GeorgeSerafeim Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ο τύπος εχει ανάλυση 1024 x768 σε windows!
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Είπαμε όλων των λογιών τα κουφά εδώ. Από Vista μέχρι OS X
Blackman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 το σύστημα είναι στο Easy Mode...μπορείς να το γυρίσεις στο Advanced Mode για να έχεις πλήρες λειτουργικό περιβάλλον ειδού και ο τρόπος για να το κάνετε. θα το κάνω μόλις γυρίσω σπίτι. http://wiki.eeeuser.com/howto:getkde?s=advanced οπότε και εσύ που θες τις ελληνικές εκδόσεις μπορείς να το κάνεις μέσω του advanced mode.
-WISE- Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 μπορω να βρω καπου εναν πληρες οδηγο για εγκατασταση windows?οχι οτι με χαλανε τα linux. οταν λες πληρες λειτουργικο περιβαλλον?θα χει μεγαλες διαφορες απο το easy mode?
varvag1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 το σύστημα είναι στο Easy Mode...μπορείς να το γυρίσεις στο Advanced Mode για να έχεις πλήρες λειτουργικό περιβάλλον ειδού και ο τρόπος για να το κάνετε. θα το κάνω μόλις γυρίσω σπίτι. http://wiki.eeeuser.com/howto:getkde?s=advanced οπότε και εσύ που θες τις ελληνικές εκδόσεις μπορείς να το κάνεις μέσω του advanced mode. δεν ειναι και τιποτα δυσκολο. το χω κανει εγω 2-3 φορες... μπορω να βρω καπου εναν πληρες οδηγο για εγκατασταση windows?οχι οτι με χαλανε τα linux.οταν λες πληρες λειτουργικο περιβαλλον?θα χει μεγαλες διαφορες απο το easy mode? εννοει οτι θα χρησιμοποιεις τα linux με οτι δυνατοτητες αυτα μπορει να σου προσφερουν. οσον αφορα τα windows δεν ειναι και τιποτα δυσκολο να τα βαλεις. οπως και σε ενα κανονικο pc. απλα σκεψου το καλα γιατι εγω τα χω βαλει 2-3 φορες και τα χω αλλαξει παλι γιατι με windows πιστευω οτι χανει την μαγεια του το eee. μην σκεφτεσε οτι θα βαλω win και θα κανω παπαδες. εχει δυνατοτητες το μηχανηματακι αλλα οχι οσο ενα κανονικο pc. Και τωρα να ρωτησω εγω κατι. ρε παιδια οταν κανω instant shut down καθυστερει λιγο να κλεισει το μηχανημα. εννοω οτι πρωτα σβηνει οθονη και το λαμπακι του "σκληρου" και μετα απο καμια 20αρια δευτερα το λαμπακι του ρευματος. ετσι κανει και σε σας?
Blackman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 μπορω να βρω καπου εναν πληρες οδηγο για εγκατασταση windows?οχι οτι με χαλανε τα linux.οταν λες πληρες λειτουργικο περιβαλλον?θα χει μεγαλες διαφορες απο το easy mode? εννοώ ότι θα το βλέπεις και θα το λειτουργείς έτσι...
dizzy_fingers Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Παιδιά, έχουμε καμιά πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με το πότε περιμένουμε να έρθει το 9"αράκι? Η διαφορά του μοντέλου με-χωρίς atom επεξεργαστή ποιά θα είναι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πληροφορίες.
varvag1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ρε παιδια ειμαι στα xandros και δεν μπορω να δω υποτιτλους σε ταινια... μου βγαζει αλαμπουρνεζικα. το ιδιο γινεται και στα xp αλλα ρυθμιζεις τις γλωσσες απο το regional anf language options στο control panel και παιζουν κανονικα.καμια ιδεα για τα linux?
dizzy_fingers Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δοκίμασε να αλλάξεις το encoding από τις ρυθμίσεις του player.
varvag1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δοκίμασε να αλλάξεις το encoding από τις ρυθμίσεις του player. το εκανα ρε φιλαρακι και εβαλα modern greek που εχει αλλα και παλι δεν μου τα βγαζει ολα τα γραμματα. σε καποια μου εμφανιζει σχηματα. μηπως χρειαζεται κανα update? το πηρα το eee για να βλεπω ταινιες και για ιντερνετ στα ταξιδια μου και αυριο ταξιδευω χωρις να μπορω να δω υποτιτλους... :cry:????
Japan Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Νομίζω πως κάπου πρέπει να γράψεις και ποιο font να χρησιμοποιεί.
varvag1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Νομίζω πως κάπου πρέπει να γράψεις και ποιο font να χρησιμοποιεί. Είχες δίκιο japan. το font έπρεπε ν αλλαξω... είχα βάλει μάπα font. thanks!
Blackman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας γράφω από το λάπτοπ. Το γύρισα στο advanced mode και γυρνάει πολύ εύκολα στο ίζι ...χεχε μόλις έβαλα τα ελληνικά, αλλά πρέπει να βρω πως ενεργοποιώ το alt-shift για την αλλαγή της γλώσσας... εσείς που ρωτάτε για το λειτουργικό...κάντε τις ερωτήσεις στο αντίστοιχο forum για linux του insomnia,θα βρείτε ότι θέλετε από τα παιδιά εκεί. τώρα πάω να φορτώσω κανά repository,για να κατεβάσω μερικά πράγματα ακόμα...άντε να βάλω και κανά παιχνιδάκι. το έχω δουλέψει δύο μέρες πάντως και είναι ότι ακριβώς χρειάζομαι...το μεγαλύτερο από αυτό δεν θα το έπερνα...το 701 είναι ακριβώς αυτό που ήθελα.
Halk75 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Για Light εγγκατασταση xp: http://www.i64x.com/eeexp.php Δοκιμασμένο και λειτουργεί άψογα. Μόνο που χρειάζεται εξωτερικό CD-ROM καθώς και XP Licence. Για περισσότερους τρόπους στο: http://forum.eeeuser.com/viewforum.php?id=13
varvag1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας γράφω από το λάπτοπ.Το γύρισα στο advanced mode και γυρνάει πολύ εύκολα στο ίζι ...χεχε μόλις έβαλα τα ελληνικά, αλλά πρέπει να βρω πως ενεργοποιώ το alt-shift για την αλλαγή της γλώσσας... εσείς που ρωτάτε για το λειτουργικό...κάντε τις ερωτήσεις στο αντίστοιχο forum για linux του insomnia,θα βρείτε ότι θέλετε από τα παιδιά εκεί. τώρα πάω να φορτώσω κανά repository,για να κατεβάσω μερικά πράγματα ακόμα...άντε να βάλω και κανά παιχνιδάκι. το έχω δουλέψει δύο μέρες πάντως και είναι ότι ακριβώς χρειάζομαι...το μεγαλύτερο από αυτό δεν θα το έπερνα...το 701 είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. Πες και σε μας ρε φιλαρακο κανα repo ή αν βαλεις καποια εφαρμογη ή κανα παιχνιδακι που ν' αξιζει ενημερωσε μας... και γω εχω παθει πλακα με το triple e:P α! για τα ελληνικα ακολουθησες πιστα αυτο http://wiki.eeeuser.com/howto:greekkeyboard?s=update ή παρελειψες τπτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.