Προς το περιεχόμενο

Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πανω κατω στα ιδια πηγαιναν. Δηλαδη πολλοι 6700 ηταν κατω απο μερικους καλους 6600. Ισως ο μεσος ορος των πρωτοων να ειναι 50-100 mhz πανω αλλα δεν αξιζει.

Και γω αυτο ειπα δε λεει τα διπλα λεφτα

Και απο καποια νουμερα που ειδα κλαιν μαιν

Πανω κατω στα ιδια ειναι τα τερμα τους

Τον παραγγειλα τελικα λογικα θα τον εχω σε κανα 2 μερες βρηκα και μια mugen 2 πιστευω να παει σε καλα ρολογια!!!

Stay tune bro !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα σε ολους! Προσφατα εφαγα ενα blue screen κατα τη διαρκεια ενος game (IRQL NOT LESS OR EQUAL) και μπηκα σε σκεψεις για το oc. Εχω τον 6700Κ και Hero Viii.

Ειμαι στα 4.6 με 1.38. Ετρεξα prime ολο το βραδυ και μετα απο 7 ωρες ενας worker σταματησε ( 1error, 0 warning) . Μπορει καποιος να βοηθησει ή να πει καποια γνωμη ? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ηρθε ο 6600

Ρε συ αδελφε πως επαιξες πανω απο 323 fsb;

Τι βιος ειχες ;γιατι με τιποτα δε μπορω να παω πανω απο 323 επαιξα και με διαιρετες και βεβαια με 9 πολλαπλαστη ουτε στα 3 δε μπορεις πας

Να νουμερακι που εβγαλα παραπανω με

323Χ9 για καμμια μητρικουλα καλη ειμαστε

post-238528-0-67725400-1458315659_thumb.jpeg

• Like 1

Δεν θυμάμαι Bios, πάει καιρός.

Πολλές version είχαν θέματα όμως!

Aντε τωρα ψαξε βιος και που να τα βρεις και ποιο θα τραβαει στην ανηφορα δε το βλεπω να τη ψαχνω ετσι

Μαλλον η σε μητρικη θα δω τιποτα με κανενα χ38 χ48 και καμμια με p45 μας κανει τη δουλεια

Το παιδι επισης δεχτηκε να του στειλω πισω τον 6600 και να μου στειλει τον ξεκλειδωτο Qx6700 ασε που αυτο επρεπε να κανω απο την αρχη μπλεξαμε τωρα με τα fsb

Θα δω τι θα κανω !!!

βρεθηκε  μητρικονι με P35  (asus P5KR) ωρα ο Q6600 να δωσει αυτο που μπορει !! :-D

thanks το φιλο παυλο για το τεφαρικι  πραμα !!!!!!!!!

νουμερακια προσεχως στο http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/   μολις του ρεγουλαρω λιγο τις βαλβιδες !!!

post-238528-0-59284400-1458991798_thumb.jpg

• Like 2

https://drive.google.com/file/d/10xgwkhEkZSKcz872HoqKsTuAyTelEh5azw/view?usp=docslist_api

Το κτηνακι παίζει ρόλο HTPC στο εξοχικό :) δεν έπαιξε ποτέ σε κάτι άλλο.

Την είχα πάρει για την ψύξη τότε...

Έχει την παθητική και έτοιμα τα ρακόρ πάνω για νερό.

Όλα χαλκός, τουμπανο είναι αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ :( είχα κρατήσει κάτι μνήμες 1066 για εκεί αλλά τελικά τις έδωσα μετά από καιρό.

Δεν μπαίνω στην διαδικασία να ανοίγω και εκεί "πληγές" τώρα, αν και είναι πραγματικά κρίμα η μητρική.

Φαντάζομαι στα χέρια σου θα πετούσε :)

• Like 1

Tέτοιες μητρικές πρέπει να πεθαίνουν απο το OC και να πάνε στο overclocking Heaven που λένε.  :ph34r:

Μπα, δεν γνωρίζω κάτι ιδιαίτερο, αλλά τόσα χρόνια με 775, παλιά μου τέχνη κόσκινο :P

• Like 1

βρεθηκε  μητρικονι με P35  (asus P5KR) ωρα ο Q6600 να δωσει αυτο που μπορει !! :-D

thanks το φιλο παυλο για το τεφαρικι  πραμα !!!!!!!!!

νουμερακια προσεχως στο http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/   μολις του ρεγουλαρω λιγο τις βαλβιδες !!!

attachicon.gifP3260072.JPG

Μητρικονι αθανατο.Εχω μια τετοια με χ5460 και τον κραταει βραχο  στα 3.8 με 1.18v.Καντην pencil vdroop mode.Παρα πολυ απλο και θα ειναι βραχος- ακλονητο το ρευμα.

Τριφασικη ειναι, προσεχε!!

Γιατι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...