xristoforos25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 γεια σας παιδια,εχει κανεις adsl lannet 1024 να μου πει τι ταχυτητες πιανει?δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος μα τα speedtest παντα μου δειχνει μεγιστη ταχυτητα 534 και απο torrents με πολους σιντς κατεβαζω μεγιστα 45 με 50! γιατι παω τοσο αργα?επισης και με το mozzilla οι σελιδες ανοιγουν αργα,δεν ειναι μονο το κατεβασμα αλλη και το ανοιγμα σελιδων καθε βοηθεια δεκτη. ευχαριστω
greeneye Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 kala re file toses korifaies etairies ebales lannet adsl ? den hkseres de rotages? h etaireia ayth exei MHDEN diktyo. Kai ayta pou pianeis polla einai
xristoforos25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 φιλε greeneye την εκανα τωρα τη λαλακια,το θεμα ειναι οτι πηγα σε ενα μαγαζι με υπολογιστες να βαλω adsl που το εχει ενας γνωστος και μου επρηξε τα συκωτια να βαλω lannet,μαλλον παιρνει μπονους τι να πω.εχω ειχα παει να παρω το πακετο για 6μηνες απο forthnet και μου ελεγε αυτοσ χαλια δικτυο,θα αργησουν να σου το βαλουν και αλλες λαλακιες,με κουρασε τοσο πολυ που αναγκαστηκα να το βαλω!εδω σερνομαι και στο ανοιγμα σελιδων με τη 56 ανοιγαν πιο γρηγορα!ο αδερφος μου διπλα σπιτι παει κομματια με altec,τι να πω τωρα,περαστικα μου
simply_the_best Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 XαΧα..λες και η lannet ή η Αltec έχουν διαφορά.. 768klbps-1mbps θεωρητική ταχύτητα στο δίκτυο του πΟΤΕ υποστηρίζουν.. Σε πιάσανε κότσο..Η μόνη λύση είναι να πας σε άλλη εταιρία.
pc_admin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Με τα torrents δεν μπορεις να δεις την πραγματικη ταχυτητα πρεπει να κατεβασεις απο κανενα ftp ελληνικο να δεις τι παιζει επισης να δεις το ping που εχεις σε games κτλ αλλα και αν κανεις tracert αφου τρεξεις απο γραμμη εντολων cmd σε μια ip θα δεις τι γινεται .
disqualified Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 οι σελιδες σου ανοιγουν αργα επειδη λογικα εχεις ανοιχτα torrents αλλιως οσο χαλια να ναι οι ταχυτητες δε γινεται να σου ανοιγουν πιο αργα απο pstn
xristoforos25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 κοιτα και οταν εχω κλεισει τα torrents δεν ανοιγουν και τοσο γρηγορα! αλλα και αν κανεις tracert αφου τρεξεις απο γραμμη εντολων cmd σε μια ip θα δεις τι γινεται φιλε pc_admin πως θα το κανω με βοηθας
greeneye Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 me torrents anoikta ksexna to grhgoro serfarisma ektos kai an.... 1) exeis rithmisi ta connections apo 10 se 50 gia windows xp (expert users...) 2)exeis balei kapoio periorismo sta upload-download oste na menei kai gia selides 3)exeis grhgorh grammh kai oxi kamia 768. 4)exis router kai malista KALO oste na sikonei kai polla connections kai na kanei kai allous "papades" gia na min ekshgo polla (p.x Zyxel 600 series ktl) Enoite oti apo taxythta h monh aksiopisth ayth ti stigmh einai h Forthnet. to kako ine oti logo POLY KOSMOU kai ligoterou antistoixou prosopikou argis na energopoitheis....bebea h talaiporia sou ine mexri ekei afou meta PETAS!
xristoforos25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 και εγω forthnet ηθελα οπως σου ειπα και πιο πανω.απλα αλλη φορα δε παω σε μαγαζι που το εχει γνωστος!τωρα πρεπει να περιμενω 6μηνες.ασε που με εχουν ζαλιζει στα τλεφωνα να βαλω και στθερη τηλεφωνια lannet!εσυ οτε εχεις greeneye?
kage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 δεν νομιζω να εχει τοσο προβλημα η εταιρια.δοκιμασε ena arxeio apo rapidshare αν πιανεις κοντα 100κβ eisai μια χαρα,τοσο πιανω εγω με 1mb sthn altec κ upload ews 27kb. αν παρολααυτα εχεις χαμηλες ταχυτητες δηλωσε το σαν βλαβη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.