Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεβασα τον επεξεργαστή μου που δουλευει στα 2,13ghz στα 2,4 οχι με stock ψυκτρα.αν παρω καινουργιες μνημες με αυτη την μητρικη:Asrock g41m-s3 θα μπορεσω να τον ανεβασω ακομα?

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανεβασα τον επεξεργαστή μου που δουλευει στα 2,13ghz στα 2,4 οχι με stock ψυκτρα.αν παρω καινουργιες μνημες με αυτη την μητρικη:Asrock g41m-s3 θα μπορεσω να τον ανεβασω ακομα?

To G41, έχει 343 μαξ fsb κλειδωμένο απο την Ιντελ, οπότε μέχρι ~2.7 θα μπορέσεις να τον πας ;) Πιο πάνω μόνο με pci express 100+ πάει με +1mhz pci express clock->+2mhz fsb.

Αλλά δεν αξίζει. Ασφαλές το pci express clock είναι μέχρι 108mhz!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ναι, εκεί που θα κρατήσει 30 χρόνια, αν τον κλοκάρεις (συνετά), θα σου κρατήσει 20.

Έχεις σκοπό να κρατήσεις κανάν επεξεργαστή πάνω από 5 χρόνια;

• Like 2
Δημοσ.

οχι αλλα τι θα καταφερεις με το να του κανεις overvlock γτ εγω θα πω με το φτοχω μ το μυαλο αν το επεξεργαστη τν αφισεις ετσι οπως ειναι δν θα σ πηγαινει το συστημα σ καλα ..και δευτερων απο οτι μ εχει πει ενας φιλος τεχνικος pc ena sosto overclock θελει 10 με 15 μερες γ να γινει σωστα!

Δημοσ.

δεν το παιζω οτι ξερω απλος και εγω σιγα μαθαινω και μπενω λιγο στο κλιμα  γτ αγαπαω τους υπολογιστες απο παιδι!

Δημοσ.

οχι αλλα τι θα καταφερεις με το να του κανεις overvlock γτ εγω θα πω με το φτοχω μ το μυαλο αν το επεξεργαστη τν αφισεις ετσι οπως ειναι δν θα σ πηγαινει το συστημα σ καλα ..και δευτερων απο οτι μ εχει πει ενας φιλος τεχνικος pc ena sosto overclock θελει 10 με 15 μερες γ να γινει σωστα!

Oύτε ένα δεν πέτυχες...

• Like 1
Δημοσ.

..και δευτερων απο οτι μ εχει πει ενας φιλος τεχνικος pc ena sosto overclock θελει 10 με 15 μερες γ να γινει σωστα!

... και τη μακαρονάδα.

Αλλος την πετυχαίνει με την πρώτη και άλλος κάνει 5 χρόνια για να μάθει.

• Like 2
Δημοσ.

... και τη μακαρονάδα.

Αλλος την πετυχαίνει με την πρώτη και άλλος κάνει 5 χρόνια για να μάθει.

Σ’ωραίος ρε Τάσο! :P  :-D

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.. μαλλον αυριο θα προχωρησω σε μια αγορα ενος 4790κ απο ενα εδω στο site...το παιδι εχει κανει oc και τον εχει παρει μεχρι 4.8 αλλα τωρα τον εχει 4.6 στα 1.328βολτ.. τι να προσεξω πριν την αγορα?? Αν μπορειτε να με συμβουλεψετε αμεσα.. ευχαριστω εκ των προτερων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...