anastop1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά έχω την εντύπωση ότι όλες οι εταιρίες INTERNET μας δουλεύουν ακόμα και η OTENET που την είχα για πιο σοβαρή Μέχρι και την Κυριακή 9/9/2007 είχα σύνδεση ADSL 1MB και κατέβαζα με 100-115 kb/sec την δευτέρα 10/9/2007 αναβαθμίστηκε η σύνδεση μου σε 2 MB και κατεβάζω με 45-55 kb/sec Και από την OTENET μου λένε ότι η γραμμή μου δουλεύει μια χαρά και ότι πρόβλημα υπάρχει αν κατεβάζω με 33 kb/sec *** deleted ***, *** deleted ***, και μας κοροϊδεύουν
bchris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ειναι απατεωνες, απλα αναβαθμισαν μαζι με την δικια σου γραμμη, μερικες χιλιαδες ακομα. Χωρις φυσικα να εχουν αναβαθμισει την υποδομη τους απο πισω...
Dr.Strangelove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Άρα μάλλον το πρόβλημα είναι του ΟΤΕ και όχι της ΟΤΕnet. Δε νομίζω από τη μια μέρα στην άλλη να διπλασιάστηκαν οι απαιτήσεις των πελατών της σε bandwidth. Μάλλον το συγκεκριμένο DSLAM είναι "μπουκωμένο" στα 2Mbps αλλά όχι και στο 1Mbps.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά έχω την εντύπωση ότι όλες οι εταιρίες INTERNET μας δουλεύουν ακόμα και η OTENET που την είχα για πιο σοβαρή Μέχρι και την Κυριακή 9/9/2007 είχα σύνδεση ADSL 1MB και κατέβαζα με 100-115 kb/sec την δευτέρα 10/9/2007 αναβαθμίστηκε η σύνδεση μου σε 2 MB και κατεβάζω με 45-55 kb/sec Και από την OTENET ( ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΡΑΦΑ ΠΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) μου λένε ότι η γραμμή μου δουλεύει μια χαρά και ότι πρόβλημα υπάρχει αν κατεβάζω με 33 kb/sec *** deleted ***, *** deleted ***, Mας κοροϊδεύουν Σε παρακαλώ να προσέχεις τις εκφράσεις σου! :evil: Χαρακτηρισμοί όπως "κλεύτες, απατεώνες" κλπ είναι απαράδεκτοι!
gvard Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Χαρακτηρισμοί όπως "κλεύτες, απατεώνες" κλπ είναι απαράδεκτοι! Ποιος ο λόγος να αφαιρέσεις τους χαρακτηρισμούς από τη στιγμή που τους έγραψες πιο κάτω;
louthiros20 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ειπε κανενα κλεφτη ο παρεδωσε απλα εξηγει οτι απρεπεις λεξεις οπως αυτες δεν επιτρεπονται.παραδειγμα ας πουμε οτι εφερε το κλεφτες απατεωνες.
HexStatic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Otenet ADSL Problem Log ( 1 2) HexStatic gia na breis to dikio sou prepei na tous spaseis ta @@ opws ekana egw, giati aliws den prokeitai na deis fos. Pes oti epiases ena kainourgio Hobby re paidi mou. Na asxoleisai me tin otenet....
S.M.Greek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 νομίζω πως πρέπει να κρατιθώ και να μη ξανα νευριάσω πλεον με αυτή την άχρηστη οτενετ και τον πΟΤΕ! πάντως είναι άχριστοι.Κάνε ρε φίλε και εσύ καμια καταγγελία :???:
aliakas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 sou egine dorean anava8misi iii esi tous eipes na anaba8misoun tin sindesi sou se 2 mbit ? rotao giati edo pou meno ego den egine tpt tetio
Thanasis159 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον τους είπε να γίνει αναβάθμιση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.