oasisAthens Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά μου συμβαίνει το εξής περίεργο. 2 φορές τώρα τα XP "χάνουν" τα DVDR μου!!!! Δεν τα βλέπουν καθόλου. Στο BIOS φαίνονται κανονικά, τα VISTA τα βλέπουν κανονικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι σκ@Τ@ φταίει. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Το πρόβλημα λύνεται με μια επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη κατάσταση αλλά δεν είναι λύση αυτή πια. Εαν είναι δυνατον....Τα φώτα σας παίδες....
sevast99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Yparxoyn tools poy ta xanabriskoyn googlarise gia xamena cd-dvd drives
oasisAthens Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δλδ μπορείς μήπως να γίνεις ποιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ ;
dali13gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Απεγκατέστησε τους controllers και κάνε restart να ξαναγίνουν εγκατάσταση.
oasisAthens Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Τώρα σόρρυ...Απεγκατάσταση ότι βρίσκεται δλδ sto device manager στην κατηγορία ide controller εννοείς ;
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Βάζει virtual συσκευές πχ από Deamon tools ή Alcohol;
oasisAthens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι έχω μια virtual συσκευή από Deamon tools την οποία συνεχίζει να την βλέπει κανονικά. Και στα 2 λειτουργικά.
alexzzz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Βγάλε ότι virtual συσκευή έχεις και πριν κάνεις επανεκκίνηση κατάργησε της κανονικές από τις ρυθμίσεις συσκευών. Μετά την επανεκκίνηση θα λειτουργούν κανονικά λογικά. Το έχω πάθει και εγώ και έτσι δουλεύουν.
oasisAthens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι το θέμα είναι ότι χρειάζομαι το virtual drive. Και δεύτερον γιατί μετά από μια επαναφορά του συστήματος χωρίς βέβαια να καταργείτε το virtual drive τα βλέπει κανονικά τα drive μου το σύστημα ; Η γιατί στα vista να μην έχω κάποιο πρόβλημα ;
red7genius Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 δεν χρεαιζεται να πειραξεις το virual...απλα απεγκατεστησε απο το device manager ολα τα cd-dvd drivers και κανε επανεκκινηση...το εχω παθει και εγω και ετσι λυθηκε
alexzzz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι το θέμα είναι ότι χρειάζομαι το virtual drive. Και δεύτερον γιατί μετά από μια επαναφορά του συστήματος χωρίς βέβαια να καταργείτε το virtual drive τα βλέπει κανονικά τα drive μου το σύστημα ; Η γιατί στα vista να μην έχω κάποιο πρόβλημα ; Δεν σου λέω να το καταργήσεις εντελώς. Για μια επανεκκίνηση μόνο. Γιατί γίνεται δεν ξέρω να σου πω. Ξέρω όμως ότι έτσι το έλυσα εγώ.
oasisAthens Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Λοίπόν ακούστε και την συνέχεια....Έχω ένα ASUS DVDR και ένα PLEXTOR και απεγκατέστησα το virtual, και τα drives μου και συνέχισε το πρόβλημα...Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι ενώ τα drives είναι IDE τα XP τα βλέπουν σαν SCSI ενώ τα VISTA κανονικά σαν ATA. Δεν ξέρω και εάν έχει σχέση αυτό αλλά στα XP δεν μπορώ με τίποτα να γράψω με το ASUS συνέχεια μου βγάζει ότι η εντολή scsi ακυρώθηκε ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ενώ στα VISTA όλα ρολόι....Pleaseeeeee help....
oasisAthens Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν μετά από πολλές ώρες ψάξιμο και αφού σπάστικα εντελώς γιατί απενεργοποιήθηκε και το Lightsribe του drive επιτέλους φίλοι μου ΒΡΗΚΑ την λύση. Θα την μοιραστώ και μαζί σας για να μην περάσει άλλος αυτά που πέρασα εγώ και ελπίζω να βοηθήσω κάποιον ομοιοπαθή. Λοιπόν η λύση στην δικιάμου περίπτωση ήταν απεγκατάσταση του Jmicron Driver και κατεπέκταση και του controller. Και μετά από αυτό όλα επανήλθαν στα φυσιολογικά! Τα drive εμφανήστικαν και μάλιστα έως ATA πλέον και όχι έως SCSI και όλα λειτουργούνε άψογα!!!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και τις πολύτιμες απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.