Προς το περιεχόμενο

Θεωρία-Ασκήσεις στο ιντερνετ.

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παδιά! Ψάχνω για κάποια βοηθίματα με θεωρία-ασκήσεις για Γ' Λυκείου Τεχνολογική Κατεύθυνση στο ιντερνετ ώστε να τα κατεβάσω...είχα βρει κάπου αλλά δεν ήταν και πολύ καλά.

Έχεται κάτι υπόψιν σας?

Υ.Γ. σορρυ αν είναι παράνομο αυτό που ζητάω :oops:

Δημοσ.

Καλησπέρα. Καταρχάς να αποκλείσουμε το Α.Ο.Δ.Ε. αφού δεν τίθεται θέμα βοήθειας σε αυτό το μάθημα. Εκεί θέλει παπαγαλία όπως τα λέει το βιβλίο και τίποτε άλλο. Τώρα όσον αφορά τα άλλα μαθήματα δεν έχω ψάξει να σου πω.

Μπορώ όμως να σου προτείνω ένα εκπληκτικό βοήθημα για την Φυσική το οποίο εμένα προσωπικά με είχε βοηθήσει πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να γράψεις άριστα, ειδικά αν δουλέψεις τις ασκήσεις του. Είναι των εκδόσεων Σαββάλα με συγγραφείς τους Γ.Μαθιουδάκη και Γ.Παναγιωτακόπουλο (2 τεύχη) και εγώ την Φυσική της Γ' Λυκείου την αγάπησα χάρη σ'αυτά τα βιβλία...

Σχετικά με τα μαθηματικά, άποψη μου είναι ότι δε μαθαίνονται μέσω διαδικτύου αλλά χρειάζονται καθοδήγηση (κοινώς φροντιστήριο-ιδιαίτερο).

Για τον προγραμματισμό τέλος, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι στο Ίντερνετ που να διδάσκει "ψευδογλώσσα". Για γλώσσες προγραμματισμού υπάρχουν άπειρα αλλά είναι πιο εξειδικευμένα. Αν θέλεις όμως, μπορώ να σου στείλω pdf με θεωρία και ασκήσεις από το μάθημα Αλγοριθμική της σχολής μου, που είναι το ίδιο πάνω κάτω.

Αυτά! Καλή σχολική χρονιά σου εύχομαι και καλό κουράγιο...

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Για μαθηματικά κατεύθυνσης προσπάθησα να διαβάσω από το βιβλίο αλλά μου φαίνεται λίγο κακογραμένο, (έχω άδικο?) αν όχι ποιό μου προτείνεται?

Αυτό της Φυσικής το έχω ίδη αγοράσει :D

Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Και για άλλες προτάσεις ανοιχτός.

Δημοσ.

Μαθηματικά 1 και 2 απο Τραγανίτη εκδόσεις Σαββάλα

Απο το σχολικό λίγα πράγματα κυρίως την θεωρία

Πάντως φίλε επειδή είμαι εκπαιδευτικός, η συστηματολογία και μεθοδολογία των ασκήσεων, τουλάχιστον στα μαθηματικά είναι τόσο εκτεταμένη που πολύ δύσκολα θα βγάλεις άκρη μόνος σου. Σου συστήνω να γραφτείς σε κάποιο φροντιστήριο όσο είναι καιρός μιας και ήδη οι μαθητές των φροντιστηρίων έχουν προχωρήσει πολύ στην ύλη.

Δημοσ.

Φίλε πηγαίνω φροντιστήριο αν και δεν έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία αλλά όταν πήγα να διαβάσω θεωρία (πάντα) από το βιβλίο δεν καταλάβαινα χριστό!

Γιαυτό ρώτησα για βοήθημα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάλι χρησιμοποίησα τα βοηθήματα του Αναστάσιου Χ. Μπάρλα. Αρκετά φρονιστήρια και δάσκαλοι τα χρησιμοποιούν, με πολύ καλή επεξήγηση στην θεωρία και λυμένες ασκήσεις υποδείγματα για πάρα πολλές περιπτώσεις.

Επειδή έδωσα πέρυσι, εμένα με κάλυψαν απόλυτα, και τα γενικής και τα κατεύθυνσης. Απλά πήγαινε σε βιβλιοπωλείο να πάρεις μια άποψη.

Υ.Γ. Όχι δεν παίρνω ποσοστά, απλά με βοήθησαν πάρα πολύ και το σημειώνω :-D

Δημοσ.

Όντως αυτό το βοήθιμα (στεργίου-νάκης) μου το είχαν χιλιοπροτείνει και στο φροντιστήριο αυτό μας είπαν να πάρουμε κατα σύμπτωση...το βιβλιαράκι είναι τέλιο....)

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε CloudConnected και φαν των InFlames (αν το έχεις πάρει από το τραγούδι τους :P)

Τελοσπάντων, έψαχνα στο διαδύκτιο για λυμένες ασκήσεις αλγοριθμικού προγραμματισμού κ έπεσα τυχαία σε αυτήν εδώ την συζήτηση κ διάβασα το μήνυμα σου κ είναι αλήθεια πως αυτό ακριβώς θέλω, θεωρία κ ασκήσεις από μια σχολή προγραμματισμού,

σε παρακαλώ θερμά κ ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί ο προγραμματισμός είναι κάτι που με συναρπάζει, να μου στήλεις το pdf που ανάφερες.

Φιλικά,

Δημήτρης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...