ragno Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Geia sas paidia exw toshiba kai exei enswmatomeni cam..tan pataw enarksi cameras mou vgazei oti einai Locked from an other aplication kai den anoigei.. Na shmeiwsw pws den exw anoixto allo programma.Tsekarismeno kai apo to Task Manager..Opoios kserei as apadisei sas parakalw...
_filippos_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως έχεις vista? Κι εγώ έχω πρόβλημα με την webcam μου σε HP Pavilion. Μερικές φορές δεν την αναγνωρίζει, σαν να την χρησιμοποιεί άλλο πρόγραμμα. Αναγκάζομαι να κάνω restart για να λειτουργήσει.
ragno Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 nai vista exw kai mou exei spasei ta nevra se afto to thema..asta na pane..mia tin anoigei kanonika mia mou vgazei afto pou eipa..
steve2810 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Κι εγώ με έναν HP pavilion αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Καμιά ιδέα?
gataki_1982 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας παιδια και σε μενα αυτο ακριβως συμβαινει και ειδικα οταν ειμαι στο ιντερνετ.οποιος ξερει ας μας πει... ΑΑΑ και κατι αλλο να ρωτησω....γινετε να την απενεργοποιησουμε??Δεν θελω να φαινεται στο msn μου οτι εχω καμερα.Γινετε αυτο η επειδη ειναι ενσωματωμενη δεν μπορουμε?
steve2810 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Στο Live Messenger στην 1η καρτέλα των ρυθμίσεων (εργαλεία/ρυθμίσεις) η τελευταία επιλογή είναι άμα θέλεις να φαίνεται ή όχι το εικονίδιο της webcam σου στους άλλους.
_filippos_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 αυτό το πρόβλημα το παρατήρησα την δευτερη μέρα που αγόρασα το laptop κι αμέσως μιλησα online με κάποιον τεχνικό (στην σελίδα της HP). Παρόλες τις προσπάθειες δεν καταφέραμε να λυθεί το θέμα. Είναι θέμα των vista και όχι του laptop οπως ανέφερε και ο τεχνικός. Πάντως εδώ και 3 μέρες φαίνεται πως λειτουργεί μια χαρά η καμερα... αβυσος τα vista!
steve2810 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Και σε μενα εδω και λίγες μέρες παίζει κανονικά. Τι να πω ... vista είναι αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.