Προς το περιεχόμενο

Επιδιόρθωση αυτοκινητου

tornado21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.Η κοπελιά μου έχει ένα getz τριπορτο και πριν καιρό της ειχανε κανει μια ζημιά στο δεξί φτερο που εφτανε και λιγο στην πόρτα της.Δεν ειναι βαθια η λακούβα ειναι σαν μια γραμμή που ξεκινα απο το πίσω φτερο και φτάνει μέχρι λίγο την πόρτα.

Το θεμα ειναι αξίζει να το φτιάξει?Το κόστος ειναι στα 300.Και ρωτάω για 2 λόγους

1,Το χρωμα θα ειναι εντάξει?_θα το πάει σε επίσημη αντιπροσωπία.Ή θα φαίνεται?

2,Επιδη σε κανα 2 χρόνια θα το πουλήσει θα έχει πρόβλημα?Αποτι ξερω όταν πας να το πουλήσεις τσεκάρουν τι ζημιες έχουν γίνει και το πρόβλημα επειδη δεν ειναι μεγάλο αυτοι ομως δεν το ξερουν και αν δουν ότι έχει πεσει βαψιμο ,μηπως θα ήταν καλύτερο να έχει ζημια παρα να υποθέτουν ότι θέλουν?

Αν υπάρχει καποιος που γνωρίζει ας μου πει την αποψη του

Ευχαριστω

Δημοσ.

1. η διαφορά στο χρώμα, αν γίνει σωστή δουλειά, θα θέλει αετίσιο μάτι για να φανεί. Ίσως να φαίνεται το κόψιμο στο σημείο που σταματάει η καινούρια βαφή και αρχίζει η παλιά (κάπου στο φτερό).

2. Αυτό που λές ισχύει. Ένας γνώστης όμως, μπορεί να δεί τι ζημιά είχε το φτερό πριν βαφεί, και να καταλάβει ότι ήταν γρατζουνιά. Πάντως είναι προβληματάκι όταν πουλάς και ο άλλος το βλέπει βαμμένο, δεν του πολυαρέσει. Ο αδερφός μου που πουλάει μεταχειρισμένα, δεν τα βάφει τα ψιλοχτυπηματάκια. Αφήνει τον πελάτη να το δεί με την μικρογρατζουνιά, και του λέει "οκ, τώρα που το είδες, αν το αγοράσεις θα το βάψω με δικά μου έξοδα".

Δημοσ.

Δεν ειναι και γρατσουνια.Αλλά δεν ειναι και κάτι τρομερο.Πιο πολύ απο αισθητικής αποψης θελει να το κάνει.Αυτο λέω και εγω.Καλυτερα να δουνε το προβλημα όταν το πουλήσει και να κόψουν απο την τιμή παρά να το φτιάξει.ΚΑι απο οτι μου ειπαν θα βαψουν όλο το φτερο και την πόρτα αν κατλαβα καλά και επειδη έχω δει διαφορα παρολο τις διαβεβαιωσεις περι του χρώματος έχω αμφιβολίες....

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να μην το φτιάξεις. Ούτως ή άλλως αν κινείται μέσα στην πόλη, όλα αυτά είναι αναπόφευκτα. Απο εκεί και πέρα έχει τύχει να δω δουλειά αντιπροσωπείας να ξεχωρίζει από μακριά και δουλειά του μάστορα της γειτονιάς να μη φαίνεται με τίποτα...

Δημοσ.

και εγώ θα έλεγα να μην το φτιάξει. έτσι ήμουν και εγώ ψύρας με το δικό μου τα πρώτα δύο χρόνια, πέταγα ένα σωρό λεφτά για να είναι όλα στην εντέλεια, αλλά μες την πόλη η γρατσουνιά είναι αναπόφευκτη

Δημοσ.

Παιδια το ξαναλέω δεν πρόεκιτε για γρατσουνια ειναι μια ζημια που φαίνεται αλλά δεν ειναι τόσο συμαντικη.Οκ και εχω αυτης της γνωμης ειμαι

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν θέλει τόσο πολύ να το φτιάξει θα πρότεινα να περιμένει μέχρι να έρθει η περίοδος της πώλησης και τότε ρίχνει ένα γενικό βάψιμο σε όλα τα μικροχτυπήματα που θα έχει αποκτίσει το αυτοκίνητο. Εγώ αυτό θα κάνω σε δεκάδες μικροχτυπηματάκια που μου έχουν κάνει. Αν πλήρωνα 300 ευρώ για κάθε ξύσιμο, κλάψε με.

Δημοσ.

Συμφωνοι αλλά οπως ειπα και πιο πάνω ο αγοραστης δεν ξέρει τι ζημια έχει γινει και αμα δει βαμμενο αμαξι κοβει αρκετα-μπορει και περισσότερο απο οσο θα εκοβε αν εβλεπε την ζημια

Δημοσ.

αστο ως εχει

αν σου (της) περίσσευαν θα το ειχατε ηδη κανει και δεν θα το συζηταγες καν

ασε που μπορει να πεσει κανενας πανω και να πληρωσει η ασφαλεια την επισκευη.

Κρατειστε τα ευρουλακια στην ακρη και οταν ερθει η στιγμη για πουλημα το ξανασκεφτεστε.

Το αυτοκινητο ειναι για να σε πηγαινει στην δουλεια σου.

* Αν ειναι βουλιαγμα και οχι τσακισμα , δωστου λιγο με ενα ξυλο και ενα σφυρι μεσα απο το φτερο να ισιωσει καπως

αν ειναι σοβαροτερο το χτυπημα μπορεις να δοκιμασεις καποιον που σφυρηλατεί χωρις βαψιμο. Ειναι φαναριτζιδες που το κανουν. (με ειδικο εργαλειο) Να στο φερει καπως ωστε να μην χτυπάει πολυ στο ματι αν ειναι αυτο που σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Ειναι βούλιαγμα και μου το είχαν πει ότι μπορει να γίνει αυτο που λες μενα ειδικό "πραγμα" σαν βεντούζα, αλλά σε όσα φαναρτζίδικα και αν πηγαν όλοι ειπαν για βαψιμο για ευνόιτους λόγους

Τά λεφτα δεν ηταν μεγάλο ποσο γύρω στα 300.Αλλα το θεμα ειναι οτι πιστευω θα χασει στην μεταπωλητική αξια οπως ειπα και πιο πάνω

Δημοσ.

Εγώ δεν θα το έβαφα. Έτσι έφτιαχνα όλες τις γρατζουνιές-ζημιούλες στο δικό μου και κατέληξα να χαλάω γύρω στα 1.000,00€/χρόνο για βλακείες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...