manoskliv Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 κατι αλλο.εχω το ασπρο εεε και εχει βρωμισει εκει που ακουμπας τα χερια.αλλα και στα πληκτρολογια λιγοτερο.πως μπορω να το καθαρισω? Υπάρχουν ένα σωρό θήκες για να βάλεις. Με ένα σφουγγαράκι λιιιιιιιιιιγο βρεγμένο καθαρίζει.
manoskliv Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχουν ένα σωρό θήκες για να βάλεις. Πάνε εδώ , εδώ και εδώ να δεις. Αλλά εάν θέλεις ψάξε και μόνος σου
manoskliv Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω να βγει κάποιο νεό μοντέλο στις 7''. Το βάρος έχει πέσει πια στις 8,9'' και στις 10''.... Παιδιά όπως και να έχει το θέμα με το μέγεθος οθόνης, δίσκου, ram, υπαρξη κάμερας κτλ. αυτό που παίζει κυριότερο ρόλο είναι το ΒΑΡΟΣ αφού θέλουμε να μεταφέρεται εύκολα το pc. Στα υπόλοιπα βρίσκουμε λύσεις
GIORGARAS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά όπως και να έχει το θέμα με το μέγεθος οθόνης, δίσκου, ram, υπαρξη κάμερας κτλ. αυτό που παίζει κυριότερο ρόλο είναι το ΒΑΡΟΣ αφού θέλουμε να μεταφέρεται εύκολα το pc. Στα υπόλοιπα βρίσκουμε λύσεις Συμφωνώ εγώ έχω φορητό με 12.1" και βάρος 1.33 κιλά οπότε το πάτω κάτι στα 1.1 κιλά δεν με ελκύει για αυτό σκέφτομαι για 7" καθαρά για πρόχειρη χρήση.
peptilab Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μέχρι τον Ιούνη σκεφτόμουν να παρω εναν 13αρι αλλά μετά ψάχνοντάς το σκέφτηκα να μπω και γω στα μικρά, αλλά έχασα τη μπάλα. Προσανατολίζομαι ή σε Dell mini 9 (ποιος ξέρει πότε θα έρθει?) ή σε Asus 1000H ή στο HP mini note. Διάβαζα πριν απο λίγο και για έναν ακόμα τον Asus 1000HD που έχει διάρκεια μπαταρίας ~7 ώρες. Σκέφτομαι να στήσω πάνω Win XP Pro Περιμένω προτάσεις και σχόλια
manoskliv Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της μνήμης(όχι RAM) του 701 όπως
madtracker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά παράκλειση για κανα pm με working usb version των xp..εχω φάει τον κόσμο και όλο και κάποιο prob έχουν.Ευχαριστώ
madtracker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Τι έγινε? κανένας δεν εχει περάσει windows ρε παιδιά??
kostasfalcon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω απο την αρχη το θεμα: Εχω εξωτερικο dvd rw θα εχω προβλημα να περασω τα win xp? ευχαριστω.
madtracker Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω απο την αρχη το θεμα: Εχω εξωτερικο dvd rw θα εχω προβλημα να περασω τα win xp? ευχαριστω. Με εξωτερικο δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα..αλίμονο σε μας το stickaki:rolleyes:
kostasfalcon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Οντως κανενα προβλημα εκανα κανονικα την εγκατασταση.
madtracker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Κανένας ρε παιδιά για να κάνουμε το κόλπο με το stickaki?? έχω προσπαθήσει με κατι tutorials αλλα τπτα..
sotris99 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ξέρει κανείς να μου πεί πώς θα εγκαταστήσω το huawei usb stick e169 στο xandros linux?
basilis5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Κανένας ρε παιδιά για να κάνουμε το κόλπο με το stickaki?? έχω προσπαθήσει με κατι tutorials αλλα τπτα.. δεν κοιτας εδω, ειναι πολυ ενημερωμενο φορουμ με μεγαλη κοινοτητα απο πισω. http://forum.eeeuser.com/ εχει τα παντα για τα λαπτοπακια της ασους
free-s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ξαναζωντανεύω το θέμα Ψάχνω για το συγκεκριμένο μικρό ενα οικονομικό φορτιστή αυτοκινήτου! έχετε τίποτα δοκιμασμένο? χρειάζετε 9,5 βολτ 2,5 αμπέρ. Δοκίμασα ένα στα 9 βολτ , τίποτα Δοκίμασα και μέ ένα ινβέρτερ που βγάζει 220 όπου έβαλα τον δικό του φορτιστή αλλά κατα ένα περίεργο τρόπο ενώ φόρτιζε κανονικά την ώρα που φόρτιζε, το ποντίκι έκανε κομπιάσματα σε σημείο να μου σπάσει τα νεύρα. Βγάζοντας το βίσμα από πίσω έστρωνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.