axaxouxas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπερα . ερωτηση .... Μπορω να γραψω 5-6 movies DIVX-XVID σε 1 DVD 4,7 με υποτιτλους srt η και 10 -12 movies DIVX-XVID σε 1 DVD 8,5 με υποτιτλους srt ολα αυτα σε ξεχωριστους φακελους για προβολη σε Play-station 3 ? Αυτο θα ηταν σωτηριο για πολλους αν γινεται λογω χωρου .
zavlakas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτο θα ηταν σωτηριο για πολλους αν γινεται λογω χωρου . Ανακαλυψες την Αμερικη.... Προτιμησε DVD-5... Πιο απλα και αξιοπιστα στην εγγραφη και με καλυτερη σχεση Gb/euro...
gregdais Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι φίλε γίνεται, οι περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής dvix-xvid εχουν την δυνατότητα αναζήτησης μεσα σε φακέλους.
peterp@n^ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι φίλε γίνεται, οι περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής dvix-xvid εχουν την δυνατότητα αναζήτησης μεσα σε φακέλους. to ps3 omws pou leei to paidi exei??
axaxouxas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Η ερωτηση ειναι αν κανει για προβολη σε Play-station 3 το κοστος δεν με νοιαζει για DVD 4,7 η DVD 8,5 και με ενδιαφερει αν χρειαζεται καποιος ειδικος τροπος δομης του DVD ωστε να παιξει κατι εχω ακουσει και για DIVX-XVID ΟΥΛΤΡΑ ...
magnaman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 divx το ps3 παιζει αν μετατρεψεις το αρχειο σε PS3 Video 9
axaxouxas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΣΑΣ Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω Αγγλικα και δεν καταλαβαινω πολλα .... αν μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο divx το ps3 παιζει αν μετατρεψεις το αρχειο σε PS3 Video 9 Φιλε magnaman εσυ φαινετε πως ξερεις ... θα μπορουσες λοιπον χωρις να σε κουρασω να μου εξηγησεις πως γινεται και τι ακριβως ειναι αυτο ... πρεπει να εχει πολλη δουλεια αυτη η μετατροπη ... και αν θα παιζουν οι υποτιτλοι srt ??? ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
kallair Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 to ps3 den paizei divx me ipotitlous. an katafereis kati tha einai eite me re-encode se video9, eite egkathistontas linux sto ps3 kai xrisimopoiontas kapoion media player mesw tou linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.