Προς το περιεχόμενο

Μοίρασμα ADSL γραμμής σε 2 pc

gdevil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ta syndesa kai ta 2 me to 530 kai mpainoun kai ta 2 mesa... alla mono to ena blepei to allo kai den mporw genikotera na metaferw arxeia... yparxei lysi i anagastika ayto pou leei o dali13gr:

Θέλεις ή switch ή ένα router με παρπάνω από μια ethernet.

Δημοσ.

εισαι με το usb-ethernet modem ?αν ναι δεν ξερω κατα ποσο μπορω να σε βοηθησω - για καλο και για κακο ομωs , δωσε ιδιο workgroup και στα δυο pc ,δημιουργησε τους κοινοχρηστους φακελλους , βεβαιωσου οτι εχεις δημιουργησει τον χρηστη που θα χρησιμοποιεις για να μπαινεις απο το ενα pc στο αλλο και στα δυο pc και τρεξε και ενα network wizard απο τα xp.

μετα την επανεκκινηση , my computer------δεξι κλικ-----map network drive----browse και εφοσον ολα εγιναν κανονικα θα δεις τον κοινοχρηστο φακελλο

υ.γ αν εισαι με το usb modem δεν ξερω κατα ποσο μπορει να δουλεψει ταυτοχρονα με δυο συνδεσεις - για πασα κακο ομως πηγαινε παρε ενα wifi router το οποιο μπορει να δουλεψει ΚΑΙ σαν switch

Δημοσ.
εισαι με το usb-ethernet modem?

nai...

network wizard απο τα xp

diladi? giati einai ayto? einai free, kseroume?

για πασα κακο ομως πηγαινε παρε ενα wifi router το οποιο μπορει να δουλεψει ΚΑΙ σαν switch

exeis na proteineis kapoio? ti na proseksw?

Δημοσ.

network wizard ειναι ενας οδηγος για να σε βοηθησει να setup το δικτυο σου.οσον αφορα στο router προτεινω καποιο απο τα μοντελα της LINKSYS που υποστηριζουν ddwrt firmwares - εδω για λεπτομερειεες.γενικα προτεινω καποιο σαν το δικο μου LINKSYS WRT54GS μοντελο , ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

Δημοσ.

τρεχω με την δουλεια και ακομα τιποτα! αυριο που ρεπαρω (πρωι) θα τα κοιταξω παιδια! και σας ευχαριστω. οσο για το switch σκεφτομαι πιο να παρω. ακομα δεν εχω αποφασισει. για απλα πραματα το θελω βεβαια... cross cable εχω ενα 15μετρο. οποτε μονο το switch θελω και να φτιαξω τις ρυθμισεις... :-D

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον topic, έχω μια παρόμοια περίπτωση σε έναν φίλο και μάλλον θα μοιράσω το internet στα δύο pc με wireless router.

Εχει να προτείνει κανείς κάποιο? Σκεφτόμουνα το 9108 της US Robotics..(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533068)

Για κάρτα wireless έχει κανείς να προτείνει κάτι? Τίθεται θέμα συμβατότητας router/κάρτας? Δεν έχω ιδέα τι παίζει στην αγορά με τις PCI, usb κτλ.

Τέλος, υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα λόγω του ότι τα δύο pc έχουν έναν όροφο ανάμεσά τους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...