Sadman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον στο PC1 εχω μεγαλο προβλημα τον αφησα βραδι να κατεβαζει και μου εσπασε τα νευρα ολο το βραδυ.Δοκιμασα με το speedfan να κατεβασω τις στροφες της stock του P4 αλλα δν επιανε.Εχετε κανενα αλλο προγραμα να προτεινετε?(μην μου πειτε να βαλω το wc δν το εμπιστευομαι για το βραδυ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2nisis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Το Everest της Lavalys έχει αυτό που ζητάς, αλλα στο πιο ολοκληρωμένο. Με hardware monitoring, διαγνωστικά, benchmarks κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 το εχω ρε και to home edition και to ultimate edition.Τα εχω ψαξει δν εχει πουθενα να ρυθμησω τις στροφες απο τα ανεμηστερακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 αυτό χρειάζεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 thx ρε vatos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heroicentaur Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 k αυτο εδω κανει δουλεια http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.805200 αν εχεις εντονο θορυβο. Κ η θερμοκρασια δεν ανεβαινε ι τρελα. Ακομα καλητερα θα ηταν αν εβρισκες ενα που να χει 4 ρυθμισης με ανεμηστιρακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 δεν θα υποστηριζε την μητρικη σου τοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.