tolis_01 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω ακούσει ατάκες κι ατάκες.Μετά απο καθαρό install δεν υπήρχαν κάποια εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας (msn και κάτι άλλες διαφημιστικές μαλακίες) και έφαγα κράξιμο γιατί το πισί δεν ήταν όπως ΠΡΙΝ! Ακριβως για κατι τετοια εγω δηλωσα ρητα οτι δεν ξαναβοηθαω γνωστους. Ασε που πρωτα αγοραζουν υπολογιστη, μετα ερχονται να σε ρωτησουν αν ειναι καλος (ναι μετα, πριν δεν μπορουσανε...) και οταν τους πεις -οσο πιο ευγενικα μπορεις- οτι τους ληστεψανε, σε κοιτανε σαν να τους εβρισες την μανα.
jtsc21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 εμενα ρε παιδια ο θειος μου (που του εκανα εγκατασταση προχθες εναν εκτυπωτη γιατι οι τεχνικοι του ζητησαν 45ευρω) εχει ενα μαλ**α φιλο που νομιζει οτι ξερει απο υπολογιστες.ετσι καθε φορα που πηγαινει ο φιλος του θειου μου στο σπιτι του,του κανει τον υπολογιστη μπου****ο και την επομενη μερα με φωναζει σπιτι να του κανω τον υπολογιστη οπως πριν.θελω μια μερα να πετυχω αυτον τον φιλο του να του πω 2-3 πραγματακια...
wert Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ακριβως για κατι τετοια εγω δηλωσα ρητα οτι δεν ξαναβοηθαω γνωστους.Ασε που πρωτα αγοραζουν υπολογιστη, μετα ερχονται να σε ρωτησουν αν ειναι καλος (ναι μετα, πριν δεν μπορουσανε...) και οταν τους πεις -οσο πιο ευγενικα μπορεις- οτι τους ληστεψανε, σε κοιτανε σαν να τους εβρισες την μανα. A μπράβο. !!!! Εδώ είναι η μεγάλη απατεωνιά. Πάει ο μη ξέρων που παν τα τέσσερα και ζητάει έναν υπολογιστή καλό Φυσικά ο πελάτης δεν ξέρει ούτε τι μνήμες να ζητήσει ούτε τι επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών κλπ κλπ κλπ. Πέφτει μέσα ότι είναι για πέταμα , και πάρε τον καλό σου υπολογιστή. Σε κάνα χρόνο που ο πελάτης θα θέλει να επεξεργαστή κάνα βιντεάκι ή καμιά φωτογραφία ανακαλύπτει ότι ο υπολογιστής πρέπει να φύγει από το μπαλκόνι.
kx5 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ακριβως για κατι τετοια εγω δηλωσα ρητα οτι δεν ξαναβοηθαω γνωστους.Ασε που πρωτα αγοραζουν υπολογιστη, μετα ερχονται να σε ρωτησουν αν ειναι καλος (ναι μετα, πριν δεν μπορουσανε...) και οταν τους πεις -οσο πιο ευγενικα μπορεις- οτι τους ληστεψανε, σε κοιτανε σαν να τους εβρισες την μανα. Έχει συμβεί τόσες φορές... :twisted: Πλέον ασχολούμαι μόνο με τους υπολογιστές των πολύ φίλων μου. Βαρέθηκα.
thanocaster Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ακριβως για κατι τετοια εγω δηλωσα ρητα οτι δεν ξαναβοηθαω γνωστους.Ασε που πρωτα αγοραζουν υπολογιστη, μετα ερχονται να σε ρωτησουν αν ειναι καλος (ναι μετα, πριν δεν μπορουσανε...) και οταν τους πεις -οσο πιο ευγενικα μπορεις- οτι τους ληστεψανε, σε κοιτανε σαν να τους εβρισες την μανα. Υπάρχουν ακόμα τέτοιοι τυχεροί; Πρόσφατα μια φίλη μου αγόρασε λάπτοπ (γιατί το "χρειαζόταν οπωσδήποτε"). Της εξηγώ λοιπόν ότι επειδή τα λάπτοπ σε γενικές γραμμές έχουν ημερομηνία λήξεως, να μην αναλωθεί σε αηδίες και να κοιτάξει οπωσδήποτε να έχει καλή εγγύηση, προτείνοντάς της να πάρει Τοσίμπα που δίνει πίσω λεφτά μπλα μπλα μπλα. Πάει λοιπόν στο Πλαίσιο και κάποιο λαμόγιο υπάλληλος, που μάλιστα ήταν με ένα φιλαράκι του εκεί "προφέσορα των υπολογιστών", και της πασάρουν ένα ACER. Έρχεται μια μέρα λοιπόν περιχαρής να μου πει πως πήρε το λάπτοπ και να της πω τη γνώμη μου. Της απαντάω λοιπόν ότι εφόσον είναι εντός 14 ημερών μπορεί ακόμα να πάρει τα λεφτά της πίσω και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Στραβώνει τόσο που με πετάει κακήν κακώς έξω από το σπίτι. Ώσπου ήρθε η μέρα που ξαφνικά δεν άνοιγε και στην αντιπροσωπία το παίζανε Κινέζοι. Από τότε όταν με ρωτάει τί μάρκα να είναι το επόμενό της λάπτοπ έρχεται αεροπλανικά προπληρωμένη απάντηση: "ACER φυσικά". ΥΓ> Δεν είναι ανάγκη να συζητηθεί κατά πόσο τα ACER είναι καλά ή κακά μηχανήματα. Η ουσία είναι η νοοτροπία των ανθρώπων.
21century Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Εχουμε ξαναπει οτι υπαρχουν ασχετοι στα καταστηματα Πληροφορικης, χαθηκαν ομως να τους κανουν ενα ξεγυρισμενο σεμιναριο παιδια/
jtsc21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ακουστε και αυτο:ξερεται ποσο στοιχιζει ενα recovery(κοινως ελεγχος για ιους)?το εμαθα απο τον ιδιο τον φιλο μου που πηγε ο ιδιος το pc στον απαταιωνα απο οπου το αγορασε,20ευρω...και του λεει ακομη οτι σου εκανα και φορματ.ανοιγει ο φιλος μου τον υπολογιστη του και βλεπει οτι ολα τα αρχεια του ηταν οπως πριν.με περνει τηλ,με ρωταει και του απαντησα να τον παρεις να τον βρισεις.τον παιρνει τηλ,του το λεει και τελικα το παραδεχθηκε...δεν ειχε κανει φορματ!!!αυτος ο φιλος μου ειναι το κλασικο θυμα που παει σε ενα καταστημα και λεει:διαθετω τοσα χρηματα, φτιαξε μου εναν καλο υπολογιστη...
poscaman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 εγω παντως την δουλεια αυτη την κανω ερασιτεχνικα,αλλα εχει καλα λεφτα κακα τα ψεματα.δεν ειναι αλλωστε και λιγοι οι γνωστοι που ναι μεν εχουν επωφεληθει στο τσαμπα,εχουν ομως συστησει και τις "υπηρεσιες" σε αλλους που τα ακουμπανε...οποτε προσωρινα,μαλλον υπερ μου γερνει η ζυγαρια.
Highlander Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Διαβάστε και αυτό. Μην αρχίσουμε να λέμε τα ίδια. Θα γίνουμε κουραστικοί. Και προσοχή στις εκφράσεις σας. /Highlander
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.