή :) και το οτι σε βρίζει ένας ανήλικος σε κάποιο φόρουμ και εσύ σε κάποιο άλλο ρωτάς αν μπορείς να κινηθείς νομικά ..τότε μάλλον καλά σου κάνει.
Timour21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Τόνυ πρόσεξε μην κινηθεί νομικά και εναντίον σου...
DIMITRISG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 κρίνοντας απτο νικνέιμ (ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ-ΜΑΝ), την περιοχή "θα σου πω μετά", την υπογραφή :) και το οτι σε βρίζει ένας ανήλικος σε κάποιο φόρουμ και εσύ σε κάποιο άλλο ρωτάς αν μπορείς να κινηθείς νομικά ..τότε μάλλον καλά σου κάνει. αυτο ειναι που λενε "Τον εκοψε απ'την κορυφη ως τα νύχια" !!! ** .... à la virtual mode
kage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ποιο ειναι το μεγαλο φορουμ? εγω 2 gr ξερω σαν μεγαλα φορουμ insomnia k myphone k allo ena για pc π δεν μ ρχεται
Fidelio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ...λολ ,αμα ήταν έτσι τότε δεν θα χρειάζονταν τα meetings για τους ισνομνιακς σε παμπ , καφετέριες κτλ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ...λολ ,αμα ήταν έτσι τότε δεν θα χρειάζονταν τα meetings για τους ισνομνιακς σε παμπ , καφετέριες κτλ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ! LOOOOOL τρελο LOOOOL :mrgreen:
thanocaster Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Κάτω από κάθε μήνυμα που σε βρίζει να γράφεις "καθρεφτάκι σε όλο μου το σώμα!" και "+ όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει το Χριστούλη".
revil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Τι προσωπικά στοιχεια σου μπορει να βγαλει καποιος οταν εσυ ο ιδιος στο προφιλ σου δινεις το ονοματεπωνυμο σου?
punky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Κάτω από κάθε μήνυμα που σε βρίζει να γράφεις "καθρεφτάκι σε όλο μου το σώμα!" και "+ όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει το Χριστούλη". :mrgreen: χαχα χα δεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να γραφτεί τόσο αστείο ποστ, από ένα macbook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.