giwrgos_k91 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μιας και ειδα οτι ο υπολογιστης μου σερνεται, αποφασισα να τον υπερχρονισο λιγο. cpu: intel c2d e6300 mobo: gigabyte g41mt-s2pt ram: kingston 4gb ddr3 4gb gpu: asus gt610 1gb silent (και αυτη θα υπερχρονιστη μετα απο τον επεξεργαστη βεβαια) psu: προσωρινα ενα καινουριο super flower 300watt Διαβασω οτι το chipset της μητρικης μ ειναι για κλαμματα στον υπερχρονισμο, τωρα το εχω ανεβασει στο 300 το fsb και ειναι στα 2100 ο επεξεργαστης, μπορω να το ανεβασω κι αλλο; Απο ταση ειναι στο 1,2V . Απο θεμα ψυξης εχω μια μανησια ψυκτρα απο εναν pentium d με χαλκο στην μεση, με το intel burn test ανεβασε μεχρι 63 βαθμους με το ανεμηστηρακι στις 1600 στροφες, θελει και λιγο καθαρισμα η ψυκτρα, τις στροφες μπορω καπως να τις ανεβασω λιγο παραπανω χειροκινητα ή δεν χρειαζεται; Απο θερμοαγωγιμη παστα τι να επιλεξω, λεω μεσα στην εβδομαδα να παρω μια και να την αλλαξω μιας και την ειχα αλλαξει πριν κανα 8μηνο, αλλα εχω χασει το σωληναριο και δεν ξερω ποια ειχα. Αμα καταφερω να τον ανεβασω κοντα στα 2500 αξιζει να παρω μια ρ7 260 ή ο επεξεργαστης μου ειναι πολυ ξεπερασμενος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgos_k91 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μαλλον δεν ασχολειται κανεις με τον ταπεινο e6300. Ειδα οτι η μητρικη μου σηκωνει μεχρι 1333 fsb επεξεργαστες, αρα εχω ακομα ταβανι πιστευω. Μιας και εχω θεμα με την θερμοκρασια, πως μπορω να ανεβασω λιγο τις στροφες του ανεμηστηρα του επεξεργαστη; Απο θερμοαγωγιμη παστα τελικα θυμηθηκα οτι ειχα μια xilence, να παρω ξανα την ιδια ή να προτιμησω καποια artic silver; Τον ανεβασα στα 2200 με 315 fsb, κατεβασα και την ταση δυο σκαλες απο το 1,2V που το ειχα. Δεν θελω να τον ανεβασω παραπανω με τετοιες θερμοκρασιες, μεσα στην ιντελ ειδα οτι το οριο ειναι 61,7 βαθμους, εμενα που δουλευει συνηθως στους 40 με 43 σε σερφαρισμα και στο intel burn test στους 63 θα εχει θεμα; Πως θα μπορεσω να καταλαβω ποιο ειναι το κατωτερο οριο της τασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Τι διαιρέτη χρησιμοποιείς για τις μνήμες; Ή να το πω αλλιώς, οι μνήμες σου τι συχνότητα έχουν και πού τρέχουν μετά το κλοκάρισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το μέγιστο που πάει το g41 chipset είναι 343mhz fsb Πιο πάνω μόνο ανεβάζοντας το pci express clock απο τα 100, περίπου 1 MHz για κάθε 3 MHz fsb Αλλά δεν το συνηστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλά, εξαρτάται κι απ' το συγκεκριμένο κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το g41 είναι κλειδωμένο απο το εργοστάσιο. Αν καταφέρεις εσύ να το ανεβάσεις στα 344mhz με pci express 100mhz σε παραδέχομαι. Είναι Κλειδωμένο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgos_k91 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Στα 1260 τρεχουν οι μνημες, δεν θελω να το πιεσω παραπανω λογο θερμοκρασιας. Διαιρετη λογικα 2 ειναι. Απλα ανεβαζει θερμοκρασια και ειπα μην κανω καμια ζημια. Με φαινεται θα παρω και φθηνη ψυκτρα και θα τον ανεβασω μεχρι τα 343 που ειναι το οριο. Απο ψυκτρα τι να παρω, σε ευρος τιμης το 20ρικο με την προοπτικη να μπορει να μπει και μετεπειτα σε καινουριο συστημα. http://www.e-shop.gr/raijintek-aidos-p-PER.811684 αυτη πως σας φαινεται; Το κουτι μου ειναι το raijintek arcadia, και χωραει μεχρι 16 cm ψυκτρα. Γενικοτερα αξιζει να δωσω 20 ευρω για την ψυκτρα ή να βαλω κατι ακομα και να παρω εναν τετραπυρηνο και να τελειωνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Yπάρχει παρόμοιος οδηγός για G3258 ?? Ακολουθούμε τα ίδια βήματα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Yπάρχει παρόμοιος οδηγός για G3258 ?? Ακολουθούμε τα ίδια βήματα ?? Για g3258 θα κοιταξεις σε καποιο θεμα που ειναι για haswell 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laniel Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 καλημερα παιδια, εχω ενα pc με mobo gigabyte GA-945P-S3 με bios f7c και βρηκα εναν E6700 2,66mhz. μνημες εχω 2χ1gb 667mhz και μια 1x2gb 800mhz φυσικα αν τις εχω πανω ολες μαζι δεν ξεκινα και ετσι εχω τις 2χ1gb 667mhz και win7 x64. γινεται να κανω overclock μεχρι 3 - 3,2g τον επεξεργαστη? ψυχτρα εχω αυτην http://www.zalman.com/eng/product/Product_Read.php?Idx=313 αν ναι μπορειται σας παρακαλω πολυ να μου δωσετε καποιες οδηγιες για το πως θα το κανω? σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το 945p δεν αναγνωριζει dimακια πανω απο 1gb, φυσικα και δεν ξεκιναει. Κανε καινουριο θεμα καλυτερα να σου απαντησουμε περισσοτεροι! Εγω ειμαι τωρα απο κινητο και δεν μπορω παραπανω... Τσεκαρε το τροφοδοτικο σου και λογικα το fsb μεχρι 300-333 το σηκωνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laniel Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το 945p δεν αναγνωριζει dimακια πανω απο 1gb, φυσικα και δεν ξεκιναει. Κανε καινουριο θεμα καλυτερα να σου απαντησουμε περισσοτεροι! Εγω ειμαι τωρα απο κινητο και δεν μπορω παραπανω... Τσεκαρε το τροφοδοτικο σου και λογικα το fsb μεχρι 300-333 το σηκωνει Ναι εχεις δικιο θα βαζω λοιπον 3 μνημες που εχω απο 1γιγα αλλα ειναι διαφορετικα mhz και βλεπουμε Σ ευχαριστω για την απαντηση Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Κατεβασε και το multy στις μνημες σου στο 2 το πολυ! Μην τις ανεβαζεις παραλληλα! Το ξεχασα πριν να στο πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laniel Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ok θα το κανω το βραδυ που θα σχολασω και ενημερωνω, λοιπον το multy στις μνημες στο 2, θα βαλω πανω και στα 4 slot τις εξης μνημες. 2χ1gb 667mhz, 1x1gb 533 mhz και 1χ512mb 533mhz συνολο 3.5gb και θα ανεβασω το fsb μεχρι 300-333 περιπου οκ? σ ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα