Προς το περιεχόμενο

Windows XP - μετά από λίγο κολάει η οθόνη

Dazed_and_confused

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα guys,

λοιπόν έχω windows XP στον desktop μου με service pack 2, ένα ωραίο πρωι αποφάσισαν να κολάνε μετά από κάποια seconds (το mouse κινείται, αλλά δεν κλικάρεται τπτ).

- δοκίμασα firewall των win

- επαναφορά συστήματος

- δημιουργία νέου χρήστη

τπτ

όταν μπαίνω με ασφαλή λειτουργία δεν έχουν πρόβλημα. Έχετε καμιά ιδεά?

Δημοσ.

Τι ξεκινά μαζί με τον υπολογιστή; Πάνε Έναρξη-εκτέλεση και γράψε msconfig και πάτα Enter. Στην καρτέλα που θα ανοίξει πάνε στην Εκκίνηση και διάλεξε Απενεργοποίηση Όλων. Κάνε επανεκκίνηση και αν το πρόβλημα λύθηκε τότε έφταιγε κάποιο από τα προγράμματα που έτρεχαν στο μπουτάρισμα.

Δοκίμασε και πες!

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε το autoruns για να δεις ολα οσα ξεκινανε,οταν μπαινεις στα windows.Απο κει με προσοχη,απενεργοποιησε οτι νομιζεις πως δεν χρειαζεσαι ή ποσταρε τι βγαζει το autoruns μηπως βρουμε κατι περιεργο.

Αλλαξες καποιουs drivers προσφατα?Λειτουργουσε κανονικα το pc και προσφατα το εβγαλε το προβλημα?

Δημοσ.

Από χθες μου το κάνει κι εμένα και σήμερα πολύ πιο συχνά!Κάτι πρέπει να παίζει με drivers κάρτας γραφικών και codecs.Εγκατέστησα ξα΄να τους codecs αλλά τίποτα!Μου φαίνεται πάω να ξαναπεράσω τους drivers της κάρτας!

Δημοσ.

kitakse sta servises na doume ti trexi apo piso. ego to epatha se pc filou mou opou etroge oli tin isxi tis cpu ena arxio wuapi. tora den ksero kata poso ine ton update ton windows i ine kapio spyware... elekseto

Δημοσ.

Η κάρτα μου είναι η Geforce 6600GT και με μια αναζήτηση που έκανα στο google αναφέρουν αρκετοί σχετικά προβλήματα. Δοκίμασα με τους drivers απ' το site της nvidia αλλά δεν είχα τύχη. Καμιά ιδεα άλλη?

Δημοσ.

Κανε καλου κακου μεσα απο safe mode ενα σκαναρισμα με το αντιικο σου προγραμμα και με τις εφαρμογες για αφιαρεση παρασιτων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...