phovos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 πάλι μου κόψαν πιστωτικό για τις ram γιατί δεν είχαν άλλες εκεί Λες να πήρα τις τελευταίες???? Και να σκεφτείς ότι ακόμα δε τις έχω βγάλει από το κουτάκι τους
Sadman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 off topic λιγο αλλα τελοσπα.phovos εχουμε το ιδιο keyboard
Vatos_locos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Alex άτιμε θα σε φάω εσυ μου την έκανες στείλε τις τώρα Aθηνα και σου στέλνω το πιστωτικό try 1000Mhz @ 4-3-3-3 @ 2,3V \ micron power αντε να κάνω κάτι με το board γιατι το tec αγρίεψε minus 25
phovos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Alex άτιμε θα σε φάω εσυ μου την έκανες try 1000Mhz @ 4-3-3-3 @ 2,3V \ micron power Σήμερα ήρθαν τα λάστιχα και το tank και δουλεύω βράδυ γαμώ το μου Όταν πάω σπίτι θα κάνω ένα leak test στην υδροψύξη και αύριο ελπίζω να έχω χρόνο να το ετοιμάσω (Οδύσσεια έχει καταντήσει η ιστορία ) @Sadman χεχε κάναμε την ίδια μαμακία και οι δυο ε? Πολύ μάπα keyboard
Vatos_locos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 άντε με το καλο και προσοχή αν χρειαστείς τίποτα εδώ είμαι
phovos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 1)Είμαι ακόμα σουρωμένος από χθες 2)Είμαι με 4 ώρες ύπνο 3)Είμαι άρρωστος με δέκατα Τι πιθανότητες έχω να μη κάνω μαμακία Θα ποστάρω αποτελέσματα και Pics από τη καινούργια μου πισίνα στο δωμάτιο :D
Vatos_locos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά παιδιά βρέθηκαν heatpipes μου τα έδωσε ο Dinos111 από OutOfSpecs.gr έφυγα για rma Χάρη περιμένουμε τις φωτογραφίες σου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ma thn karekla tou prw8ypourgou...o Phovos einai o Alex...egw eimai o Xarhs... 2h fora pou mas mperdeueis
phovos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ma thn karekla tou prw8ypourgou...o Phovos einai o Alex...egw eimai o Xarhs... 2h fora pou mas mperdeueis άσε τη καρέκλα του πρωθυπουργού γιατί έχει αρχίσει να τρίζει :-P btw αν και σε άθλια κατάσταση κατάφερα να το στήσω σε μια ωρίτσα(μαζί με το ψάξιμο στην αποθήκη) και χωρίς ούτε μια διαρροή(πράγμα πρωτοφανές για μένα )Το έχω αφήσει από χθες να δουλεύει...Ελπίζω να μην έχω άσχημα νέα όταν πάω σπίτι Άντε και οι pics που είπα ότι θα ανεβάσω :-P (το χουμε χέσει στο off topic ή είναι η ιδέα μου???)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 einai diaxronikh ataka auth...(vlepe Panisxyro Megistana twn Ninja ) kokkinoi swlhnes suck
george_o/c Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 kokkinoi swlhnes suck Τί ωραία που τα λες ...
phovos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 einai diaxronikh ataka auth...(vlepe Panisxyro Megistana twn Ninja ) kokkinoi swlhnes suck I know mate εγώ διάφανους ήθελα αλλά το ΠΛΑΙΣΙΟ για άλλη μια φορά δεν είχε ενημερώσει το απόθεμα (Γαμώ τα ERP τους) και είχαν μόνο κόκκινους. btw μια με τη μητρική μια με τις σωλήνες...επίτηδες το κάνουν???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 se vrhkan anypomono kai se ekmetaleuontai :p
Vatos_locos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Sorry Αγόρια μου αλλα είναι γενικό το πρόβλημα τις αμνησίας ξεχνάω πολλά btw striker is back σας γράφω από αυτήν τώρα σε μιση ωρίτσα είχα περάσει rma express μου έκατσε και ταϊβανέζα αυτή την φορα μόλις έρθουν οι μνήμες θα αρχίσουν τα κλόκια όντως οι κόκκινοι σωλήνες είναι λίγο banal temps Alex ? το είπα σωστά τώρα
Sadman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ρε vatos γτ δν βαζεις ενα μονοκοματο τροφοδοτικο στα 1000βαττ να εχεις να το ταϊσεις και να βγαλεις τα 2???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.