Dazed_and_confused Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα guys, λοιπόν έχω windows XP στον desktop μου με service pack 2, ένα ωραίο πρωι αποφάσισαν να κολάνε μετά από κάποια seconds (το mouse κινείται, αλλά δεν κλικάρεται τπτ). - δοκίμασα firewall των win - επαναφορά συστήματος - δημιουργία νέου χρήστη τπτ όταν μπαίνω με ασφαλή λειτουργία δεν έχουν πρόβλημα. Έχετε καμιά ιδεά?
yannis27gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Τι ξεκινά μαζί με τον υπολογιστή; Πάνε Έναρξη-εκτέλεση και γράψε msconfig και πάτα Enter. Στην καρτέλα που θα ανοίξει πάνε στην Εκκίνηση και διάλεξε Απενεργοποίηση Όλων. Κάνε επανεκκίνηση και αν το πρόβλημα λύθηκε τότε έφταιγε κάποιο από τα προγράμματα που έτρεχαν στο μπουτάρισμα. Δοκίμασε και πες!
foufoutios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 αν καταλαβα καλα, "freezarei" η εικονα της οθονης ?
Dazed_and_confused Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 nai enw to mouse kinetai.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκιμασε το autoruns για να δεις ολα οσα ξεκινανε,οταν μπαινεις στα windows.Απο κει με προσοχη,απενεργοποιησε οτι νομιζεις πως δεν χρειαζεσαι ή ποσταρε τι βγαζει το autoruns μηπως βρουμε κατι περιεργο. Αλλαξες καποιουs drivers προσφατα?Λειτουργουσε κανονικα το pc και προσφατα το εβγαλε το προβλημα?
Cloud_7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Εγκατέστησε drivers για την κάρτα γραφικών και δε θα σου ξανακολήσει.
runner1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Από χθες μου το κάνει κι εμένα και σήμερα πολύ πιο συχνά!Κάτι πρέπει να παίζει με drivers κάρτας γραφικών και codecs.Εγκατέστησα ξα΄να τους codecs αλλά τίποτα!Μου φαίνεται πάω να ξαναπεράσω τους drivers της κάρτας!
tex439 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 kitakse sta servises na doume ti trexi apo piso. ego to epatha se pc filou mou opou etroge oli tin isxi tis cpu ena arxio wuapi. tora den ksero kata poso ine ton update ton windows i ine kapio spyware... elekseto
Dazed_and_confused Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Η κάρτα μου είναι η Geforce 6600GT και με μια αναζήτηση που έκανα στο google αναφέρουν αρκετοί σχετικά προβλήματα. Δοκίμασα με τους drivers απ' το site της nvidia αλλά δεν είχα τύχη. Καμιά ιδεα άλλη?
21century Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Κανε καλου κακου μεσα απο safe mode ενα σκαναρισμα με το αντιικο σου προγραμμα και με τις εφαρμογες για αφιαρεση παρασιτων...
kdiamant Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Eixa akribos to idio problima kai anakalipsa oti itan gia to logo tou oti eixa balei alla 2MB Ram kai kolouse .Ekana ena update to Bios kai meta ola pleon douleban ksana roloi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.