Προς το περιεχόμενο

Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν τα ανεβασω δεν θα εχει θεμα το σύστημα λογικα ετσι;;

αν τα πειραξεις ολα απο λιγο πας ανετα στα 3 γκιγκαχερτζ με ασφαλεια 1.3 vcore για αρχη και μην πειραξεις τιποτε αλλο απο τασεις και δωσε 3 γκιγκα αν κανει μαγκιες ανεβασε λιγο nb voltage και sb voltage 1.3 vcore ειναι ασφαλες και υπεραρκετο και ισως και για παραπανω μεγαχερτζ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγινε φιλε ευχαριστώ

Οκ το εχω βαλει vcore1.3 και εβαλα 3gh....αυτο ήταν;;που βλεπουμε στα πoσα δουλεύει τωρα;η μονο στην bios;

και στισ πλιροφοριες θα το δεισ στο πινακα ελεγχου εκει που λει συστημα αλλα μπορεις και να κατεβασεις και το cpu-z na to tsekaris

αυτο για αρχη αν ολα οκ πρεπει να πασ παλι στο μπαιος στα advanced settings tou cpu και να κανεισ τα παντα disable ektos tou virual tecknology

• 1 μήνα μετά...

Γιατί ενώ στο BIOS έχω δώσει 1,34Vcore στο occt κατά τη διάρκεια του stress testing βλέπω max 1.32Vcore;

Είναι φυσιολογικό αυτό;Κάτι διάβαζα για Vdrop...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα παιδια.Στην μαμα ψυχτρα σακατευτηκε το ενα ποδαρακι και μιας και θα την αλλαζα πηρα μια thermalight si-128 se για να τον ανεβασω και λιγο.Το συστημα μου ειναι

cpu: q6600 στο cpuz μου λεει B stepping G0 revision

mobo: gigabyte ep43t-s3l

ram: kingston ddr3 2x4 στα 1333 που τρεχουν στα 1066 λογω fsb μαλλον.

psu: in win ip p460 460w

gpu :650 ti oc

αναλυση 1080p

με την στοκ ειχα σε full load 59 βαθμους οποτε λογικα με την αλλη θα ειμαι αρκετα πιο χαμηλα.

Για ενα oc στα 3ghz τι πρεπει να αλλαξω?Γενικα δεν εμπιστευομαι και πολυ το τροφοδοτικο μου αν και με 100% cpu-gpu δεν εχει κανενα προβλημα στα στοκ.

το oc θα γινει την επομενη βδομαδα,και θα πεσει διαβασμα και ψαξιμο πριν μιας και ειμαι ασχετος στο θεμα,απλα ρωταω τωρα ενημερωτικα..

Ρίξε πρώτα ένα ψάξιμο γιατί υπάρχουν πάρα πολλά νήματα εδώ με κλοκάρισμα του Q6600, και απάντα σε κάποια από αυτά να το συζητήσουμε εκεί, γιατί εδώ είναι οδηγός.

γεια σας παιδια εχω το εναν intel core 2 e6400 με μαμα ψυχτρα και παστα arctic silver 5 τον οποιο θελω να ανεβασω μιας και λεφτα για αναβαθμιση ΔΕΝ παιζουν. εχω mobo : asrock conroe 945g-dvi και τροφοδιτικο δυστηχως ενα deer 1000αρι . Επειδη γενικα ξερω οτι επειδη ειναι κινεζικο το τροφοδοτικο δεν ειναι αξιοπιστο , ομως μπορω να κανω oc ?

Γεια σας σημερα πηρα την αποφαση να κανω την ανασταση του υπολογιστη μου 2 μηνες πριν.εχω τον e8500 kai μητρικη την asus p5n-t deluxe,εχω και για ψυκτρα την http://www.quietpc.com/sy-zipangθα ηθελα να παιζω λιγο καλυτερα τα παιχνιδια για οσο αντεξει..αξιζει να ασχοληθω?απο 3.16 ποσο πιστευετε οτι μπορω να φτασω? Τροφοδοτικο εχω το thermaltake hamburg 530w.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...