kiparisis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αν τα ανεβασω δεν θα εχει θεμα το σύστημα λογικα ετσι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αν τα ανεβασω δεν θα εχει θεμα το σύστημα λογικα ετσι;; αν τα πειραξεις ολα απο λιγο πας ανετα στα 3 γκιγκαχερτζ με ασφαλεια 1.3 vcore για αρχη και μην πειραξεις τιποτε αλλο απο τασεις και δωσε 3 γκιγκα αν κανει μαγκιες ανεβασε λιγο nb voltage και sb voltage 1.3 vcore ειναι ασφαλες και υπεραρκετο και ισως και για παραπανω μεγαχερτζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiparisis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Εγινε φιλε ευχαριστώ Οκ το εχω βαλει vcore1.3 και εβαλα 3gh....αυτο ήταν;;που βλεπουμε στα πoσα δουλεύει τωρα;η μονο στην bios; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Εγινε φιλε ευχαριστώ Οκ το εχω βαλει vcore1.3 και εβαλα 3gh....αυτο ήταν;;που βλεπουμε στα πoσα δουλεύει τωρα;η μονο στην bios; και στισ πλιροφοριες θα το δεισ στο πινακα ελεγχου εκει που λει συστημα αλλα μπορεις και να κατεβασεις και το cpu-z na to tsekaris αυτο για αρχη αν ολα οκ πρεπει να πασ παλι στο μπαιος στα advanced settings tou cpu και να κανεισ τα παντα disable ektos tou virual tecknology Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Γιατί ενώ στο BIOS έχω δώσει 1,34Vcore στο occt κατά τη διάρκεια του stress testing βλέπω max 1.32Vcore; Είναι φυσιολογικό αυτό;Κάτι διάβαζα για Vdrop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ό,τι έχεις διαβάσει. Είναι λογικό σε load να πέφτουν λίγο οι τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή στην πραγματικότητα παίρνει 1,32 και όχι 1,34; cpuz και occt δείχνουν 1,32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ναι, 1.32V υπό φόρτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια.Στην μαμα ψυχτρα σακατευτηκε το ενα ποδαρακι και μιας και θα την αλλαζα πηρα μια thermalight si-128 se για να τον ανεβασω και λιγο.Το συστημα μου ειναι cpu: q6600 στο cpuz μου λεει B stepping G0 revision mobo: gigabyte ep43t-s3l ram: kingston ddr3 2x4 στα 1333 που τρεχουν στα 1066 λογω fsb μαλλον. psu: in win ip p460 460w gpu :650 ti oc αναλυση 1080p με την στοκ ειχα σε full load 59 βαθμους οποτε λογικα με την αλλη θα ειμαι αρκετα πιο χαμηλα. Για ενα oc στα 3ghz τι πρεπει να αλλαξω?Γενικα δεν εμπιστευομαι και πολυ το τροφοδοτικο μου αν και με 100% cpu-gpu δεν εχει κανενα προβλημα στα στοκ. το oc θα γινει την επομενη βδομαδα,και θα πεσει διαβασμα και ψαξιμο πριν μιας και ειμαι ασχετος στο θεμα,απλα ρωταω τωρα ενημερωτικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ρίξε πρώτα ένα ψάξιμο γιατί υπάρχουν πάρα πολλά νήματα εδώ με κλοκάρισμα του Q6600, και απάντα σε κάποια από αυτά να το συζητήσουμε εκεί, γιατί εδώ είναι οδηγός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaming_2329 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 παιδια μπορω να κανω το g3258 οωερψλοψκ στα 4.6 μαυτην την μητρικη http://www.e-shop.gr/gigabyte-g1sniper-z97-retail-p-PER.526970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας παιδια εχω το εναν intel core 2 e6400 με μαμα ψυχτρα και παστα arctic silver 5 τον οποιο θελω να ανεβασω μιας και λεφτα για αναβαθμιση ΔΕΝ παιζουν. εχω mobo : asrock conroe 945g-dvi και τροφοδιτικο δυστηχως ενα deer 1000αρι . Επειδη γενικα ξερω οτι επειδη ειναι κινεζικο το τροφοδοτικο δεν ειναι αξιοπιστο , ομως μπορω να κανω oc ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lam13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας σημερα πηρα την αποφαση να κανω την ανασταση του υπολογιστη μου 2 μηνες πριν.εχω τον e8500 kai μητρικη την asus p5n-t deluxe,εχω και για ψυκτρα την http://www.quietpc.com/sy-zipangθα ηθελα να παιζω λιγο καλυτερα τα παιχνιδια για οσο αντεξει..αξιζει να ασχοληθω?απο 3.16 ποσο πιστευετε οτι μπορω να φτασω? Τροφοδοτικο εχω το thermaltake hamburg 530w. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εξαρτάται πρωτίστως από τις μνήμες που έχεις, και μετά απ' τη μητρική σου και πώς αυτή τα πάει με ψηλά FSB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα