panagioths Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 ενα μονο σας λεω :ντροπή σας να βαζετε αλλα φορουμ εδω κα να τα αναφερεται ως και καλυτερα αλλα που θα τα διαφημησουμε; στο ινσομνια γιατι ειναι το καλυτερο το πιο ζωντανο και με τους περισσοτερους χρηστες. Και η αποδειξη : εδω και αρκετο καιρο , οταν ψαχνεις κατι στο ελληνικό ιντερνετ στο google απο τα πρωτα αποτελεσματα που βγαινουν ειναι το ινσομνια Να βάλουμε και τίποτα μάντρες γύρω γύρω να μην φύγει και κανένας ε; :razz:
DIMITRISG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 γεια σου ρε πατρίδα, και γω καλαματιανος ειμαι Να βάλουμε και τίποτα μάντρες γύρω γύρω να μην φύγει και κανένας ε; :razz: Μπα δεν υπαρχει τετοι προβλημα, παω για οχταετία εδω Μιλαμε για αρρωστια, και ban να σε κανουν ξαναρχεσε
Zderg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 www.tokameno.eu ... επειδη το εκανα εγω με κατι φιλαρακια :-D
Viperalus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 συγχαρητήρια στο διαχειριστή του insomnia και στην ελευθερία που τον διακρίνει ώστε να επιτρέψει αυτό το θέμα
parsifal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 www.tokameno.eu ... επειδη το εκανα εγω με κατι φιλαρακια :-D Διορθώστε και αυτό το meta tag βρε παιδιά! <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> Ontopic: Σπαταλώ περισσότερη ώρα εδώ, στο ADSLgr.com και στο φόρουμ ενός φίλου όπου μαζευόμαστε κυρίως συμφοιτητές και τους το παίζω co-administrator/moderator :twisted: (άσχετα αν δεν έχει κανένα νόημα!) Επίσης, αν και λιγότερo απ' ό,τι παλιά, επισκέπτομαι thelab.gr και myphone.gr
titikos46 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Eιμαι νεος στο insomnia αλλα θα πω και εγω την γνωμη μου διοτι το ξεκινησα αυτο το ποστ, το βρισκω καλο και αντικειμενικο χαλαρο εχουν παρουσια σωστοι,το βρισκω καλο και αντικειμενικο χαλαρο εχουν παρουσια αρκετοι,ελεγχετε απο σωστους,δεν θυμαμαι πιος μου ειπε να ερθω εδω,αλλα τελικα ειχε δικαιο.
steve2810 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 http://itexperts.highforum.net/index. Άν και προσφατα δημιουργημένο, χωρίς πολλά posts, έχει ωραίο interface και σχεδιασμό. Ακόμη είναι πολύ ωραία δομημένο με πολλές κατηγορίες. Φυσικά και το insomnia είναι καταπληκτικό. Με πάρα πολλούς χρήστες και ποικίλα θέματα.
Thanasis159 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Kαλύτερα να σβήσεις το δεύτερο γιατί θα το σβήσει κάποιος Mod!
flo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 το εκανε αυτοματα με αστερακια οταν το εγραψα γι'αυτο αφησα κενο μετα. γιατι θα το σβησει ομως?
jtsc21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 φυσικα το insomnia.ειμαι γραμμενος και στο thelab αλλα δεν μπαινω ποτε,γενικα δε μου πολυαρεσει.insomnia forever!!!
Thanasis159 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 το εκανε αυτοματα με αστερακια οταν το εγραψα γι'αυτο αφησα κενο μετα.γιατι θα το σβησει ομως? Γιατί το εν λόγω σάιτ είναι warez και απαγορεύεται από τους κανόνες!
gfilippas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 insomnia.gr myphone.gr freestuff.gr Όπως και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα απ' ότι βλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.