Προς το περιεχόμενο

2 pc ταυτοχρονη προσβαση στο internet

jtsc21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,

η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν εχω ασχοληθει με δικτυα και ζητω τη βοηθεια σας.

εχω ενα desktop που ειναι 7 χρονων και σε λιγες μερες θα παραγγειλω ενα laptop.πως μπορω να φτιαξω ενα δικτυο με αυτους τους 2 υπολογιστες ωστε να μπορουν να συνδεονται ταυτοχρονα στο διαδυκτυο?

Δημοσ.

mitsos 24 (ειμαστε και συνονοματοι) το εχω δει αυτο το topic.

1.εκτος απο τα 2 pc χρειαζονται τπτ επιπλεον εξοπλισμος πχ καλωδια κλπ η οχι???

2.υπαρχει κανενα προβλημα που το 1 pc ειναι παλιο???

3.σε οπση αποσταση θα μπορουν να βρισκονται οι 2 υπολογιστες?

Δημοσ.

Εγω υπεθεσα οτι το 1 PC εχει internet. Μπορεις να τα συνδεσεις και τα 2 σε εναν router αν εχεις ή ακομα και μεταξυ τους με ενα crossover καλωδιο. Αν θες πιο πολλες λεπρτομερεις κανε ενα κοπο και γραψε τι εχεις οσο αφορα εξοπλισμο, ιντερνετ, τι windows εχουν τα 2 PC κλπ για να δουμε τι γινεται. Εδω μεσα υπαρχουν πολλοι που ξερουν πιο πολλα απο μενα :) , οποτε κατι θα κανουμε!.

Υ.Γ: Μην παρεις τεχνικο. Παιδεψου λιγακι. Αξιζει και θα μαθεις ταυτοχρονα.

Δημοσ.
Εγω υπεθεσα οτι το 1 PC εχει internet. Μπορεις να τα συνδεσεις και τα 2 σε εναν router αν εχεις ή ακομα και μεταξυ τους με ενα crossover καλωδιο. Αν θες πιο πολλες λεπρτομερεις κανε ενα κοπο και γραψε τι εχεις οσο αφορα εξοπλισμο, ιντερνετ, τι windows εχουν τα 2 PC κλπ για να δουμε τι γινεται. Εδω μεσα υπαρχουν πολλοι που ξερουν πιο πολλα απο μενα :) , οποτε κατι θα κανουμε!.

Υ.Γ: Μην παρεις τεχνικο. Παιδεψου λιγακι. Αξιζει και θα μαθεις ταυτοχρονα.

το παλιο εχει xp home και το καινουριο λαπτοπ που θα παρω θα εχει vista home premium.σωστα υπεθεσες!!!το παλιο εχει Ιnternet.

Δημοσ.

Κοιτα με Vista δεν εχω ασχοληθει ακομα. Λογικα δεν θα διαφερουν οι διαδικασιες και τοσο πολυ. Αν καταφερεις και κανεις πετυχημενα το δικτυακι σου, τοτε αυτοματα και το 2ο PC θα εχει ιντερνετ. Στο ιντερνετ συνδεεσαι με router, modem;

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος, σε μοντεμ δεν συνδεεις 2 PC εκτος και αν εχει και USB kai ethernet. Οποτε ειτε θα συνδεσεις τα 2 PC ασυρματα ή ενσυρματα. Προβλεπω να διαλεξεις το ασυρματο μιας και το λαπτοπ θα ειναι ετοιμο. Οποτε παιρνεις μια ασυρματη καρτα δικτυου για το desktop και τελειωσες. Αλλιως παιρνεις ενα ασυρματο ρουτερ συνδεεις και τα 2 πανω οπως θες και παλι τελος! (Λυση με crossover καλωδιο δεν την λεω καν ειναι χαζο)

Υ.Γ: Σε περιπτωση που καπου δεν τα λεω καλα pls διορθωστε με. Μην τον καψουμε τον ανθρωπο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...