wildjohn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αν σε ενδιαφέρει εγώ είχα πάρει ένα usb2 hub της equip (12 Ευρώ) μοιάζει με αυτό http://www.equip-info.net/english/index.php?main=10&gruppe=100&pagenum=3&prod=1479 και περιείχε τέτοιο καλώδιο μπορείς να κάνεις το ίδιο να πάρεις ένα hub που έχει και διπλό καλώδιο και τροφοδοτικό για όπως θέλεις να το δουλέψεις και να κρατήσεις το καλώδιο για τον wd ούτως ή άλλως δε νομίζω να σου βγει ποιο φτηνό το καλώδιο της Western Digital και έτσι θα σου μείνει ακι το hub όπου το χρειαστείς
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 το hub δεν ειναι λυση για μενα γιατι θα εχει ξεχωριστη τροφοδοσια οποτε δεν εχει νοημα για laptop. Στο αλλo PC στο σπιτι που δεν ειναι λαπτοπ λειτουργει κανονικα και επισης λειτουργει και στο λαπτοπ σε ubuntu αλλα το θελω και στα winxp. Δοκιμασα αυτο το καλωδιο(εννοω τετοιο τυπο καλωδιου, οχι της WD) απο ενα φιλο που εχει δισκο ο οποιος το περιελαμβανε στο κουτι και ειναι ολα ΟΚ. Το μονο που μενει ειναι να βρω ενα μαγαζι να το αγορασω... Υπαρχει αντιπροσωπεια WD στην ελλαδα? γιατι απο οτι ελεγε στο site (δοκιμασα να το αγορασω κατευθειαν απο το site) οι αντιπροσωποι στην ελλαδα ειναι το Πλαισιο και to eshop τα οποια δεν εχουν κατι τετοιο. Πιστευω οτι ολο και καποιο καταστημα θα το πουλαει αλλα δεν ξερω και πολλα εκτος των 2 παραπανω αφου συνηθως αγοραζω απο εκει οτι χρειαζομαι. ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε βοηθεια ego pantos exo disko wd tous maurous apexo pou pezei me ena kalodio mono.b.otan baleis to diplo an thes na deis poso reuma travaei desto apo to devica manager.c.i makedonika periferiaka xero oti itan i episimi antiprosopia.
vasilispap Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Εψαξα το setup στο bios (το λαπτοπ ειναι το LATITUDE D800 της DELL) αλλα δεν βρηκα καποια ρυθμιση που να ελεγχει την τροφοδοσια ρευματος για usb. Η ιδεα να αγορασω hub που να περιεχει τετοιο καλωδιο μου φαινεται καλη αλλα κοιταξα αυτο που προτεινες wildjohn και δεν λεει καπου αν περιλαμβανει τετοιο καλωδιο η απλο. Εψαξα και μερικα αλλα απο αλλες εταιρειες αλλα δεν ελεγε σε κανενα οτι περιλαμβανει διπλο καλωδιο. Αν ειναι καποιος σιγουρος για καποιο hub ας μου πει για να λυσω το προβλημα Βρηκα και αυτο(http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.750553) στο eshop αλλα δεν ξερω αν κανει για τον λογο που το θελω.
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 se laptop den nomizo oti tha breis epilogi gia usb .idi kai sta new boards den exo dei kati tora teleutea.
wildjohn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 To καλύτερο είναι να πας σε κανένα Πλαίσιο ή Multirama ή κατι που να έχει τέτοια και να τα δεις ποιο έχει και σε βολεύει εγώ φαντάσου το πήρα εδώ στο Ηράκλειο από ένα μαγαζί στυλ Κωτσόβολος, Ηλεκτρονική Αθηνών και τέτοια δε νομίζω να μη βρεις πάντως
vasilispap Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά βρηκα το καλώδιο που ήθελα πριν λίγο καιρό και έλυσα το πρόβλημα οπότε παραθετω 2 προίοντα αμα εχει και κανένας αλλος το ίδιο πρόβλημα. Το πρώτο είναι αυτή η θήκη για σκληρο 2,5" (~20?) transcend TS0GS-J25BT: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978200&product=789097 και το 2ο είναι το hub που πρότεινε και ο wildjohn το οποίο το ειχε παλαιότερα το πλαισιο άλλα τώρα νομιζω οτι δεν το έχει πια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.