Sheogorath Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Θα ανεβασεις και τις μνημες αν δεν εχει multy μικροτερο απο 2 αν και απο 533 σε 600 δεν θα εχει θεμα πιστευω. Δοκιμασε 300fsb, το 333 ισως ειναι πολυ "μακρια". Μην εχεις ρευματα στο αυτο και δες αν θελει να τσιμπησεις vcore, vmch και vtt με αυτην την σειρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Q6600 σε p5n-d mobo .... καταφερα και πηγα στα 3ghz . εχω 6gb ram ... οποτε single channel .... χρειαζετε να πειραξω και τις μνημες για καλυτερη αποδοση?sto prime95 blend test freezare το pc .... ενω εβαλα small ftt's test και εδω και 2 ωρες παει καλα χωρις freeze ... με θερμοκρασιες max 78-79Cπιστευω οτι κατι φταιει με τις μνημες ... καποια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Βεβαιωσου οτι δεν overclockαρεις τις μνημες, κατεβασε τους μια το multy. Αν δεν στρωσει τσιμπα ενα κλικ το vmch η οπως σκτ το λεει η nvidia . Αν ακομα δεν φτιαξει τσιμπα και ενα κλικ τις μνημες, vdim λογικα . Ειναι θεμα η controller η μνημων. Δες την ταχυτητα τους πρωτα απο ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laniel Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα ανεβασεις και τις μνημες αν δεν εχει multy μικροτερο απο 2 αν και απο 533 σε 600 δεν θα εχει θεμα πιστευω. Δοκιμασε 300fsb, το 333 ισως ειναι πολυ "μακρια". Μην εχεις ρευματα στο αυτο και δες αν θελει να τσιμπησεις vcore, vmch και vtt με αυτην την σειρα! Εχει και multy 1.50 το fsb το ανεβασα 333 και οι μνημες στο cpuz ειναι 4:3 απλα με τα ρευματα που λες δεν ξερω ποσο να τα δωσω δες την φωτο καλα τα εχω? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2015 από laniel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Την φωτο δεν μπορω να την δω, ειμαι με κινητο 3g και θελει ωρες. Οσο πιο κοντα στα στοκ, η μνημη αφου ειναι μια χαρα εκει, δεν θελει αυξηση. Αν δεν εισαι σταθερος με ΣΤΟΚ τασεις τσιμπας ενα δυο κλικ το Vcore και αν ακομα το Vmch και μετα ενα κλικ Vtt. Περα απο το Vcore λιγο δεν νομιζω να χρειαστεις κατι αλλο. Το εξηγει αναλυτικα στην πρωτη σελιδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 γεια σας (εχω ξαναποσταρει αλλα εχει αλλαξει ελαφρα το hardware) εχω το εξεις pc : cpu e6700 mobo: asrock conroe 945g-dvi ram : 4gb apacer σε dual chanel 400 mhz gpu δεν ξερω αν χρειαζεται να την αναφερω.....) gtx 550ti cpu cooler : coolermaster 212 hyper evo. psu: deer 1000 το προβλημα μου παραμενει το psu το οποιο ως κινεζικο ειναι αναξιοπιστο , ομως το συστημα δεν απαιτει αρκετα watt (υπολογισα περιπου 310) θα μπορω να κανω oc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Με deer χιλιαρι εχω δει να δουλευουν και 280Χ. Που σημαινει οτι βγαζει και καπου στα 500... Αλλα δεν το συνηστω! Αν και περισσοτερο θα σε κρατησει η μητρικη. Μην δοκιμασεις. Αν θες πουλησε τροφοδοτικο-μητρικη-cpu-ram και παρε κανα cely η pentium socket 1150 ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
public__enemy Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 καλησπερα παιδες ειμαι νεος στο φορουμ και χρειαζομαι την βοηθεια σας,θελω να κανω ο/c και δεν γνωριζω πολλα θα ηθελα τα φωτα σας.. περιμενω τα σχολια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ωραίος ο οδηγός αλλά πολύ συντηρητικός και καλά κάνει. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Αν κάνω OC στα 5GHz παράδειγμα, πράγμα που δεν το σηκώνει ο CPU, τι θα γίνει μετά; Μπορώ να μπω στα BIOS να το ξανα-αλλάξω; Θα πάθει τίποτα ο επεξεργαστής; Το λέω αυτό γιατί σκέφτομαι να κάνω OC με την εξής διαδικασία: Αρχίζω με τα 2.8GHz που έχω και πάω στα 4Ghz Αν δεν δουλέψει (που δεν...) τον πάω στα (4-2,8)/2+2,8=3,4GHz. Αν δουλέψει τότε ανεβαίνω στα (4-3,4)/2+3,4=3,7GHz κοκ Θα πάθει τίποτα το PC; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω τον Intel Pentium Dual-Core E5400 και την μητρική Gigabyte G31M-ES2L. Γίνεται να κάνω ένα αξιοπρεπές Overclock, δηλαδή να τον πάω ας πούμε από 2,70GHz στα 3,40GHz?Και πώς θα το πετύχω αυτό?Και αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει λίγο τις ρυθμίσεις στο bios γιατί είμαι τελείως άσχετος από Overclock. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από papageorge007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αυτές είναι οι θερμοκρασίες της CPU μου, χωρίς overclock. Έκανα το test με το Prime95 για περίπου μια ώρα. Δεν μου έβγαλε κάποιο error, αλλά οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές. 36°C σε και τους δυο πυρήνες σε idle κατάσταση. 68°C και 64°C Full Load. Πού μπορεί να οφείλεται αυτό? Να σημειώσω πως χρησιμοποιώ την εργοστασιακή ψήκτρα, μαζί με άλλα δυο fanάκια των 80cm. Το ένα βάζει αέρα και το άλλο βγάζει. Επίσης, έχω κάνει cable managment και άλλαξα πάστα πριν από 6 μήνες. Χρησιμοποιώ την Arctic Silver 5. http://prntscr.com/7ekuhp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αυτές είναι οι θερμοκρασίες της CPU μου, χωρίς overclock. Έκανα το test με το Prime95 για περίπου μια ώρα. Δεν μου έβγαλε κάποιο error, αλλά οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές. 36°C σε και τους δυο πυρήνες σε idle κατάσταση. 68°C και 64°C Full Load. Πού μπορεί να οφείλεται αυτό? Να σημειώσω πως χρησιμοποιώ την εργοστασιακή ψήκτρα, μαζί με άλλα δυο fanάκια των 80cm. Το ένα βάζει αέρα και το άλλο βγάζει. Επίσης, έχω κάνει cable managment και άλλαξα πάστα πριν από 6 μήνες. Χρησιμοποιώ την Arctic Silver 5. http://prntscr.com/7ekuhp Χρειάζεσαι άλλη ψύκτρα γιατί αυτή, δεν... Με την aidos ή την 212 θα το ανεβάσεις άνετα, αν και έχεις υψηλό VID. Πρόσεχε τα VRM της μητρικής σου, στην δικιά μου G31 ES2L έβαλα αλουμινένια ψυχτράκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papageorge007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Λοιπόν, προσπάθησα να ανεβάσω λίγο το CPU μου αλλά για κάποιο λόγο δε γίνεται. Δηλαδή, τον ανεβάζω λίγο (ακόμα και 1Hz), κάνει το χαρακτηριστικό "μπιπ" αλλά δεν ανοίγει. Έπειτα κάνει πάλι το "μπιπ" και ανοίγει με τις default ρυθμίσεις. Εκτός απ αυτό πρόσεξα πως το λαμπάκι στο κουμπί (On/Off) του τροφοδοτικού ανάβει ελάχιστα έως καθόλου. Δεν ξέρω αν ήταν από πριν έτσι, ή αν έγινε έτσι μετά την προσπάθεια μου για Overclock. Το τροφοδοτικό δουλεύει κανονικά. Σε τι μπορεί όμως να οφείλεται αυτό? Μπορώ να το επαναφέρω ή πάει για φούντο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iron man 29 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια εχω τον c2d e7200 2.53ghz και mobo msi p31 neo v2 Site: mobo και θελω να τον ανεβασω αλλα με λεει unstable στη ρυθμισης στο bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη δεν βαζεις αυτο τα βολτ? Κομπλε τοτε! Μην τα βαλεις και αγνοησε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα