Προς το περιεχόμενο

ASUS Eee PC 701

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες! Μια ερωτησουλα μονο! Εχει καταφερει κανεις να συνδεσει το eee με windows XP στην τηλεοραση ;

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

koprodogi μόλις πήρα απάντηση από clove

Chris

Many Thanks for the email - lead time is approx 3 weeks from order. Back

order is strongly recommended as demand is so high and supply so poor.

Regards

Sales Team

Clove Technology

ok καλά πιστεύω είναι,για το άλλο στο ebay όμως τι λέτε?

Δημοσ.

Θα την χαρακτηριζα κακη αγορα, τσεκαρε λιγο τα pm σου(τερμα πανω στη σελιδα θα σου λεει εχεις ενα μηνυμα)

μαρεσει που λες καλα ειναι, αφου σου ειπαν 3 εβδομαδες(το λεω επειδη βιαζοσουν, κατα τα αλλα μια χαρα ειναι), αν και απο εμπειρια με τη δικια μου και με φιλαρακια + το νεο 901 και wind στις 2 θα το εχουν να στο στηλουν

το κακη αγορα παει στο 900αρι απο ebay

Δημοσ.
Αύριο ανακοινώνεται το eee 901 και μειώσεις τιμών για τα 701 και 900

http://www.engadget.com/2008/06/02/eee-pc-901-specs-older-eee-pc-price-cuts/

Μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις για την ημερομηνία ανακοίνωσης των νέων τιμών ή το ποσό της μείωσης για το 900,αν είναι να μη κάνω σήμερα ή αύριο την παραγγελία από το clove :confused:

Δημοσ.

Koprodogi, Θεωρουμε προδότης τώρα Ή ορθολογικός καταναλωτής?

όπως και να΄χει το Asus παραμένει τοπ επιλογή για όσους θέλουν κάτι under 400ευρώ...:-)

Δημοσ.

Συμφωνώ αλλα ας περιμενουμε να δουμε τιμες απο τα ξενα ηλεκτορνικα καταστήματα και μετα κρίνουμε..

Δημοσ.
Συμφωνώ αλλα ας περιμενουμε να δουμε τιμες απο τα ξενα ηλεκτορνικα καταστήματα και μετα κρίνουμε..

Κατα τη γνώμη μου πιστεύω πως θα είναι περίπου τα ίδια λεφτά.Θα μου πεις το Εεε το έχει ποιο ακριβό αλλά έψαξα και γίνεται αναφορά,αν όχι από όλα,στα περισσότερα για $600 και με τα έξοδα αποστολής έρχεται στα ίδια.Τώρα άμα περιμένεις από used φάση ebay καλά.Αλλά ακόμα και από ebay καινούριο, απ'ότι έχω καταλάβει πέζει και τελωνείο οπότε πάλι στα ίδια έρχεσαι.

Θα περίμενα από clove να δω αν το φέρει και σε τι τιμή αλλά μου έσπασαν τα νεύρα :-( .Μου ζήτησαν λογαριασμό τηλεφώνου-δεη ότι να'ναι για να επιβεβαιώσουν διεύθυνση κατόχου της κάρτας-παραλήπτη.ΔΥΟ φορές τον έστηλα σκαναρισμένο και μου στήλανε απάντηση copy-paste από το πρώτο τους mail πως θέλουν λογαριασμό :mad: .Το έστηλα το mail σε 3 διαφορετικά mail(gmail,hotmail,yahoo) και μια χαρά φαινόταν ο λογαριασμός :rolleyes: .Μετά το mail της ακύρωσης που τους έστηλα μου το έστηλαν πάλι αυτό για το λογαριασμό :rolleyes:

όπως και να΄χει μη ξεχνάς πως είναι και οι τρέλα και ο ενθουσιασμός στη μέση :lol:

που δυστυχώς μας κοστίζει :-D

Δημοσ.
Koprodogi, Θεωρουμε προδότης τώρα Ή ορθολογικός καταναλωτής?

όπως και να΄χει το Asus παραμένει τοπ επιλογή για όσους θέλουν κάτι under 400ευρώ...:-)

ολη η ιστορια ειναι η φραση

"Αναμένεται Σάββατο 19 Ιουλίου"

Μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει, περα απο την πλακα και εγω αυτο θα επαιρνα αντι για το 900αρι, απλα το θεμα ειναι οτι τωρα θα ειχες το 900 λιγο νωριτερα καθως σαν εσενα λογικα παρα πολλοι θα ακυρωσαν με τη μια.

Το αν εκανες καλα τι να σου πω? Αν εχεις την υπομονη ειναι η καλυτερη επιλογη σιγουρα και μακραν πιο καλο σαν μηχανημα.

Κατα τα αλλα εχεις μανια να δειχνεις μηχανηματα με windows ενω υπαρχει και φθηνωτερη εκδοση με Linux=?422.84, οσο το 900 και λιγοτερο αν και παλι θα εχεις μεταφορικα.

Δημοσ.

"Αναμένεται Σάββατο 19 Ιουλίου" :mad::mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

E ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,πριν λίγο αυτό έλεγε παρασκευή 20 ιουνίου!!!!

Δημοσ.

και τωρα τι θα κανεις?

αληθεια το μπλεξιμο σου με το λογαριασμο δεν το καταλαβα

Εγω και ενα φιλαρακι στη συνεχεια με τον ιδιο τροπο το πηραμε, ισως φταιει που δεν ειναι το ιδιο ονομα στο λογαριαμο και στην παραγγελια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...