Προς το περιεχόμενο

Στέλιος Καζαντζίδης - 6 χρόνια χωρίς τον θρύλο

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου η μάζα γουστάρει να βλέπει τη Βροχοπούλου να κλαίγεται. Μήπως πρέπει να αναθεωρήσω και να πιστέψω ότι αξίζει να τη βλέπω κι εγώ;

PS: Μην τολμήσει κανείς να πει ότι συγκρίνω τη Βροχοπούλου με τον Καζαντζίδη.

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι μου θυμισες τωρα βρε pusher με αυτο το βιντεακι.Θυμαμαι οταν πωτοκυκλοφορησε το "υπαρχω",δεν θυμαμαι σε ποιο καναλι,και σε ποια εκπομπη,το τραγουδησε ο Στελιος μαζι με τον Νταλαρα.Τι να πω ρε παιδια,τολμησε ο δυστυχος ο Νταλαρας,που δεν αμβισβητω την καλλιτεχνικη του αξια,αλλα που πας ρε δισμοιρε να παρουσιαστεις διπλα στον κολλοσσο.Εγινε ρεζιλι εκεινη την ημερα.Προσπαθουσε να ακουστει ο αμοιρος,αλλα που να το καταφερει διπλα στον γιγαντα,που τραγουδουσε λες και μιλαγε,η τηλεοραση ταρακουνιοταν,και δεν εβλεπες ουτε μια φλεβιτσα να φουσκωνει στον λαιμο του.Απενεντιας ο δυστυχος ο Νταλαρας που τον συνοδευε υποτιθεται,οχι μονο δεν ακουγοταν καθολου,αλλα ειπα οτι θα παθει εγκεφαλικο.Ειχε κοκκινισει,οι φλεβες του ειχαν γινει σαν σωληνα 1/2 ιντζας, προσπαθωντας να ακουστει λιγο και αυτος,σαν δευτερη εστω φωνη.Αλλα που....Ενω ο μεγαλος μιλαγε,απλα, μιλαγε....

Δημοσ.
Καλά, σήμερα θα επιβεβαιωθώ πολλές φορές στο ότι αν δε συμφωνείς με τη μάζα, τιμωρείσαι.

Με ποιόν τρόπο τιμωρήθηκες;

Και δεύτερον,πως και ποιούς αποκαλείς υποτιμητικά <<μάζα>>;Εννοείς μερικά άτομα στο παρόν θέμα που είμαστε υπέρ του Καζαντζίδη;Αν 5-6 άτομα είναι μάζα τότε..

Δημοσ.

Ρε φιλαρακο,η μαζα γουσταρει Βροχοπουλου,για να κανει καλαμπαλικι,να γελασει με το ρεζιλικι της,και να ξεχασει οτι το πετρελαιο εφτασε τα 100$ το βαρελι.

Τον Καζαντζιδη τον ακουμε πρωτον, για να απολαυσουμε αυτην την θεικη φωνη, και δευτερον για αυτογνωσια,γιατι συν τοις αλλοις χωρις να το καταλαβαινε και ο ιδιος,ηταν και ο μεγαλος δασκαλος μας.Δασκαλος της παλιοζωης.Μας εκανε κατα τροπον τινα λιγο φιλοσοφους.

Τι ανομοια πραγματα συγκρινεις.Θα ξαναφωναξω ΕΛΕΟΣ !!!

Δημοσ.

ΟΚ, η συζήτηση δεν έχει νόημα. Δίνω κάποιες τελικές απαντήσεις και φτάνει. Συνεχίστε μόνοι σας. Οι περισσότεροι εδώ είναι fan του Καζα.. οπότε τουλάχιστον σε αυτό το forum αποτελούν μάζα. Αλλά και εκτός του forum φαντάζομαι το ίδιο θα γινόταν. Η τιμωρία ήταν τα προσβλητικά σχόλια. Να είμαι ευγνώμων που μείνατε σε αυτά εννοείς;

Καθόλου ανόμοια. Εγώ για να ξεχαστώ μπορεί να διαβάσω ένα βιβλίο. Αυτό που είπα και δεν κατάλαβες είναι ότι δεν είμαι υποχρεωμένος (σε μια δημοκρατία) να μου αρέσουν τα ίδια πράγματα που μπορεί να αρέσουν στην πλειοψηφία. Είναι τρομερά πολύπλοκο το "δε με συγκινεί η φωνή του"; Νομίζω είναι αρκετά απλό, σαφές και φαντάζομαι σεβαστό.

Από μένα έληξε το θέμα.

Δημοσ.

Να που συμφωνησαμε και σε κατι επι τελους.Οτι η συζητηση πλεον δεν εχει νοημα.Ειναι ματαιο να πεισεις καποιον για το νομοτελιακο γεγονος οτι, η γη γυριζει,οταν αυτος δεν ΘΕΛΕΙ να το δει.

Μην μου κρατησεις καμια εχθρα,γιατι ισως "συναντηθουμε",σε κανενα αλλο forum,και σου ζητησω καμια βοηθεια hardware/software,και δεν μου την δωσεις,γιατι ειμαι και novice,στους Η/Υ ο φουκαρας.

e-friend

Δημοσ.
Δεν είπα ότι άνοιξες 5 για τον Καζαντζίδη. Είπα 5 γιατί θεωρώ ότι αναλογικά με την καλοσύνη και την συνεισφορά προς τον συνάνθρωπο τόσα θα έπρεπε να ανοίξεις για τη Μητέρα Τερέζα. Το παράδειγμα το έφερα για να πω ότι πιστεύω ότι πρώτα σου αρέσει σαν τραγουδιστής και για αυτό τον τιμάς κυρίως, ανεξάρτητα με το τι λες. Δικαίωμά σου. Πάντως νομίζω ότι η διαφωνία πήρε διαστάσεις καπιταλισμού κομμουνισμού ενώ νομίζω ότι πάνω κάτω τα ίδια μουσικά γούστα έχουμε απλά δε μου αρέσει συγκεκριμένα ο Καζαντζίδης και δε θεωρώ τρομερά αξιοθαύμαστη την ηθική του. Ούτε ατάλαντο τον θεωρώ ούτε ανήθικο.

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΔΩ! (στα Bold). Τα τραγούδια και η ζωή του Στέλιου είναι ένα και το αυτό!!! Αν δεν υποστήριζε όσα είπε στα τραγούδια του με την ίδια του τη ζωή να είσαι σίγουρος ότι δε θα υπήρχε αυτό το topic. Το έκανε όμως με το παραπάνω.

Σε παρακαλώ ακόμη πολύ να προσέχεις τα λόγια σου. "Ανεξάρτητα από το τι λέω"; Θέλεις να πεις ότι δε ξέρω τι λέω αλλά το ξέρεις εσύ και το μεταφέρεις; Αν θες να πεις κάτι να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου και μη διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου. Σε σεβάστηκα μέχρι τώρα, αλλά απ' ότι βλέπω ο σεβασμός δεν είναι αμοιβαίος. Κι αν είναι να διατηρήσεις αυτό το πνεύμα καλύτερα μην απαντήσεις. Άσε να μιλήσω εγώ για σένα. Γιατί ανεξάρτητα από το τι λες εγώ θα πω τελικά τι θέλεις να πεις.

Δημοσ.
Πραγματικά κάποιοι σαν εσένα με θλίβουν. Αποδεικνύουν ότι σ' αυτή τη χώρα αν φέρνεις αντίρρηση στη μάζα πρέπει να τιμωρείσαι. Υπάρχουν κάποιοι που αν τους πεις μ' αρέσει ο Καζαντζίδης θα σε κοροϋδέψουν. Άλλος φασισμός. Εγώ απλά είπα τη γνώμη μου και με ειρωνεύεσαι. Τον εαυτό σου υποτιμάς. Το δικαίωμα στο να αρέσκονται τα αυτιά μου σε κάτι διαφορετικό από τα δικά σου δε θα μου το στερήσεις εσύ.

Και μένα κάποιοι σαν εσένα με θλίβουν. Το θέμα είναι να έχεις άποψη όταν ξέρεις και 2 πράγματα. Το προβλημα στην χωρα μας δεν ειναι αυτο που λες, σιγα μην εχουμε εξαπλωθει οι φασιστες μεσα στο insomnia και κυνηγαμε εσενα. ΤΟ προβλημα ειναι οτι ολοι εκφρερουν γνωμη χωρις να σκεφτουν.

Δημοσ.

Να κι ένα ερωτικό του Στέλιου (από αυτά που δε φιλοτιμήθηκε κανείς - εκτός από λίγους - να παίξει):

Τώρα που σ' έχω ανάγκη (Μουσική/Στίχοι: Κώστας Βίρβος)

Σε όσους σας αρέσει καλή διασκέδαση! Όσοι δεν έχετε ακούσει πολύ Στέλιο κάνε τε μια δοκιμή να τον ακούσετε. Μην τον ακούτε μόνο από τα λίγα που σας προβάλλουν... Κι αν δε σας αρέσει μην αρχίσετε να ωρύεστε και να παραφέρεστε και παρ' όλ' αυτά να κατηγορείτε τους φίλους του για φανατισμό!

Δημοσ.

Ρε συ pusher,δεν αρεσουν τετοια κομματια,στους πολεμιους του Στελιου.Εαν τραγουδουσε (Θου Κυριε φυλακη τω στοματι μου), ντιρινταχτα,νταχτιρντι,νταπα ντουπα,και αλλα παρομοια που ακουν καποιες ημιαγριες φυλες της Αφρικης,τοτε θα ηταν αρεστος,και στο υπολοιπο 10%.Νομιζω? Εξ αλλου σε οσους αρεσει ο Στελιος,αρεσει για αυτον ακριβως τον λογο.

Οτι δεν τραγουδισε ποτε τραγουδια φωτοβολιδες,αλλα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

Δημοσ.
Ρε συ pusher,δεν αρεσουν τετοια κομματια,στους πολεμιους του Στελιου.Εαν τραγουδουσε (Θου Κυριε φυλακη τω στοματι μου), ντιρινταχτα,νταχτιρντι,νταπα ντουπα,και αλλα παρομοια που ακουν καποιες ημιαγριες φυλες της Αφρικης,τοτε θα ηταν αρεστος,και στο υπολοιπο 10%.Νομιζω? Εξ αλλου σε οσους αρεσει ο Στελιος,αρεσει για αυτον ακριβως τον λογο.

Οτι δεν τραγουδισε ποτε τραγουδια φωτοβολιδες,αλλα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

Σήμερα ο κόσμος δε ξέρει τι θέλει... Όσοι όμως λένε ότι δεν τους αρέσει το λένε γιατί νομίζουν ότι ο Στέλιος είναι τα "10" τραγούδια του που παίζουν τα ραδιόφωνα. (Ποιος ξέρει για παράδειγμα ότι ο Καζαντζίδης έχει τραγουδήσει Λεοντή, Χατζιδάκι κ.ά.;) Όταν βομβαρδίζεσαι από αηδίες κάποτε τους δίνεις αξία. Όπως μάθει κανείς. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που τους αρέσει να ζουν σε ένα ψέμα. Σ' αυτούς δεν πρόκειται ν' αρέσει ποτέ ο Στέλιος. Ότι και να τους πεις. Οι ψεύτες θα φοβούνται πάντα την αλήθεια!

Δημοσ.

Θρυλος ο Καζαντζιδης???? Πες το μου κ αυτο!!! Καλα απο τις γιαγιαδες κ τους παππουδες ακουω κατι τετοια,αλλα να το πιστευουν κ νεωτεροι ανθρωποι?? Καλα δεν μπορω καν να φανταστω τα επομενα μνμ που θα με σκυλοβριζουν,αλλα εμενα αυτη ειναι η αποψη μου,ο συγκεκριμενος δεν μου λεει απολυτος τπτ

Δημοσ.
Θρυλος ο Καζαντζιδης???? Πες το μου κ αυτο!!! Καλα απο τις γιαγιαδες κ τους παππουδες ακουω κατι τετοια,αλλα να το πιστευουν κ νεωτεροι ανθρωποι?? Καλα δεν μπορω καν να φανταστω τα επομενα μνμ που θα με σκυλοβριζουν,αλλα εμενα αυτη ειναι η αποψη μου,ο συγκεκριμενος δεν μου λεει απολυτος τπτ

Όσοι είπαν τα ίδια τους ρώτησα γιατί έχουν αυτή την άποψη. Απάντηση δεν πήρα βέβαια από κανέναν. Κάνε τον κόπο αν θες να μου πεις το γιατί. Αν δε ξέρεις το γιατί κακώς έγραψες το προηγούμενο μήνυμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...