Vatos_locos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά οποιος έχει μητρική Asus και έχει τα ίδια Heatpipe με την striker θα ήθελα αν μπορεί να μου δώσει τα heatpipes για να την στείλω rma εννοείτε πως έχω άλλες ψήκτρες όλες thermalrigth να σας δανείσω και εγώ είμαι από αθηνα οποιος έχει την ψυχή να μου σώσει την τσέπη από 275 ευρώ ας πει εδώ και έρχομαι και τα βγάζουμε παρέα και σας δίνω τα δικά μου μέχρι να γυρίσει από rma η δικη μου striker
george_o/c Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πάνο λόγω σχολείου δεν πολυμπαίνω MSN, αλλά anyway τί έπαθε η Striker dude ?
Vatos_locos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 δεν έχω ιδέα απλά ότι μνήμη και να τις βάζω μου βγάζει error σε όλα τα Mb τους οποτε λέω πως ο memory κοντρόλερ πάει για βρούβες enyway πρέπει να βρεθεί κάποιος χριστιανός να μου δανείσει τα δικά του για να την στείλω για rma γιατί τα δικά μου είναι κομμένα
frou-frou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά ότι μηχάνημα παίρνεις του αλλάζεις τα φώτα και τα φτήνει ρε τσακαλάκο. Χαράς το κουράγιο σου. Αφού δεν βαριέσαι συνέχεια να αλλάζεις και να κάνεις format μαγκιά σου.
kostasSTi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Βρε ινδιάνε Πανούλη, κι άλλη μητρική off??? Δεν παλεύεσαι ρε φίλε ;-) Τα δικά μου και να ταιριάζουν, ειμαι μακριά...
Vatos_locos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 τι να κάνω ρε συ Κώστα τι να κάνω δεν πειράζει κάπου θα βρω κάποιον να μου δώσει ελπίζω δηλαδή frou-frou αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις βεβαια εγώ πρέπει να είμαι σε αυτούς που παθαίνουν αλλα δεν μαθαίνουν
phovos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πω ρε φίλε κρίμα... 1)Ο bill δεν έχει καμιά striker να κάθετε ? Πάρτον ένα τηλέφωνο δε χάνεις τπτ 2)Σκέψου ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σου πει.... άντε και περαστικά σου :( p.s Τι σκ@τά το έκανες ρε και τα έφτυσε?
Sadman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πο ρε φιλε εσυ χρειαζεσε μια μιτρηκη με socket gia P1 που ητανε σκυλια Δν ξερω αν ταιριαζουν απο την π5κ αλλα δν μπορω να στα δωσω γτ ειμαι απο θεσσαλονικη.Καλη τυχη στο να βρεις και αντε τον επομενο μηνα με καινουργια καμμενη
kostasSTi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πανούλη μόνο αν βγεί μητρική από τιτάνιο και μπετό θα ησυχάσεις... ;-) Αν δε βρεις λύση, τσίμπα ένα τραινάκι κι ένα να πάρεις τα δικά μου.
Vatos_locos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 δεν κάνουν thanks για το ενδιαφέρον πάντως λοιπόν αυτή έινια η μητρική αν κάποιος έχει τα ίδια pipe και κάνουν και μπορεί να μου τα δανείσει ας κάνει μια καλή, δεν λέει να πάνε 275 ευρώ χαμένα τώρα
Vatos_locos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 δεν πειράζει ρε παιδιά κάτι θα βρω να κάνω στην χειρότερη με βλέπω να αγοράζω καμια μεταχειρισμένη για να στείλω την δικη μου για rma και να καταλήξω με 2 striker έστειλα και στον Βασίλη (Billpeppa)που έχει αλλάξει τρις striker αλλα είναι σε εξεταστική τώρα οποτε πρέπει να περιμένω
frou-frou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε και εγώ έχω κάψει Αbit Nf7-S Ver 2.0 από ο/c (απο τις κορυφαίες για τους ψαγμένους) ευτυχώς όμως δεν κάηκε ούτε ο Χp oύτε τπτ άλλο.Δεν κάνω πειράματα με τα λεφτά που δίνω. Μέχρι εκεί που νειώθω ασφάλεια. Εσύ το έχεις ξεφτιλίσει το θέμα. Αν σε πώ τα θές και τα παθαίνεις μετά θα με πείς κακό. Το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού....
Vatos_locos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 δεν είπα ότι δεν τα ήθελα αυτό είναι το θέμα απλά τώρα ζητω μια εξυπηρέτηση από οποιον μπορέσει για να μην μου πάνω τσάμπα τα 275 ευρώ που έδωσα το ξέρω και δεν ζω με την ιδέα ότι ποτε δεν θα μου χαλάσει κάτι εννοείτε πως πάντα κάτι θα χαλάσει τώρα γιατί μου χαλάνε είναι άλλη ιστορία αυτή πχ τώρα οποτε θέλει κάνει boot και αν κάνει θα βγάζει λάθος σε ότι ram και να της βάλω πάνω αν δεν είχα κόψει τα pipe δεν θα έκανα τέτοια ιστορία τώρα θα την είχα στείλει ήδη πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.