Προς το περιεχόμενο

Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αφού εχεις και ψύκτρα καλή άφοβα κάνε oc με το ίδιο ρεύμα για αρχή...πιστεύω 3.5-3.6 τα έχεις άνετα με χαμηλό ρεύμα....πιστεύω θα δεις διαφορά...θα μεγαλώσεις το στόμιο του μπουκαλιού ;) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια βοηθεια υπαρχει καποια μητρικη γυρω στα 40-50 ευρω που να dexete ddr3 μνημες και να μπορεσω να του βαλω xeon??

καλησπερα στην παρεα ... θελω να αλλαξω την παστα στο επεξεργαστη μ. ποια ειναι η καλυτερη.. ?? 

Υ.Γ υπαρχει o/c στον επεξεργαστή 

prolimatech pk-3

thermal grizzly

artic mx-4

παιδια βοηθεια υπαρχει καποια μητρικη γυρω στα 40-50 ευρω που να dexete ddr3 μνημες και να μπορεσω να του βαλω xeon??

εγώ αυτή που έχω την είχα πάρει από το aliexpress στα 40 ευρώ....

https://www.aliexpress.com/af/ddr3-775.html?spm=2114.30010308.0.0.4bufle&site=glo&SearchText=ddr3+775&SortType=price_asc

κάνε μια αγγελία ζήτησης και δες και όταν την βρεις...ψάξε λιγο στο net να δεις αν έχει modded bios ή αν πρέπει να περάσεις εσύ τις κατάλληλες "γραμμες"

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παιδια εχω μεγαλο προβλημα ειπα να το πω εδω λοιπον δεν μπορω να κανω overclock ποια τι ενοω στο bios τα κανω ολα βαζω τις τιμες που θελω μου δειχνη κανονικα τα mhz του επεξεργαστη αλλα στο cpuz με τα δειχνη ολα μαμα ακομα και τις μνημες underclock τι μπορω να κανω??

• 3 μήνες μετά...

Εχω εναν Ε5450 σε ενα συστματακι και επειδη δεν εχω χρονο να παιξω για να τον πιεσω καθολου χειροκινητα, παιζει το BSEL Mod να πιανει και στους xeon αυτους? και κατα ποσο περιπου θα παιξει και σε τι συχνότητες.

Αν επιτρέπει oc κάνε από το bios. Αν βαριέσαι άστο. Ποια μητρική είναι;

Το bsel σε quad είναι ρίσκο.

H mobo ειναι μια Asus P5K. Επειδη βαριεμαι ρωτησα, απλα ισως το μονταρα και το αφηνα εκει.

• 1 μήνα μετά...

Καλημερα ας γραψει καποιος ποσο μπορει να φτασει ο χρονισμος σε εναν Q9650 . Να ειναι σταθερος και λειτουργικος . Εγω τον φτανω μεχρι τα 3.97GHZ αλλα δεν ειναι σταθερος . Για μετα τα 3.97GHZ δεν το συζηταμε δεν κανει καν εκκινηση . Αν εχει μπορεσει καποιος να τον σταθεροποιηση στα 3.97GHZ ας γραψει την παραμετροποιηση που εχει κανει στα ρευματα SB-NB-CPU VOLT .

Γιατί, σου είπε κανείς ότι είναι υποχρεωτικό όλα τα κομμάτια να συμπεριφέρονται το ίδιο ή/και να έχουν τις ίδιες αν(τ)οχές;

Για να μη σου κάνει καν boot όμως μετά τα 3.97GHz, αυτό μπορεί να σημαίνει τουλάχιστον τρία πράγματα:

1. Δεν αντέχει άλλο FSB ο Q9650 σου, ή/και χρειάζεται περισσότερη τάση.

2. Έχεις λάθος ρύθμιση στις μνήμες ή δεν αντέχουν εκείνες πιο πάνω, ή/και χρειάζονται περισσότερη τάση.

3. Δεν πάει πιο πάνω η μητρική σου, ή/και χρειάζεται περισσότερη τάση, ή διαφορετικές ρυθμίσεις.

Δεν αναφέρεις ποια μητρική έχεις, ούτε τι μνήμες έχεις, καθώς και τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείς.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...