Προς το περιεχόμενο

Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια καλη 775 με εναν χ5460-70 με οχι τρελα ρολογια, γυρο στα 4.0-4.2 και 8gb ram 1066.Aυτο το συστημα μεχρι πια καρτα μπορει να σπρωξει, χωρις να την αφηνει να υπολειτουργει.gtx680- 780-780ti.

Σκεφτομαι για ενα low budget συστηματακι.

Εμένα στα 4.5 και σε χαμηλή ανάλυση 720p που είναι πολύ περισσότερο το βάρος στον επεξεργαστή, γεμίζει 2 GTX470 SLI.

Πιο ψηλά θα έβαζα και 970-780ti που λέει ο λόγος.

Αλλά να ξέρεις μια καλή μητρική δεν είναι φθηνή, όπως και ο 5470 ακόμα και απο ebay είναι πανάκριβος. Καλύτερα ο 5460. ;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αλλά να ξέρεις μια καλή μητρική δεν είναι φθηνή, όπως και ο 5470 ακόμα και απο ebay είναι πανάκριβος. Καλύτερα ο 5460. ;)

ακομα και τις ram 1066 δεν τις λες φτηνες

Ρε παίδες έβαλα καινούριο επεξεργαστή και προσπαθώ να κάνω overclocking αλλά μάταια. Μου δείχνει συνέχεια 3,5Ghz. Τί πρέπει να κάνω; Έχω κλείσει Turbo και έχω βάλει Dync Overclocking 20%. Παρόλα αυτά στο Properties του My Computer μου βγάζει 3,5Ghz. Έχω τον FX-6300. ΒΟΗΘΕΙΑ.

Οκ τα κατάφερα. CPU Voltage 1.4V και 21,5 Multiplier. 4,3Ghz μου λέει τώρα

Ok το βρηκα απλα στα 4,3ghz με ριχνει το psu δυστυχως. Θα δοκιμασω μεγαλυτερο μαλλον αυτο ειναι γιατι σβηνει ακαριαια μολις παταω f10 και βγαινω απο bios.

Καλησπερα, ειμαι σχετικα ασχετος απο ΟC  γιαυτο και θα ηθελα βοηθεια.

Εχω εναν fx 4100 στα 3,6 και θα ηθελα να τον κανω 4.1προς το παρων (4.5 αργοτερα) με mobo gigabyte 990xa-ud3. Θα κανω το OC  μεσω AMD Overdrive  οποτε 8α ηθελα καποιες safe  τιμες για το voltage στα 4.1 και 4.5 αντιστοιχα. Ευχαριστω εκ τον προτερων!

Το cpuz τι λεει? Εισαι εκτος θεματος. Εχει ενα αποκλειστικα για fx.

Καλησπερα, ειμαι σχετικα ασχετος απο ΟC  γιαυτο και θα ηθελα βοηθεια.

Εχω εναν fx 4100 στα 3,6 και θα ηθελα να τον κανω 4.1προς το παρων (4.5 αργοτερα) με mobo gigabyte 990xa-ud3. Θα κανω το OC  μεσω AMD Overdrive  οποτε 8α ηθελα καποιες safe  τιμες για το voltage στα 4.1 και 4.5 αντιστοιχα. Ευχαριστω εκ τον προτερων!

Νομιζω ειναι αρκετα σαφης ο φιλος Shero

PS Μεγεθος 24 bold και κοκκινο ελπιζω να ειναι αρκετα!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...