Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτας γραφικων

zxcv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια. εχω μια ατι 1900χτχ 512mb και με επιασε μια μανια αναβαθμισεις.

η απορια μου ειναι η εξεις. να παρω μια φθηνη καρτα οπως 8600 και 2600 περιμενοντας τις καινουργιες η να παρω μια και καλη 8800 η 2900.

κυριως με ενδιαφερουν παιχνιδια και hd video.οποια και αν ειναι η προταση σας, να μου προτεινεται και την συγκεκριμενη καρτα.

M/B: GIGABYTE P965-DS4

CPU: Q6600

RAM: 2GB 800MZ

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:550W

ΟΘΟΝΗ 1280Χ1024

ΤΗΛ SAMSUNG M86 1920X1080

Δημοσ.

Eksartatai apo to posa lefta exeis na diatheseis..Mia 8800GTX tha itan oti kalutero..Sigoura sou xreiazetai omos?Exis provlimata me ta twrina paixnidia?

Δημοσ.

Περιμένεις την νέα γενιά καρτών γραφικών της Nvidia που βγαίνει Νοέμβριο εκτός αν θές κάποια από την τωρινή γενιά.

Εγώ στην θέση σου με την κάρτα που έχεις θα περίμενα να πάρω κάτι καινούργιο τον Νοέμβριο.

Υπόψιν θα είναι πανάκριβες.

Γύρω στα 450 λογικά οι φτηνές και 550+ οι ακριβές το λιγότερο το κόβω.

Όπως είχε γίνει πέρσι το ίδιο ακριβως τέτοια εποχή και με τις 8800.

Δημοσ.

βασικα με τα παιχνιδια δεν εχω προβλημα απλα κατι δεν παει καλα με το hd-video πιθανοτατα λογο hdcp με αποτελεσμα να μην εχω σωστο pixel mapping 1:1

Δημοσ.

μια χαρά κάρτα έχεις. εγω θα την κρατούσα κανά χρόνο τουλάχιστον και μετά θα

έψαχνα για καμιά dx 10.1 (άν έχει γίνει standard στα games). οι κάρτες που σκέφτεσαι είναι πιο αργές. πάντως η gecube1950προ μου υποστηρίζει hdcp άρα λογικά και η δικιά σου.

Δημοσ.
μια χαρά κάρτα έχεις. εγω θα την κρατούσα κανά χρόνο τουλάχιστον και μετά θα

έψαχνα για καμιά dx 10.1 (άν έχει γίνει standard στα games). οι κάρτες που σκέφτεσαι είναι πιο αργές. πάντως η gecube1950προ μου υποστηρίζει hdcp άρα λογικά και η δικιά σου.

η τηλεοραση μου εχει μια επιλογη pan-scan που σε αυτη δειχνει οτι παιρνει απο την πηγη pixel mapping 1:1. με την 1900χτχ δεν γεμιζει η τηλεοραση ενω με το laptop που εχει μια 8600 γεμιζει ολο το πλανο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...