varvag1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Γεια σας παιδες! Μια ερωτησουλα μονο! Εχει καταφερει κανεις να συνδεσει το eee με windows XP στην τηλεοραση ;
chrislsp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μπορεί καποιος που γνωρίζει από ebay να μου πει τη γνώμη του,μου φαίνεται καλή προσφορά! http://cgi.ebay.com/ASUS-Eee-PC-900-20G-Pearl-White-90OA09AA2112111U305Q_W0QQitemZ190225772355QQihZ009QQcategoryZ177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
chrislsp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 koprodogi μόλις πήρα απάντηση από clove Chris Many Thanks for the email - lead time is approx 3 weeks from order. Back order is strongly recommended as demand is so high and supply so poor. Regards Sales Team Clove Technology ok καλά πιστεύω είναι,για το άλλο στο ebay όμως τι λέτε?
koprodogis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Θα την χαρακτηριζα κακη αγορα, τσεκαρε λιγο τα pm σου(τερμα πανω στη σελιδα θα σου λεει εχεις ενα μηνυμα) μαρεσει που λες καλα ειναι, αφου σου ειπαν 3 εβδομαδες(το λεω επειδη βιαζοσουν, κατα τα αλλα μια χαρα ειναι), αν και απο εμπειρια με τη δικια μου και με φιλαρακια + το νεο 901 και wind στις 2 θα το εχουν να στο στηλουν το κακη αγορα παει στο 900αρι απο ebay
Hal9000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Αύριο ανακοινώνεται το eee 901 και μειώσεις τιμών για τα 701 και 900 http://www.engadget.com/2008/06/02/eee-pc-901-specs-older-eee-pc-price-cuts/
chrislsp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Αύριο ανακοινώνεται το eee 901 και μειώσεις τιμών για τα 701 και 900 http://www.engadget.com/2008/06/02/eee-pc-901-specs-older-eee-pc-price-cuts/ Μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις για την ημερομηνία ανακοίνωσης των νέων τιμών ή το ποσό της μείωσης για το 900,αν είναι να μη κάνω σήμερα ή αύριο την παραγγελία από το clove
chrislsp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 H παραγγελία έγινε...στην αναμονή τώρα αλλά μόλις έρθει
chrislsp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μόλις ακύρωσα τη παραγγελία μου Ο λόγος? Αυτός: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=167252 Με 40ευρώ παραπάνω 80GB HDD,10" SCREEN,BLUETOOTH και βασικό ATOM 1.6Ghz
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Αυτά τα λέμε εδώ και καιρό. Btw εμφανίστηκαν τα πρώτα wind στο ebay.
chrislsp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Koprodogi, Θεωρουμε προδότης τώρα Ή ορθολογικός καταναλωτής? όπως και να΄χει το Asus παραμένει τοπ επιλογή για όσους θέλουν κάτι under 400ευρώ...
21century Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Συμφωνώ αλλα ας περιμενουμε να δουμε τιμες απο τα ξενα ηλεκτορνικα καταστήματα και μετα κρίνουμε..
chrislsp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Συμφωνώ αλλα ας περιμενουμε να δουμε τιμες απο τα ξενα ηλεκτορνικα καταστήματα και μετα κρίνουμε.. Κατα τη γνώμη μου πιστεύω πως θα είναι περίπου τα ίδια λεφτά.Θα μου πεις το Εεε το έχει ποιο ακριβό αλλά έψαξα και γίνεται αναφορά,αν όχι από όλα,στα περισσότερα για $600 και με τα έξοδα αποστολής έρχεται στα ίδια.Τώρα άμα περιμένεις από used φάση ebay καλά.Αλλά ακόμα και από ebay καινούριο, απ'ότι έχω καταλάβει πέζει και τελωνείο οπότε πάλι στα ίδια έρχεσαι. Θα περίμενα από clove να δω αν το φέρει και σε τι τιμή αλλά μου έσπασαν τα νεύρα .Μου ζήτησαν λογαριασμό τηλεφώνου-δεη ότι να'ναι για να επιβεβαιώσουν διεύθυνση κατόχου της κάρτας-παραλήπτη.ΔΥΟ φορές τον έστηλα σκαναρισμένο και μου στήλανε απάντηση copy-paste από το πρώτο τους mail πως θέλουν λογαριασμό .Το έστηλα το mail σε 3 διαφορετικά mail(gmail,hotmail,yahoo) και μια χαρά φαινόταν ο λογαριασμός .Μετά το mail της ακύρωσης που τους έστηλα μου το έστηλαν πάλι αυτό για το λογαριασμό όπως και να΄χει μη ξεχνάς πως είναι και οι τρέλα και ο ενθουσιασμός στη μέση που δυστυχώς μας κοστίζει
koprodogis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Koprodogi, Θεωρουμε προδότης τώρα Ή ορθολογικός καταναλωτής?όπως και να΄χει το Asus παραμένει τοπ επιλογή για όσους θέλουν κάτι under 400ευρώ... ολη η ιστορια ειναι η φραση "Αναμένεται Σάββατο 19 Ιουλίου" Μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει, περα απο την πλακα και εγω αυτο θα επαιρνα αντι για το 900αρι, απλα το θεμα ειναι οτι τωρα θα ειχες το 900 λιγο νωριτερα καθως σαν εσενα λογικα παρα πολλοι θα ακυρωσαν με τη μια. Το αν εκανες καλα τι να σου πω? Αν εχεις την υπομονη ειναι η καλυτερη επιλογη σιγουρα και μακραν πιο καλο σαν μηχανημα. Κατα τα αλλα εχεις μανια να δειχνεις μηχανηματα με windows ενω υπαρχει και φθηνωτερη εκδοση με Linux=?422.84, οσο το 900 και λιγοτερο αν και παλι θα εχεις μεταφορικα.
chrislsp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 "Αναμένεται Σάββατο 19 Ιουλίου" :mad::mad::cry::cry::cry: E ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,πριν λίγο αυτό έλεγε παρασκευή 20 ιουνίου!!!!
koprodogis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 και τωρα τι θα κανεις? αληθεια το μπλεξιμο σου με το λογαριασμο δεν το καταλαβα Εγω και ενα φιλαρακι στη συνεχεια με τον ιδιο τροπο το πηραμε, ισως φταιει που δεν ειναι το ιδιο ονομα στο λογαριαμο και στην παραγγελια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.