aGka8l Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι έχει ανοιχτεί και έχει γίνει επέμβαση και λογικά δεν έχει άλλο εγγύηση. εγω υποψηαζομουν μηπως ειναι καποιος κλονος ,γιατι ο πωλητης ειχε και αλλο στα ιδια χρηματα με οθονη αφης παλι
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ίσως όχι... υπάρχουν οδηγοί για το πως θα βάλεις touchscreen στο eee.
somade Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Επειδή διαθέτω και τα δυο, 701 και 900 είναι αναμφισβήτητο ότι το 900 με την μεγάλη οθόνη είναι απίστευτα πιο λειτουργικο σε σχέση με το μικρό. Για τισ χωρητικότητες των δίσκων το πρόβλημα λύνεται με τα φθηνα πλεον φλασάκια που μπορεί να έχει κάποιος. πάντως ο έρωτάς μου είναι το 701, δεν ξέρω γιατί: ίσως γιατί το πήρα πρώτο ...
ace13579 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καμμιά ιδέα για στήριξη του 701 στο αυτοκίνητο???? Υπάρχει κάποια έτοιμη βάση ή πάμε σε πατέντες??
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καμμιά ιδέα για στήριξη του 701 στο αυτοκίνητο????Υπάρχει κάποια έτοιμη βάση ή πάμε σε πατέντες?? Κάτι τέτοιο θέλεις
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εδώ σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα που δεν το χρειάζομαι στο αμάξι
-WISE- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 παιδακια ξερω οτι για να χρησιμοποιησεις καμερα στο pidgin δεν υπαρχει θεμα.αλλα στο skype μπορω να συνδεσω την καμερα μου και να την χρησιμοποιησω κανονικα?
Blackman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 στο ψάξιμο βρήκα κάτι... αλλά δεν το δοκίμασα να το δω αν παίζει... http://clipmarks.com/clipmark/1740468F-CAD9-4663-9020-53EE03FAD3B6/ η λύση που βρήκα και έπαιξε η κάμερα στο aMSN μπορείτε να την δείτε http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2277737#post2277737
-WISE- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 στο ψάξιμο βρήκα κάτι...αλλά δεν το δοκίμασα να το δω αν παίζει... http://clipmarks.com/clipmark/1740468F-CAD9-4663-9020-53EE03FAD3B6/ η λύση που βρήκα και έπαιξε η κάμερα στο aMSN μπορείτε να την δείτε http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2277737#post2277737 οποτε γραφεις αυτες τις εντολες που λεει το πρωτο λινκ ετσι? κατι αλλο.εχω το ασπρο εεε και εχει βρωμισει εκει που ακουμπας τα χερια.αλλα και στα πληκτρολογια λιγοτερο.πως μπορω να το καθαρισω?
kakofonixx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Παιδια σκεφτομαι να αποκτησω ενα eee ειδικα τωρα που οι τιμες εχουν πεσει αρκετα! τον θελω περισοτερο για χαβαλε (ασυρματο ιντερνετ, μεταφορα/προβολη φωτος κλπ) οποτε προτιμω την εκδοση των 7" εχω 1-2 ερωτησουλες: 1. επειδη εχω μπερδευτει λιγο με τις διαφορες εκδοσεις, ποια ειναι η προτιμοτερη και σε τι χρωματα βγαινει?? μιλαμε παντα για εκδοση με οθονη 7" 2. ειδα οτι εχει θυρα για καρτες SD. αυτο σημαινει οτι αν προσθεσω μια καρτα SD θα μπορω να την εκμεταλλευτω ως 2ο "σκληρο"? 3. απο ηχο παιζει καλα? μιας και σκεφτομαι να το συδνεω με το ipod μου για να ακουω μουσικη 4. Γενικα δε με ενδιαφερει να το φορτωσω με πολλες εφαρμογες. θελω να ειναι γρηγορο και ελαφρυ... οποτε: xp ή linux? και ποια εκδοση του εκαστοτε λειτουργικου προτεινετε?? 5. η μπαταρια ποσο περιπου διαρκει? ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων!
george-7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Παιδια σκεφτομαι να αποκτησω ενα eee ειδικα τωρα που οι τιμες εχουν πεσει αρκετα!τον θελω περισοτερο για χαβαλε (ασυρματο ιντερνετ, μεταφορα/προβολη φωτος κλπ) οποτε προτιμω την εκδοση των 7" εχω 1-2 ερωτησουλες: 1. επειδη εχω μπερδευτει λιγο με τις διαφορες εκδοσεις, ποια ειναι η προτιμοτερη και σε τι χρωματα βγαινει?? μιλαμε παντα για εκδοση με οθονη 7" 2. ειδα οτι εχει θυρα για καρτες SD. αυτο σημαινει οτι αν προσθεσω μια καρτα SD θα μπορω να την εκμεταλλευτω ως 2ο "σκληρο"? 3. απο ηχο παιζει καλα? μιας και σκεφτομαι να το συδνεω με το ipod μου για να ακουω μουσικη 4. Γενικα δε με ενδιαφερει να το φορτωσω με πολλες εφαρμογες. θελω να ειναι γρηγορο και ελαφρυ... οποτε: xp ή linux? και ποια εκδοση του εκαστοτε λειτουργικου προτεινετε?? 5. η μπαταρια ποσο περιπου διαρκει? ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων! Το 7" για ιντερνετ κτλ μετά απο λίγο γίνεται κουραστικό στα μάτια. Καλύτερο είναι το 9άρι. 1)Η φτηνή surf έκδοση βγαίνει σε 4-5 χρώματα η 4G σε μαύρο/άσπρο 2)Ναι 3)Οχι κάτι ιδιαίτερο 4)το 7άρι μόνο linux έχει 5)2 μίση ώρες
-WISE- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 να ρωτησω κατι ρε παιδες.υπαρχει τροπος στο πιτζιν του xandros (msn) να εμφανιζεται ποτε μπαινε μια επαφη μου???
GIORGARAS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας, ξέρετε αν θα βγει κάποιο 7" με καλύτερα χαρακτηριστικά? Επίσης μετά από πόση ώρα κουράζει να κοιτάει κάποιος την οθόνη? Εγώ θα ήθελα για περιστασιακή χρήση κανά skype και λοιπά. Πόσο εύκολα βάζουμε άλλη distro linux στο μηχάνημα? Βολεύει αυτή που έχει? Δεν έχω απαιτήσεις από ένα τέτοιο μηχάνημα βέβαια, αν έπαιρνα ο 7" κυρίως για χαβαλέ θα το έπαιρνα. Ευχαριστώ!
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω να βγει κάποιο νεό μοντέλο στις 7''. Το βάρος έχει πέσει πια στις 8,9'' και στις 10''....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.