THANNOS81 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 PTP Είναι μία μέθοδος για να κερδίσουμε χρήματα online διαβάζοντας e-mails ή πατώντας διαφημίσεις για τις οποίες έχουν πληρώσει κάποιοι διαφημιστές. Τα χρήματα που κερδίζουμε διαφέρουν από διαφήμιση σε διαφήμιση, ανάλογα με το πόσα πλήρωσε ο διαφημιστής. Όλες οι διαφημίσεις έχουν timers. Ο χρήστης πρέπει να μείνει στη διαφήμιση τόσο χρόνο όσο ορίζει ο timer ο οποίος διαφέρει επίσης σε κάθε διαφήμιση (συνήθως 10 δευτερόλεπτα με ένα λεπτό). Μετά από το χρόνο αυτό κερδίζει τα χρήματα που ορίζει η διαφήμιση, τα οποία μπαίνουν στο λογαριασμό του. Εάν ο χρήστης κλείσει τη σελίδα πριν λήξει ο timer τότε δεν κερδίζει τιποτε. Για να ξεκινήσετε χρειαζεται να εχετε ενα λογαριασμό email, να φτιαξετε ενα λογαριασμό στην paypal και να κανετε εγγραφη σε καποια site. Δηλαδη ολα ειναι δωρεαν. Ειναι πολυ απλο. Ενα πολυ καλο site που πληρωνει ειναι το *** link deleted *** παρακαλω οποιος ξερει και αλλα site εξακριβωμενα οτι πληρωνουν ας τα γραψει στην συνεχεια.
Adavis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Πάλι τα ίδια! Ρε Θάνο κάνε πρώτα μια αναζήτηση πριν ανοίξεις θέμα...
nik1992 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 koitakse an einai na perno 0.01$ gia kathe ad na mou leipei !!! Eixa kanei account se ena paromoio kai se ena mina eixa mazepsei peripou 60 cents 0.6$... Adika taleporieste re .... filika pada
poscaman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 οοοκ.αν καποιος βγαλει λεφτα ετσι,ερχομαι να του κανω δωρεαν αερα το καλοκαιρι με τον καυσωνα.επισης κερναω τα καλοκαιρινα παγωτα του (τον χειμωνα δεν πληρωνω)
THANNOS81 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 sorry φιλε Adavis δεν το ειχα προσεξει. οσο για τους αλλουςτο μονο που μπορω να πω ειναι: Aν δεν δοκιμασεις δεν εισαι σιγουρος για τιποτε.
THANNOS81 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Eνας γνωστος μου προσφατα εκανε αναλυψη 150 ευρω. Εγω ειμαι στην τεταρτη μερα και ειμαι στα 10 ευρω. Δεν περιμενω να βγαλω εκατομμυρια αλλα αν βγαλω για τα τσιγαρα, το ποτο και καμια φορα τα εισητηρια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μια χαρα ειμαι.
[email protected] Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 8a XrisimopiHso Pali tHn FrasH .... Οταν τα σκ@τ@ αποκτήσουν αξία...οι φτωχοί θα γεννιούνται χωρίς κwλ0... και... ο νοών νοείτω... +1 kai pali apo mena
nik1992 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 τα εισητηρια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μια χαρα ειμαι. +1 enas logos NA TO STAMATSEIS akouse ekei olibiako... kai me kefalaia... :-P:-P:-P:-P
poscaman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 spam post detector v2.3.4 spam post detected:1 spammer detected:1 spammer identifying.... spammer found:THANNOS81
ThomasD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 File allakse ton titlo, auto pou perigrafeis den einai PTP. Einai PTR kai PTC. An theleis kai alla site des edo http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=209531 kai sti selida tis ipografis mou
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μας ενδιαφέρει, δεν θα πάρουμε. Ευχαριστούμε για την αφιλοκερδή προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.