Προς το περιεχόμενο

ASUS Eee PC 701

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κατι αλλο.εχω το ασπρο εεε και εχει βρωμισει εκει που ακουμπας τα χερια.αλλα και στα πληκτρολογια λιγοτερο.πως μπορω να το καθαρισω?

Υπάρχουν ένα σωρό θήκες για να βάλεις.

Με ένα σφουγγαράκι λιιιιιιιιιιγο βρεγμένο καθαρίζει.

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν νομίζω να βγει κάποιο νεό μοντέλο στις 7''. Το βάρος έχει πέσει πια στις 8,9'' και στις 10''....

Παιδιά όπως και να έχει το θέμα με το μέγεθος οθόνης, δίσκου, ram, υπαρξη κάμερας κτλ. αυτό που παίζει κυριότερο ρόλο είναι το ΒΑΡΟΣ αφού θέλουμε να μεταφέρεται εύκολα το pc. Στα υπόλοιπα βρίσκουμε λύσεις

Δημοσ.
Παιδιά όπως και να έχει το θέμα με το μέγεθος οθόνης, δίσκου, ram, υπαρξη κάμερας κτλ. αυτό που παίζει κυριότερο ρόλο είναι το ΒΑΡΟΣ αφού θέλουμε να μεταφέρεται εύκολα το pc. Στα υπόλοιπα βρίσκουμε λύσεις

Συμφωνώ εγώ έχω φορητό με 12.1" και βάρος 1.33 κιλά οπότε το πάτω κάτι στα 1.1 κιλά δεν με ελκύει για αυτό σκέφτομαι για 7" καθαρά για πρόχειρη χρήση.

Δημοσ.

Παιδιά μέχρι τον Ιούνη σκεφτόμουν να παρω εναν 13αρι αλλά μετά ψάχνοντάς το σκέφτηκα να μπω και γω στα μικρά, αλλά έχασα τη μπάλα.

Προσανατολίζομαι ή σε Dell mini 9 (ποιος ξέρει πότε θα έρθει?) ή σε Asus 1000H ή στο HP mini note.

Διάβαζα πριν απο λίγο και για έναν ακόμα τον Asus 1000HD που έχει διάρκεια μπαταρίας ~7 ώρες.

Σκέφτομαι να στήσω πάνω Win XP Pro

Περιμένω προτάσεις και σχόλια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω απο την αρχη το θεμα: Εχω εξωτερικο dvd rw θα εχω προβλημα να περασω τα win xp? ευχαριστω.

Δημοσ.
Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω απο την αρχη το θεμα: Εχω εξωτερικο dvd rw θα εχω προβλημα να περασω τα win xp? ευχαριστω.

Με εξωτερικο δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα..αλίμονο σε μας το stickaki:rolleyes:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Κανένας ρε παιδιά για να κάνουμε το κόλπο με το stickaki?? έχω προσπαθήσει με κατι tutorials αλλα τπτα..:o

δεν κοιτας εδω, ειναι πολυ ενημερωμενο φορουμ με μεγαλη κοινοτητα απο πισω.

http://forum.eeeuser.com/

εχει τα παντα για τα λαπτοπακια της ασους

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξαναζωντανεύω το θέμα ;)

Ψάχνω για το συγκεκριμένο μικρό ενα οικονομικό φορτιστή αυτοκινήτου! έχετε τίποτα δοκιμασμένο? χρειάζετε 9,5 βολτ 2,5 αμπέρ.

Δοκίμασα ένα στα 9 βολτ , τίποτα:whistle:

Δοκίμασα και μέ ένα ινβέρτερ που βγάζει 220 όπου έβαλα τον δικό του φορτιστή αλλά κατα ένα περίεργο τρόπο ενώ φόρτιζε κανονικά την ώρα που φόρτιζε, το ποντίκι έκανε κομπιάσματα σε σημείο να μου σπάσει τα νεύρα. Βγάζοντας το βίσμα από πίσω έστρωνε:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...