stojohn Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω έναν σκληρό δίσκο που έχει μια εγκατάσταση windows μέσα αλλά δεν γίνεται να γίνει startup από εκεί(τα έχει φτύσει η εγκατάσταση και πετάει συνέχεια μπλε οθόνες). Συνέδεσα τον σκληρό, με μια θήκη σκληρου δίσκου σε USB στο laptop μου και θέλω να πάρω τα αρχεία που υπάρχουν στο My Documents, αλλά δεν μΕ επιτρέπει την πρόσβαση. Τον κωδικό τον γνωρίζω φυσικά, αλλά δεν τον ζητάει πουθενα. Καμιά ιδέα? Ο δίσκος πάντως δουλεύει μια χαρά, δεν έχει προβλημα αυτός.
TeoNOKIA Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Prepei na kaneis Take Ownership apo ta advanced security settings
stojohn Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Το οποίο είναι που γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα???
Kagkouros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό σου ενεργοποιήθηκε (η πρόσθετη ασφάλεια) επειδή όταν είχες βάλει κωδικό είχες πατήσει "yes make it private"?
stojohn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ακριβώς, αλλά βρέθηκε η άκρη με το take ownership Που είπε το παληκάρι, το χτύπησα στο Help της Microsoft και βρήκα άκρη. Για την ιστορία πρέπει από το My Computer>Tools>FOlders>View να αποεπιλέξεις το simplified sharing ώστε στα Properties του φακέλου να σου βγουν διάφορες επιπλέον επιλογές ασφαλείας. Ευχαριστώ όλους!
Kagkouros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά έχω μια ερώτηση. Εγώ δεν είχα πατήσει "yes make it private" αλλά τώρα που θέλω να το κάνω δεν ξέρω πως γίνεται?
Kagkouros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά έχω μια ερώτηση. Εγώ δεν είχα πατήσει "yes make it private" αλλά τώρα που θέλω να το κάνω δεν ξέρω πως γίνεται? κανείς....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.