toyo73 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ειναι λογικο ανεβαζοντας ρευμα να ανεβαινει και η θερμοκρασια στο idle,χωρις να κανει τιποτα ο επεξεργαστης.Στο load ενταξει το καταλαβαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ρωτάς τώρα; Δεν κατάλαβα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ρωτάς τώρα; Δεν κατάλαβα.. Ναι , ξεχασα να βαλω ερωτηματικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σε idle έχει αυξηθεί η τάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σε idle έχει αυξηθεί η τάση; Ναι.την εχω καρφωσει σε μια τιμη.Δεν την εχω στο auto που ανεβοκατεβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα.. μαλλον αυριο θα προχωρησω σε μια αγορα ενος 4790κ απο ενα εδω στο site...το παιδι εχει κανει oc και τον εχει παρει μεχρι 4.8 αλλα τωρα τον εχει 4.6 στα 1.328βολτ.. τι να προσεξω πριν την αγορα?? Αν μπορειτε να με συμβουλεψετε αμεσα.. ευχαριστω εκ των προτερων Καλημέρα! Καταρχήν έχει "αρπάξει" λίγο με το 1.33v. Αν τον πάρεις, θα τους πεις τι ακριβώς αλλαγές είχε κάνει, έτσι ώστε να τις κάνεις και στην δικιά σου μητρική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ναι.την εχω καρφωσει σε μια τιμη.Δεν την εχω στο auto που ανεβοκατεβαινει. Ε λογικό είναι τότε να έχει ελαφρώς ανεβασμένη θερμοκρασία και σε idle κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekos_87 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα! Καταρχήν έχει "αρπάξει" λίγο με το 1.33v. Αν τον πάρεις, θα τους πεις τι ακριβώς αλλαγές είχε κάνει, έτσι ώστε να τις κάνεις και στην δικιά σου μητρική Ok.. Απο το παιδι θα παρω ολο το συστημα...Οταν τον παρω θα τον γυρισω στο default settings απο το utility τησ μητρικης... χρειαζεται να ξερω τις αλλαγες που ειχε κανει?? αφου το συστημα θα ειναι ιδιο, εγω θα μπω στο utility και default settings... Η πρεπει να γνωριζω κατι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Οχι, απευθειας. Γιατι δεν τον πας σε χαμηλοτερο oc με 1.2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα, εχω Q9650 με Asus P5Q PRO TURBO και μνημες DDR2 4x 2gb corsair xms2 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145201. Τωρα τον εχω στα 9x420 με 1,27 vcore και 38 βαθμους idle. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν τον κλεισω και τον ανοιξω μετα απο πολλες ωρες(την επομενη μερα π.χ) κολλαει στο φορτωμα των windows. Μετα απο 4-5 restarts μπαινει κανονικα και δουλευει χωρις αλλα προβληματα. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Γενικά είναι σταθερό το σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ναι είναι σταθερό. παιχνίδια παίζω χωρίς πρόβλημα stretch test (κάνα 2ωρο) το ολοκληρώνει κανονικά, κάνα 2 μέρες τον αφήνω ανοιχτό Και γενικά δουλεύει μια χαρά. Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που ανέφερα. Έχω δοκιμάσει να ανεβάσω και το ρεύμα(έφτασα Μέχρι 1.38) Μήπως έφταιγε αυτό αλλά και εκεί τα ίδια κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Και το κάνει κάθε φορά σε cold boot; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Και το κάνει κάθε φορά σε cold boot; Ακριβως αυτο. Τωρα τον ανοιξα (μετα απο 4 restart) και θα μεινει ανοιχτος μεχρι το βραδυ χωρις προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τσέκαρε μνήμες με memtest γι' αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα