Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε το ψαξα μαλλον το chip δε τον παιζει εεεεε για να το λες  κατι θα ξερεις κριμα παντως !!

thanks για τη πληροφορια !!

το ειδα τελικα δε σε προλαβα!!

δε πειραζει παμε για αλλα ορεξη και χρημα να υπαρχει !!!!!!

Δημοσ.

Το p45 ειναι το καλυτερο για xeon 771. Αν βρεις καμια τουμπανιαρα μητρικη σαν την δικα μου ή p5q3 deluxe, ep45t extreme/dq6

Καλα λογια ειχα ακουσει και για την ud3p αλλα ειναι cult κομματι πλεον και πανακριβο.

Δημοσ.

Το p45 ειναι το καλυτερο για xeon 771. Αν βρεις καμια τουμπανιαρα μητρικη σαν την δικα μου ή p5q3 deluxe, ep45t extreme/dq6

Καλα λογια ειχα ακουσει και για την ud3p αλλα ειναι cult κομματι πλεον και πανακριβο.

Mπα δε δινω για κατι ακριβο

Μαλλον με βλεπω να τα σπρωχνω ολα πακετο να παω σε X58 xeon να παιξω και κει σε αυτη τη κατηγοροα!!

Δημοσ.

Mπα δε δινω για κατι ακριβο

Μαλλον με βλεπω να τα σπρωχνω ολα πακετο να παω σε X58 xeon να παιξω και κει σε αυτη τη κατηγοροα!!

Καλά εκεί (χ58) ξεχνάς τα φτηνά για ψηλά ;)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχων εναν x5450 και μια μητρικη Link.png Site: mobo

και μια ψυχτρα Link.png Site: bigtyp120

αυτην την στιγμη τον τρεχω στα 4.0 με 1.35v.core παιζει και πιο χαμηλα το .vcore στα 1.32500 

ποσο μπορω ακομα να τον παω??

Δημοσ.

Εισαι οριακα γιατι ειναι 120βαττ στοκ και καπου 160 οπως ειναι τωρα και δεν εχεις ψυξη στα vrm.

Δημοσ.

Εισαι οριακα γιατι ειναι 120βαττ στοκ και καπου 160 οπως ειναι τωρα και δεν εχεις ψυξη στα vrm.

βλεποντας και κανοντας αμα ειχα τον e5450 θα μπορουσα να τον παω πολυ παραπανω γυρω στα 4.4

Δημοσ.

Παλικάρια την βόηθειά σας.

Έχω μια P965 φίλου και έχει κολλήσει η ππρ στα 50mhz fsb. Tις βάζω χειροκίνητα 200-201-250-265 τίποτα. Αυτή 50άρι...

Τον επεξεργαστή τον βλέπει κανονικά με το όνομα κτλ.

Τι κάνουμε?

Δημοσ.

Παλικάρια την βόηθειά σας.

Έχω μια P965 φίλου και έχει κολλήσει η ππρ στα 50mhz fsb. Tις βάζω χειροκίνητα 200-201-250-265 τίποτα. Αυτή 50άρι...

Τον επεξεργαστή τον βλέπει κανονικά με το όνομα κτλ.

Τι κάνουμε?

ξαναφλασαρε το βιος  η βαλε ενα προηγουμενο  αμα σε αφηνει

Δημοσ.

Μια καλη 775 με εναν χ5460-70 με οχι τρελα ρολογια, γυρο στα 4.0-4.2 και 8gb ram 1066.Aυτο το συστημα μεχρι πια καρτα μπορει να σπρωξει, χωρις να την αφηνει να υπολειτουργει.gtx680- 780-780ti.

Σκεφτομαι για ενα low budget συστηματακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...